Jump to content
Naimisiin.info

nedis

Aktiivijäsen
  • Viestit

    55
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän nedis kaikki viestit

  1. nedis

    1.7.17

    Jee. Toivotaan hyvää ilmaa. tänä vuonna on ollut aika ikävät kelit
  2. nedis

    Häät 2017

    Noo..me ollaan oltu kihloissa jo vuodesta 2008. Aina on sitten tullut muuta kun on mietitty että se vuosi voisi olla hyvä, esim kaksi raskautta. Mutta nyt näyttää siltä ettei mikään voi estää. meilläkin on 0€ säästöjä häitä varten, mutta tässä voikin ostella jo nyt aika paljonkin kaikkea niin ei kaikki menot tule samaan. tietääkö kukaan muuten voiko postimerkkejä ostaa parikin vuotta etukäteen? Ne kun maksaa 3 kertaa enemmän kun meidän kutsut
  3. Meillä listalla 55 henkeä joista 15 lapsia (osa kyllä teinejä jo). Karsia ei voi. Jo minun lähisuvusta tulee se 20. Ja kovin montaa kaveriakaan ei tule. Tosin veikkaan ettei kaikki kutsutut sitten tule.
  4. Mullakin on ollu painajaisia.. Usein sellanen että mies nukkuu niin pahasti pommiin että kaikki lähtee, tämä voi kyllä ihan oikeastikin tapahtua :/ sitten pahin oli sellanen että kaikki oli tehty jne. Mutta morsian en ollutkaan minä! Olin tulossa alttarille ja juuri sanovat tahdon :/
  5. Mä en olekaan menossa ostomielessä vielä sovittamaan, vaan nimenomaan katsomaan malleja ja materiaaleja. Unelma puku pysynyt samana noin 5 vuotta, niin nyt haluan käydä kokeilemassa sopiiko se edes. jos ei, niin voi alkaa katselemaan erilaisia, jos taas sopii niin odotan alennuksia, jos ei enää löydy sitä tai vastaavaa aion teettää.
  6. Itse ajattelelin käydä sovittelemassa jo syksyllä, vaikka päiväkään ei ole varma. Haluan käydä kokeilemmassa sopiiko se unelmien puku itselle vai ei, ja jos joku muu malli tai materiaalia onkin parempi.
  7. nedis

    Häät 2017

    Tännehän on tullut paljon uusia! itse en noihin fb ryhmiin liity ettei kukaan tuttu vahingossakaan huomaa, lisäksi mies sanoi että "2-3vuoden sisään"...eli hänet tuntien häät siirtyy (TAAS) vuoteen 2018... :'( mutta mulla on kaikki valmiina, kunhan sanoo nyt, niin minähän järkkään kaiken vaikka 2kk xD
  8. nedis

    1.7.17

    Meillä on ollut puhetta samasta päivästä. Tosin viimeksi kun mieheltä kysyin niin sanoi 2-3 vuoden sisään...saas nähdä, minulle tuo päivä sopisi paremmin kuin hyvin.
  9. Onko kukaan hommannut sormustaan sormustenherrasta Hyvinkäältä? Nettisivuillaan hinnat taisi olla alkaen 65e, voiko olla noin halpaa?
  10. Juu tiedän paikan, ei vaan muilta osin sovellu meille. :/ ei tässä onneksi kiire ole.
  11. Pieni sali sen yhden tilan nimi kuvissa on, mutta ei kai se niin justiinsa ole. ;D tällä hetkellä listalla on 52 henkä, muutaman kohdalla mietitään vielä laitetaanko avec vai ei. Että max 60 varmaan kutsutaan. Että tuntuu kyllä turhan isolta tuo :/
  12. Ei olla vielä löydetty. Hedåsen meille turhan iso.. tai no se pienempi sali olisi ok, mutta tuplabuukkaako ne sitten sen isommankin? :/ ja jäisikö pieneen saliin kunnolla tilaa tanssille, lasten viihdykkeisiin, photo boothille (jos sellainen tulee) yms. Etäisyys kirkosta olisi kyllä loistava.
  13. Mulla häihin 2-3 vuotta miehen mukaan.. :/ itsellä olis päivä valkattu 2017 mutta mies on vielä aika nihkeä. Kuitenkin jo puvun teettämis paikkaa itselleen on katsonut. Ja minä oon jo ebaysta tilannu kaikenlaista..kohta 10 vuotta olen häitäni suunnitellu eikä mikään muu kuin oma puku ole muuttunut niin uskaltaa jo askarrella yms. Pitkä aika vielä kuitenkin
  14. nedis

    Kerava

    Et ole.. meillä häät 2-3v sisään. Pientä suunnittelua yms jo.
  15. nedis

    Häät 2017

    Jee yksi lisää! Minäkin toivoin talvi häitä mutta häitä ei kuulemma tule jos ne ei ole kesällä, niin päätin joustaa. Ja ei tuo sulho muuten kyllä osallistu, paikan valintaan ja ruoka/juomatarjoiluun.
  16. nedis

    Häät 2017

    Joo pakko oli tehdä kun ei toi mies jaksa kuunnella mun höpötystä koko ajan. Onneksi sulho on ollut sun kanssa samoilla linjoilla paikasta. meillä syttyis sota jos päätäsin sellasta yksin, se kun tuntuu olevan miehelle se yksi tärkeimmistä jutuista.
  17. Yksi on varma, vanha paras ystäväni jonka kanssa löysimme toisemme pitkän eron jälkeen. Sisko on ehkä ja veljeni vaimo myös..katsotaan montako bm:ää mies haluaa.
  18. hepso juuri se! kylläpäs löi päässä taas tyhjää
  19. nedis

    Häät 2017

    Ei meille varmaan muuta teemaa niin sanotusti tule kuin värit..itse haluaisi beigeä, juuttikangasta, vanilijaa ja ehkä hentoa roosaa. Miehen kanssa ei vielä olla noin pitkälle puhuttu, on sanonu kaikkeen vaan ihan sama. Ei meilläkään mikään iso budjetti ole, säästötoimet menossa. Mutta suht pienet häät on muutenkin tulossa. Kaiken mahdollisen teen itse. Paitsi ruuan, se on meillekkin se tärkein. Niin ja onhan meillä valokuvaaja ja kuljetus juhlapaikalle jo tiedossa. En vaan ole vielä tarkemmin heiltä kysellyt kun en halua paljastaa vielä kellekkään. tuttuja kun ovat niin tiedän että tulevat kyllä
  20. nedis

    Häät 2017

    Jee! En ole ainoa. meillä on kans paikka katottu, mutta eivät ota vielä varauksia. Pitopalvelu lähes valittu ( yhdestä paikasta odottelen vielä vastausta tarjouspyyntöön). Hieman tilasin kortinteko välineitä ebaysta niin pääsee tekemään koeversioita. Kaiken mahdollisen pyrin tekemään mahdollisimman ajoissa, vihaan kiirettä.
  21. Toni Wirtanen- romanssi Tuo on sellaisella levyllä missä eri artistit vetää noita vanhoja rakkauslauluja vähän raskaammin. En nyt millään saanu päähäni levyn nimeä, tai muita biisejä.
  22. On tämä palsta vaan loistava, en olis tiennykkään tälläsesta muuten. ja meidän tuurilla tulis joku koppalakki vielä tollasta kyselemään
  23. Anopin sana ei tule painamaan yhtään. Ei ota meihin yhteyttä muuta kuin rahaa pyytäessään, toista lapsenlastaankaan ei ole tullut katsomaan ( tyttö kohta 6kk) vaikka asuu 500metrin päässä. Että vaikka sanoisikin jotain ei varmasti oteta huomioon jos ei sovi meidän suunnitelmiin.
  24. Helppoa kun ei kerro kuin tärkeimmille, niille jotka osallistuvat järjestelyihin. Muut saavat tietää vasta kun kutsu tipahtaa postiluukusta.
×
×
  • Create New...