Breathless

Aktiivijäsen
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

About Breathless

 • Rank
  Untuvikko
 1. Meillä ei ole edes hääpäivää (saatikka -vuotta ) päätetty, mutta lähes varmaa on se, että häiden aikaan vähintään toinen meistä, luultavasti molemmat, ollaan opiskelijoita. Joten tämä ketju on suuri suosikkini naikkareissa! Minimaalisella budjetilla siis mennään... Eikä se haittaa! En ole vielä suunnitellut häitä, vähän vain haaveillut, mutta muutama asia on jo tiedossa: kuvaaja ja kanttori löytyvät ihan lähipiiristä; ovat tärkeimpiä ystäviämme. Ystävien joukosta löytyy myös DJ ja sulhasen veljen bändi, joten jompikumpi noista varmaan pyydetään meidän häihin. Meikin tekee siskoni (hän ei tosin sitä vielä tiedä, mutta on niin taitava meikkaaja, että pesee ammattilaisetkin), mahdollisesti myös kampauksen. En välttämättä halua mitään tosi prameaa, koska se ei ole ollenkaan tyyliäni, joten kotikonsteillakin saatettaisiin onnistua. Ja vielä, jotain sinistä on jo: ihanat yo-kenkäni, jotka saavat palvella tulevaisuudessa myös hääkenkinä!
 2. Kihloihin mentyämme soitin ihan ensimmäiseksi tulevalle kaasolleni ja kysyin, voisiko hän olla kaasoni. Tajusi onneksi heti, että nyt ollaan sormukset sormissa!
 3. Myös mulla on hyvin positiivisia kokemuksia saippuakuplista. Niitä kun on paljon, niin näyttää tosi kivalta!
 4. ^Käytännöllistä, unskun mies! Me ei edes vielä tosissamme suunnitella häitä, mutta kysyessäni mitä huomenlahja tarkoittaa, tuli vastaukseksi: "eiks se oo se joka sulhasen pitää antaa morsiamen perheelle?" Termit hallussa, vähän vain sekaisin!
 5. Meidän kihlat maksoivat 89 euroa per sormus, eli opiskelijabudjettiin sopivan halvalla päästiin! Tosin mun sormusta pitää vähän pienentää, joten pikkuisen tulee lisähintaa.
 6. Me ei olla vielä päätetty kihlojen kaiverruksia, ja tulinkin ihan lueskelemaan, että kuinka yleistä on kaiverruttaa miehen sormukseen sekä kihla- että vihkipäivämäärä. Ilmeisesti on ihan ok. Meillä miehelle tulee sitten aikanaan vain yksi sormus, eli jo ostettu kihlasormus.
 7. Mun kihlasormus on kokoa 17-, ja aluksi luulin että se on ihan sopiva. Nyt en kyllä enää tiedä. Mulla on varmaan jotenkin hurjan runsaasti kokoaan muuttavat sormet! Vähänkään jos on viileä/kylmä, sormuksen saa ravistettua pois sormesta.Toisaalta taas heti, kun on yhtään lämmin, sormus pitää "nytkyttää" pois. Mitäs sanotte, pitäisikö pienentää? Kokeilin ostohetkellä myös 16,5 sormusta, ja silloin se tuntui kyllä pieneltä (tosin oli aika lämmin keli!). Tyhmänä kysyn, onko olemassa vielä välimaastokokoa, esim. 16,6 tms?
 8. Itse olen menossa kaverini polttareihin muutaman viikon päästä, ja polttareiden hinnaksi tulee 30-50 euroa/nassu.
 9. Ja tosiaan aikalailla tällä tapaa tieto kihlautumisesta välitettiinkin. Soitettiin vanhemmille ja mun tulevalle kaasolle ja mä pistin muutamalle läheiselle kaverille viestin. Muut huomaavat kun ovat huomatakseen
 10. Mulle tuli oikeastaan vasta meidän kihlautumisen myötä tietoon se, että yleensäkään järjestetään kihlajaisia tai ostetaan kihlajaislahjoja. Olen aina pitänyt kihlautumista enemmänkin kahden ihmisen välisenä juttuna ja häitä sitten isoina juhlina. Senpä takia mulle tulikin hämmästyksenä, että meiltä on jo kysytty moneenkin kertaan, että mitä halutaan kihlajaislahjaksi. Kihlajaisia ei siis aiota pitää, mutta mitä ihmettä me osataan sanoa niille, jotka haluaa kihlajaislahjan ostaa? Mitä yleensä annetaan/saadaan kihlajaislahjaksi?
 11. J kosi kaksi viikkoa sitten, ja huomenna mennään sormuskaupoille. Päätettiin, että kerrotan kihlauksesta vasta, kun sormukset on sormissa. Etukäteen olen (en tiedä J:n suunnitelmista ) miettinyt, että vanhemmille varmaan soitetaan, ja lisäksi mä haluan soittaa mun tulevalle kaasolle (vaikka häihin on vielä paaaaaljon aikaa). Muuten sitten varmaan pistetään tekstareita lähimmille ihmisille ja facebookkiin tieto menee vähän myöhemmin. Tällaisia suunnitelmia mulla, pitänee varmaan myöhemmin päivittää, miten onnistuivat...
 12. Molemmat 20-vuotiaita (muutamaa kuukautta vaille 21v., meillä on ikäeroa kaksi viikkoa!) Seurustella ehdittiin ennen kihloja vajaa 4 vuotta.