JiiKoo

Aktiivijäsen
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

About JiiKoo

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Tampere
 1. Ollaan aateltu, että otettas häävalssin sijaan eri tanssityylien "potpuri". Oisko kellään ideoita hyvistä potpureista, joita voisi hyödyntää musiikkina?!
 2. Mulla on ainakin omassa kihlassa viisi timanttia. Mulle oli ainakin ihan selvää kihloja ostaessa, että sormukseen tulee timantteja. Ei mun mielestä nykyään tarvi kangistua kaavoihin ja aatella, että kihlasormus voi olla vain sellanen tavallinen "sileä, pyöreä rengas". Monethan jopa teettävät kihlansa, jotta saavat siitä niin spesiaalin kuin tahtovat. Kyllä persoonallisuus saa näkyä jo kihlasormuksessakin
 3. Itse oon ollut häissä, jossa tietokilpailun voittaja pääsi kahvipöytään seuraavana morsiusparin jälkeen.
 4. Me ollaan kanssa mietitty tuota äkkilähtö-mahdollisuutta. Meillä syynä lähinnä se, että itse en ole ikinä lentänyt lentokoneella ja siksi lähes jokainen kohde sopii.
 5. Tampereelta löytyis Arimo Mustonen. Oon nähnyt useaan otteeseen ja on oikeesti hyvä eikä edes pyydä mahdotonta hintaa keikasta. www.standupkoomikko.fi
 6. Kyllä tietää ja oikeastaan yhdessä tänne kirjauduttiin, vaikka tunnukset mulle luotiinkin. Ja on hauska huomata, että nykyään voin löytää kihlattuni selailemasta autofoorumin sijasta naikkareita
 7. Me oltiin just alkuviikosta Tallinnassa ja oltiin etukäteen päätetty, että haetaan juomia SuperAlkosta (Viinarannasta.ee). Ja pakko myöntää, että oltiin kyllä pettyneitä firmaan. Netistä sai sen käsityksen, että niillä juomat ois ollut halvempia, mitä ne sit todellisuudessa oli ja paikka oli kyllä kanssa aika järkky. Kokemusta on siis tosin vain tältä yheltä kerralta, mutta varmaan tollaset isot tilaukset/kuljetukset toimii hyvin, kuten edellä sanotaan.
 8. Mä olin loppukesällä 2002 Päivölässä papan 70-v juhlissa. Ne oli isot juhlat ja me järjestettiin ruokia myöten koko juhlat ite. Siellä oli ainakin mahtavat keittiötilat ruokien laittoon. Ja muutenkin paikka oli oikein hyvä ainakin näille juhlille ja ulkonakin oli mukava oleskella, kun oli niin upee ilta. Ja siellähän on se lava, johon saa mukavasti bändin soittamaan. Tietenkin se on hiukan syrjässä Tamperettakin ajatellen, mutta jos siellä päin aikoo juhlia, niin varmasti oikein käypä vaihtoehto.
 9. Mulla on ollut kihlasormus nyt viikon ja otan sen kyllä aika helposti pois (suihkussa, saunassa, leipoessa jne.). Oon varmaan ihan ylihuolehtivainen siä kohtaan, mutta pelkään, että se kärsii. Kihlattuni aina kettuileekin mulle siitä, että otan se niin usein pois. En saa kuulemma valittaa sit ääneen, jos joskus hukkaan sen. Mutta onhan nää kunnon sormukset tehty normaalikäyttöä varten...juhlasormukset on sitten erikseen. Mutta tulevaisuutta ajatellen, jo oman tulevan ammattini vuoksi jouduin poistamaan sormuksen silloin tällön. Meille ei siis ainakaan päde se, että kihlat "purkautuu", jos sormuksen poistaa.
 10. Meillä oltiin puhuttu aika paljon kihloihin menosta ja kosinnasta etukäteen. Lähinnä yhessä päätettin viime kuussa, että puolentoista vuoden päästä vois mennä naimisiin ja sitten aateltiin, että nyt ois sopiva hetki mennä kihloihin. Poikaystävä kuitenkin halusi suorittaa kunnon kosinnan ja sitten muutaman päivän päästä hän polvistui. Olin sanonut etukäteen, että sormuksen haluan itse valita, joten niinpä poikaystävä oli kaivanut jonkun mun "vanhan" sormusrasian ja kosi sen kanssa Perinteet kunniaan!