Palmo

Morsian
 • Content count

  26
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Palmo


 1. Meillä oli häissä:

  alkumalja

  ruuan kanssa viini, olut, siideri ja lonkero

  Kahvin avecina Baileys, Meukow ja Xante (näitä kaadettiin useampi lasillinen, jos halusi)

  illalla avautui lisäksi drinkkibaari, jossa oli tarjolla 15 erilaista drinksua + miedot juomat oli koko ajan tarjolla

   

  Alkoholillisia vieraita oli noin 70, joista osa joi yhden ja osa huomattavasti enemmän. Vihkiminen oli kello 14.00 ja viimeiset vieraat poistuivat juhlapaikalta 6.00

   

  Menekki oli seuraava:

  Kuohuviini n. 10 litraa

  Punaviini 21 litraa

  Valkoviini 15 litraa

  Olut, siideri ja lonkero yhteensä n.380 tölkkiä

  Baileys 2,5 litraa

  Meukow 3 litraa (tätä olis mennyt enemmänkin)

  Xante 2 litraa (tämä myös loppui)

  Koskenkorva vodka 10 litraa

  Passoa 1 litra

  Kahvilikööriä 2 litraa

  Mustikkalikööriä 2,5 litraa (tätä olis mennyt enemmänkin)

  Minttuviinaa 0,5 litraa

  Jägermeisteria reilu 2 litraa

  Jaloviinaa 2 litraa

  Viskiä reilu litra

   

  Alkoholittomien juomien menekkiä en laskenut. Meillä oli yksi baarimikko, joka oli töissä 19.00-02.00 välisen ajan. Meidän juomat maksoi Tallinkin pre-orderista noin 1500 euroa, mutta niitä jäi melkein puolet vielä jäljelle.


 2. Mä kyselin sähköpostilla Tallinkin Pre-Order palvelusta noista päiväyksistä. Me oltas menossa Tallinnaan 5,5 kuukautta ennen häitä ja ne ei voi kuulemma luvata, että päiväykset olis häihin asti. Toisaalta ne lupas, etä voidaan satamassa palauttaa ne juomat joissa päiväys ei riitä sinne asti. Ajattelin nyt vielä kuitenkin kysyä, että voisko ne pyynnöstä kasata tilauksen niin, että päiväykset olis sinne asti. Tölkkijuomissa kuitenkin on vuoden säilyvyysaika.


 3. Meille tulee leikkinurkkaus häihin. Lapsia on tulossa paljon ja omien lasten kanssa juhlia kiertäneenä tiedän ettei lapset viihdy ilman tekemistä. Leikkinurkkaukseen ajattelin hankkia myös muutaman lastenhoitajan, että vanhemmat saa esim. syödä rauhassa. Leikkinurkkaukseen tulee myös televisio ja dvd-soitin. Niiden avulla saa porukan tarvittaessa rauhoittumaan.

  Kaikki ilmapallot yms. heiteltävät jutut on kieltolistalla, koska ne villitsee lapset niin pahasti. :grin:

  Teidän tapauksessa pojille pitää tietenkin olla ritarilinna, jossa leikkiä. Se ei kyllä välttämättä ole kovin halpa. :girl_sigh:


 4. Meillä iskä saattaa. Se on sekä mulle että isälle tärkeää, vaikka olenkin elänyt omaa elämää jo kauan ja saanut neljä lastakin.

  Mä haluaisin esikoisen sormuspojaksi ja kolme muuta (2 poikaa ja yksi tyttö) morsiuslapsiksi. Lisäksi veljentyttö tulisi myös morsiusneidoksi. Lisäksi ainakin yksi kaasoista kävelisi kirkon käytävän (pitäisi samalla lapsilauman kurissa). Sitä en ole vielä päättänyt käveleekö esikoinen sormuksen kanssa käytävän vai onko sulhasen vieressä kirkon edessä.


 5. Meille tulee lahjalista ja listan yhtenä kohtana on häämatkatili. Meillä on pieni asunto, johon ei mahdu mitään ylimääräistä ja yhdessä ollaan asuttu jo 7 vuotta eli kaikkea oikeastaan jo löytyy. Listalle tulee luultavasti astioita, kattiloita yms., jotka ovat uusimisen tarpeessa.

  Toivoisin myös, että kaikki muutkin parit käyttäisi lahjalistaa,koska olen erittäin huono ostamaan lahjoja enkä myöskään haluaisi laittaa rahojani johonkin turhaan, josta hääpari ei sitten pidäkään.


 6. Meidän perheessä pikkuveli meni ensin kihloihin, häitä ei ole vielä ollut. Nyt minä olen kihlautunut ja hääpäivä on päätetty. Isosisko ei ole kihloissa, vaikka onkin seurustellut jo pitkään. Minun mielestä nämä on henkilökohtaisia valintoja, joita ei tarvitse kysä sisaruksilta. Toki ei suunnittelisi häitä ensi vuodelle, jos tietäisin että veljeni on suunnittelemassa häitä samalla vuodelle.


 7. Mä haluan myös karkkibuffetin. Olen kyllä haluamassa jo hääkakkubuffetinkin. :D

  Meille tulee PALJON lapsivieraita, joten karkit olis hyvä olla muovisissa kipoissa. Mistähän löytäis nättejä muovisia kippoja? Mieluiten läpinäkyviä ja värittömiä, jotka voisi sitten koristella teeman mukaan.

  Mä en suosittele tikkareita buffettiin, jos on tulossa paljon lapsia. Sokerihumalassa olevat lapset ja tikkarin tikut ei sovi yhteen. :grin: