Jump to content
Naimisiin.info

Palmo

Morsian
  • Viestit

    26
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Palmo kaikki viestit

  1. Ne väkevät alkoholit saa näkyviin esim. kirjoittamalla googleen "pre-order väkevät" ja niitä voi tilata myös ennakkoon.
  2. Mä kyselin sähköpostilla Tallinkin Pre-Order palvelusta noista päiväyksistä. Me oltas menossa Tallinnaan 5,5 kuukautta ennen häitä ja ne ei voi kuulemma luvata, että päiväykset olis häihin asti. Toisaalta ne lupas, etä voidaan satamassa palauttaa ne juomat joissa päiväys ei riitä sinne asti. Ajattelin nyt vielä kuitenkin kysyä, että voisko ne pyynnöstä kasata tilauksen niin, että päiväykset olis sinne asti. Tölkkijuomissa kuitenkin on vuoden säilyvyysaika.
  3. Meillä iskä saattaa. Se on sekä mulle että isälle tärkeää, vaikka olenkin elänyt omaa elämää jo kauan ja saanut neljä lastakin. Mä haluaisin esikoisen sormuspojaksi ja kolme muuta (2 poikaa ja yksi tyttö) morsiuslapsiksi. Lisäksi veljentyttö tulisi myös morsiusneidoksi. Lisäksi ainakin yksi kaasoista kävelisi kirkon käytävän (pitäisi samalla lapsilauman kurissa). Sitä en ole vielä päättänyt käveleekö esikoinen sormuksen kanssa käytävän vai onko sulhasen vieressä kirkon edessä.
  4. Palmo

    Karkkiteema ja karkkibuffet

    Näillä näkymin meidän karkkibuffet pystytetään ruuan jälkeen, kakun ja kahvin kanssa yhtäaikaa ja on tarjolla koko loppu illan. Me panostetaan makuun ja astioiden suhteen sitten ulkonäköön.
  5. Meille tulee lahjalista ja listan yhtenä kohtana on häämatkatili. Meillä on pieni asunto, johon ei mahdu mitään ylimääräistä ja yhdessä ollaan asuttu jo 7 vuotta eli kaikkea oikeastaan jo löytyy. Listalle tulee luultavasti astioita, kattiloita yms., jotka ovat uusimisen tarpeessa. Toivoisin myös, että kaikki muutkin parit käyttäisi lahjalistaa,koska olen erittäin huono ostamaan lahjoja enkä myöskään haluaisi laittaa rahojani johonkin turhaan, josta hääpari ei sitten pidäkään.
  6. Palmo

    Karkkiteema ja karkkibuffet

    Me ollaan mietitty myös pähkinöitä. Toisaalta niille tulee äkkiä paljon hintaa, kun pieni pussi maksaa n.3€.
  7. Meidän perheessä pikkuveli meni ensin kihloihin, häitä ei ole vielä ollut. Nyt minä olen kihlautunut ja hääpäivä on päätetty. Isosisko ei ole kihloissa, vaikka onkin seurustellut jo pitkään. Minun mielestä nämä on henkilökohtaisia valintoja, joita ei tarvitse kysä sisaruksilta. Toki ei suunnittelisi häitä ensi vuodelle, jos tietäisin että veljeni on suunnittelemassa häitä samalla vuodelle.
  8. Me kutsutaan myö sellaisia sukulaisia, joista tiedämme jo etukäteen ettei ne tule. Juhlapaikka mitoitetaan kuitenkin sen mukaan, että kutsutut myös mahtuu paikalle, jos sattuvat yllättäin tulemaan.
  9. Meillä on vieraslistalla 130 henkilöä, joista 40 on lapsia. Osa jättää varmasti tulematta ja epäilen lopullisen vierasmäärän olevan noin 100.
  10. Tällä hetkellä budjetti näyttää 7000€. Sinä yritetään pysyä, mutta saa nähdä miten käy. Vieraita kutsutaan n.130, joista 40 on lapsia.
  11. Palmo

    Kihlojen hinnat

    Meidän kihlat maksoi yhteensä 400€. Mun sormuksen hinta oli 345€ ja miehen 97€, saatiin siis jonkun verran alennusta. Kaiverrus kuului hintaan.
  12. Palmo

    Olitko helpottunut?

    Halkesin onnesta (ja itkin).
  13. Palmo

    Kuka maksaa sormukset?

    Meillä on ollut yhteiset rahat koko seurustelun ajan eli yhteisistä rahoista sormukset maksettiin.
  14. Palmo

    Karkkiteema ja karkkibuffet

    Mä haluan myös karkkibuffetin. Olen kyllä haluamassa jo hääkakkubuffetinkin. Meille tulee PALJON lapsivieraita, joten karkit olis hyvä olla muovisissa kipoissa. Mistähän löytäis nättejä muovisia kippoja? Mieluiten läpinäkyviä ja värittömiä, jotka voisi sitten koristella teeman mukaan. Mä en suosittele tikkareita buffettiin, jos on tulossa paljon lapsia. Sokerihumalassa olevat lapset ja tikkarin tikut ei sovi yhteen.
  15. Kakkubuffet vois olla meidän juttu.
×
×
  • Create New...