Jump to content
Naimisiin.info

Limetti89

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Limetti89's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. ValentinaG, mie oon 162cm, ja korkojakaan tuskin tulee ihan kamalan paljon. Eli siis luultavasti tuo Pirjon ehdottama korjaus toimii hyvin, ainakin mä luotan häneen ihan täysin
  2. ValentinaG, mulle nimenomaan olis tarkoitus nostaa sitä helmaa alkamaan melkeinpä heti tuosta pepun alapuolelta, eli pitäisi näyttää ja tuntua hyvältä. Tämä siis oli Pirjon loistava idea . Missä sä sait tuota Divinaa kokeilla? Tahtoo kans!!
  3. Leimulinessä kävin kolmisen viikkoa sitten, ja näin (sovittaa en tietenkään voinut, koska se oli jo jonkun oma puku) siellä tuon vaaleanpunaisen Divinan. Se oli ihan järjettömän kaunis mielestäni edelleen, ja Pirjonkin mielestä juuri sopiva minulle parin helpon muutoksen jälkeen . Mitään 12cm korkoja en kylläkään voi laittaa, koska rakas mieheni on vain 10cm minua pidempi. Koska olen hyvinkin taipuvainen stressaamaan, niin kehittelin itselleni parikin uutta ongelmaa. Eli siis uskallanko ostaa puvun jo nyt? Olen rakastanut vaaleanpunaista jo 24 vuotta, mutta tietenkin aina on se mahdollisuus että muutankin mieleni. Ja jos en muuta, niin harmittaako sitten jälkeenpäin etten ottanut valkoista pukua? Hunnut sun muut kyllä tulee minullekin, eli eiköhän siihen morsian-fiilikseen pääse ihan kunnolla vaaleanpunaisenkin puvun kanssa .
  4. Minäkin pyysin kaasot samantein kun kihlasormukset käteemme satiin. Samoin teki mies bestmaninsa kohdalla. Häihin on vielä kaksi vuotta aikaa, mutta juhlapaikka on jo varattuna, ja pukujakin ollaan jo menossa katseleen.
  5. Mä olen päättänyt että mun pukuni kahden vuoden päästä tulee olemaan tuo vaaleanpunainen Divina. Myöskin Jalissa, Miri, Corinne ja Marianne voivat tulle kyseeseen. Kovasti vaan epäilyttää näiden merenneitomallisten istuvuus minulle. Rinnat, kunnon vyötärö ja lantioo kyllä löytyy aikalailla sopivasti, MUTTA kun pituutta on vaivaiset 162cm. Lähetin jo aiheesti kunnon vuodatuksen Leimulinen Pirjolle, hän käski varailemaan sovitusaikaa, ja lupasi että löydämme jonkun minua miellyttävän puvun. Sen verran jo keskusteltiin miehenkin kanssa aiheesta, että budjetissa voipi venyä hiukan puvun kohdalla <3.
  6. Minkä mittaisia te Eurielia käyttäneet tai kokeilleet morsiot olette? Se olisi mun unelmapuku (joutunee teettään saman tyylisen ompelijalla, ellei sitten ilmesty jostain myyntiin oikeasti halvalla), mutta mietityttää, kuinka hölmöltä se näyttää 162cm pitkällä ihmisellä. Toki korkoja tulisi sen 10cm, mutta silti epäilyttää. Kokeilemalla tietty selviäisi, mutta olisi kiva kuulla kokemuksia ennen kun lähden kenenkään aikaa tuhlaamaan.
×
×
  • Create New...