Wedding2013

Jäsen
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About Wedding2013

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Hienoa Myös meidän toive meni hyvin läpi (meidät vihittiin tänä keväänä ks. kirkossa), joten saattaapi olla sama kanttori... Serkun kohdalla sitten taas vaihtoehdot olivat hyvinkin rajatut, joten niinkin voi käydä... Mutta onneksi meille kävi hyvin!
 2. Ihan sitten aiheesta toiseen, eli kirkossa esitettävään musiikkiin. Luin blogistasi "bridezilla2013" mitä olet ajatellut kirkossa esitettävän. Kuulostaa todella hienolta, mutta varoituksen sana siitä, että Keski-Porin kirkossa (kanttorista riippuen) ollaan aika tarkkoja musiikin suhteen. Kannattaa siis mahdollisimman ajoissa ottaa yhteyttä kanttoriin ja keskustella hänen kanssaan. Ettei sitten tule pettymyksiä ihan viime tingassa... Sitten on tietty ihan eri asia, jos teille tulee sinne "oma" kanttori, jonka kanssa olet jo asiasta sopinut.
 3. Muistaakseni ks. paikasta on keskustelua aiemmin tässä ketjussa. Joku mielestäni muisteli, että 150 vierasta mahtuisi...
 4. Pitopalveluksi meille tulossa Braggen Eetu Nakkilasta http://www.ravintola...ot/Page1126.htm Ja paikka on tosiaan ihana, mutta ei kovin suuri! Meille tulossa nyt reilu 100 henkeä. Joku joka kyseli Venton Vintistä ja Arantilankoskesta, niin Venton Vintti on kyllä suurempi, mutta meille se olisi tullut liian kalliiksi, ja lisäksi itselle ei paikasta välittynyt sellainen tunnelma paikan päällä kuin kuvista. Tietty paikka oli talvikunnossa, kesällä voi olla ihan erilainen! Itsekin oon miettinyt tuota Braggen Eetua... olen kuullut kehuja. Minkä hintainen ks. pitopalvelu suurin piirtein on?
 5. Kyselin Pohjanhovista tietoja jokin aika sitten, ja minulle vastattiin että Pohjanhoviin mahtuu noin 100 henkeä.Vuokraan kuuluu astiat. Jokainen voi itse sopia pitopalvelun ja omat juomat voi ottaa mukaan. Vuokra, joka on 950€ sisältää päärakennuksen lisäksi saunatilat ja kylpytynnyrin. Nämä ovat käytössä perjantaista sunnuntaihin.
 6. Heips, pöytäliinoja ehkä kannattaisi kysyä esim. joiltain marttayhdistyksiltä tai vaikka maa- ja kotitalousnaisilta. Luulisin, ettei ne kovin paljon yli todellisten kulujen veloita... Tuo Hannulan hovi kuulostaa mielenkiintoiselta... kuinka paljon sinne mahtuu väkeä? Ja minkä hintainen paikka se on?