Winterbride2013

Jäsen
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About Winterbride2013

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Kuopio
 1. Nostetaanpa tätä keskustelua hieman ajantasalle taas... Vinkkejä ja kokemuksia Kuopion seudulla olevista bändeistä?
 2. Täällä kaipailisin hieman päivitetympiä mielipiteitä valokuvaajista Kuopiossa tai lähiseudulla... Omiin häihin valokuvaaja hakusessa, voi laittaa kokemuksia ja ehdotuksia myös harrastelijakuvaajista! Kiitos!
 3. Kuulostaa todella kurjalta... :/ Vierasmäärähän aika paljon ratkaisee juhlapaikan etsimisessä. Oletko kysellyt esim. eri seurantaloilta (kuten Valoharju tai Vanula etc.)? Ja onko tarkoitus löytää juhlapaikka Kuopiosta vai käykö joku kauempana oleva kohde? Tsemppiä ja voimia juhlapaikan etsintään!
 4. Hei! Olen ajatellut käyttää häissäni äitini vanhaa hääpukua. Hääpuku on noin 35 vuotta vanha, ja aikakautensa näköinen... Kyselenkin että onko kokemuksia ompelijoista Kuopion seudulla? Tarkoitus olisi hieman muutella k.o. pukua nykyaikaisemman näköiseksi (pitkät hihat pois, mahdollisesti korsettimaista yläosaa sekä jotain koristeluja...) Yhdesä ompelimosta on huonoja kokemuksia, nimeä en nyt muista mutta sijaitsee Minnan yläkerrassa ja samassa oli joku ateljee... Minun juhlapuvun pienennys onnistui suht hyvin, mutta miehen kravaatti sekä taskuliina olivat jotain aivan järkyttävää! Taskuliinasta oli tehty vain yksipuoleinen, joten taittelu oli aika vaikeaa ja kravaatti oli vinoon ommeltu...
 5. Kiitos iialiia vastauksestasi! Edelleen kaipailen lisää kokemuksia Kuopion alueen juhlapaikoista, oletko ollut vieraana taikka itse juhlakaluna? Ja onko kokemuksia esimerkiksi seurantaloista tms.?
 6. Hei! Uutena morsiamena mielenkiinnolla olen lukenut kokemuksia ja näkemyksiä juhlapaikoista Kuopion seudulla. Meillä häät tulossa maaliskuussa 2013. Juhlapaikka hakusessa, joten haluankin kysellä kokemuksia talviajan hääpaikoista? Mielessä on ollut Fagernäs, Koivuranta sekä Koivumäen kartano... Mielellään kuulisin myös mielipiteitä tiloista talviaikaan sekä hinnoista, onko listahintoja talvella vai saako kysymällä tarjouksia? Ajatuksena olisi löytää sellainen paikka, johon voisi tuodat omat ruoat sekä juomat, vierasmäärä n. 100. Kiitos jo etukäteen!