Jump to content
Naimisiin.info

Tuii

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tuii's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Sielläkin on ollut kaverilla häät eli sama pätee kuin viimeksikin. Haluaisin jotain muuta. Lisäksi paikka on liian pieni 50-60 henkilölle. No siinä tilassa on kyllä juhlittu yli sadankin hengen häitä ja yhteen saliin on mahdutettu istumaan 80 henkilöä... Mutta makuasia. Onkos sitten muita paikkoja, joissa kaverit ovat juhlineet häitä? Helpottaa ehdottelua, kun kerrotaan ensin, mitkä ovat jo tiedossa/ehdoton nounou. Niin no mä en tiedä kuinka monta salia siellä on, mutta se huone missä minä olen häävieraana ollut, oli suhteellisen pieni. Ei taida olla muita paikkoja Tampereen seudulla, jossa oisin juhlinut muiden häitä Nuo kaksi on kuitenkin sinne ehdoton nounou-listalle, vaikka kivoja paikkoja olivatkin molemmat.
  2. Sielläkin on ollut kaverilla häät eli sama pätee kuin viimeksikin. Haluaisin jotain muuta. Lisäksi paikka on liian pieni 50-60 henkilölle.
  3. Toisella puolella tietä Messukylän työväentalo http://messukylantyovaentalo.fi/ toiminut hyvin juhlapaikkana ja kuulemma edullinen! Olisiko mitään muita paikkoja siinä lähellä? Voi olla myös kauempana, mutta semmoisen mukavan ajomatkan päässä Messukylän kirkosta. Tuo työväentalo olisi muuten kiva idea, mutta kaveriporukan eräät häät on jo siellä vietetty ja minä haluaisin jotain uutta.
  4. Heissan! Meillä ois häät tiedossa syksyllä 2013. Oon yrittäny ettiä tässä hetken vinkkejä erinäisistä hääjuhlapaikoista, mutta eipä oikein tunnu löytyvän meikäläisen kukkarolle sopivaa. Häihin tulee hieman päälle 50 henkiä, mutta sen suurempaa suunnitelmaa mulla ei ole (Outoa, kyllä!) Sen verran suuri sen tulisi olla, että tilaa olisi tanssimiselle. Tietääkö kukaan minkäänlaisia juhlapaikkoja Messukylän kirkon lähettyvillä tai siinä tienoilla? Kiitti jo etukäteen!
×
×
  • Create New...