TanjaKS

Aktiivijäsen
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

About TanjaKS

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Tampere
 1. Ystävämyynneistä löytyy joskus aarteita, nimim. kaappi täynnä iltapukuja alle 10 eurolla!
 2. Myös ihan tavallisista sekatavarakaupoista löytyy välillä todella kauniitakin isoja kehyksiä. Puolisoni siskon häissä oli sekatavarkaupasta ostettu n 1.5 metriä korkea upeasti kuvioitu kultahopeinen röpelöpintainen kehys.
 3. On kokemuksia! Olen ollut kahdella keikalla kuulemassa ja ensi kesänä tulee ainakin kolmas kerta Ovat olleet aivan upeita. Mukavaa porukkaa, ensimmäinen setti vähän rauhallisempaa ja sen jälkeen saivat kyllä bileet käyntiin! Meillä todistettiin loppuillasta mm. appiukkojen välinen sponttaani tanssikilpailu bilemusiikin tahtiin Susannan ääni on kaiken lisäksi vielä ihan uskomaton. Suosittelen todella lämpimästi. Bändin s.posti on [email protected] , toivottavasti ehdit vielä varata!
 4. Hihii, sain ystäväni ylipuhuttua ja ottivat häihinsä viime kesänä Jyväskylästä bilebändin nimeltä Cubic. Tutustuin bändiin toisen kaverini häissä jo toissa kesänä ja nappasin yhteystiedot! Nyt olivat entistä parempia ja hääpari super tyytyväinen Ens kesäksi on jo varattu taas seuraaviin serkun häihin Muokkaus: niin tosiaan! http://www.myspace.com/bandcubic
 5. Kaaso tarjoamaan pari drinksua illalla ja kahdestaan morsiamen kanssa naureskellen vaikka vanhoja valokuvia Tämän jälkeen maistuu uni.
 6. Askarteluliikkeistä saa pieniä muovisia "timantteja", joita voi ripotella pöytiin tai tuikkutelineisiin. Tulee todella kauniita, kun laittaa vielä ohutta punaista silkkinauhaa sekaan. Nämä koristelut olivat ystäväni häissä
 7. Musiikkiopistoilta tai musiikkilukioista voi kysyä jos sellaisia löytyy Näin olen ainakin itse tehnyt.
 8. Vieraana ollessa on ollut joko hoidossa tai pihassa puussa poissa lasten silmistä
 9. Tiedän jo, että tulee auttamaan liikaakin Mutta en valita!
 10. 25 eurolla oli oikein onnistuneet polttarit. Ohjelmaa riitti koko päiväksi ja suhteita hyväksikäyttäen saatiin mökki yhdeksi yöksi ilmaiseksi. Toiset polttarit taas jäivät väliin kun hinnaksi olisi ollut 100e per naama.