dora2004

Morsian
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

About dora2004

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday September 16

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Täällä kans on mietitty,jos kannattais sieltä ostaa siiderit ja jos viinit on halvempia, niin ilmeisesti myös ne vois sieltä ostaa. Ottaisin ilolla vastaan viime hetken tietoja Ruotsin hinnoista. Kiitos!
 2. kiitos kaikille hyvitä ideoista... Tod.näk. saadaan osa juomista pidettyä jääkaapissa ja lisäksi on käytössä kylmälaukkuja ja esille laitetaan juomat astioihin joissa on jäitä.
 3. Esitän tyhmän kysymyksen,mutta mitä hyviä ei suklaa-karkkeja on olemassa? Mun pitäis keksiä jotain karkkeja meidän hääkarkkirasioihin, mutta en haluaisi suklaata, koska pelkään,että se sulaa jos on kova helle ja lasten kädet on mukavan näköiset suklaan syönnin jälkeen.
 4. Ylivieskassa 21.7.
 5. Mä tilasin mittatilaustyönä puvun netistä ja maksoin siitä n.150euroa. On aivan älyttömän upea ja suomessa samantyyppinen puku maksaa ainakin n.800 euroa. Kengät, laukku, vannehame ja alusvaatteet tuli maksamaan reilu 150 euroa. Eli yhteensä on tähän mennessä mennyt n. 300 euroa. Vielä pitäis ostaa hartiahuivi tms. ja hääsateenvarjo. Eli halvallakin voi saada hienoja juttuja kun vaan jaksaa etsiä.
 6. Hääpaikalla on kaksi jääkaappia,mutta oletan,että pitopalvelu tarvitsee molemmat jääkaapit ruokien säilytykseen. Pitänee kysyä pitopalvelulta,paljonko jääkaappitilaa he tarvitsevat ruuilleen.
 7. Kiitos vastauksesta essi. Luulen vaan,että meidän pitopalvelulla ei vältämättä ole ylimääräisiä kylmälaukkuja. Kyseessä aika pieni yhden naisen yritys. Olen miettinyt myös joidenkin kylmäastioiden tms. vuokrausta... Onko kellään vuokrauksesta kokemuksia? Pidämme häät Pohjois-Pohjanmaalla niin täältäpäin mahdollisia vuokrauspaikkoja tms. olis kiva saada. Kiitos jo etukäteen.
 8. Ollaan mietitty mieheni kanssa,miten saadaan pidettyä juotavat kylminä häiden ajan? Meille on tulossa häihin pitopalvelu,mutta hankimme itse alkoholipitoiset juomat häihin. Vieraita meillä on n.90 ja häät ovat nyt heinäkuussa. Jos jollain on hyviä ideoita, otan niitä erittäin mielelläni vastaan
 9. Minun sukunimi on kans yksi suomen yleisimmistä eli Hyvärinen ja heinäkuussa nimi muuttuu Haapakoskeksi,joka mielestäni on paljon kauniimpi ja ei ehkä niin yleinen sukunimi..
 10. Mulle tehtiin viime kesänä geelilakkaus kynsiin ja on aivan huippujuttu. Kesti minulla joka käy talleille lähes joka päivä,ulkoilee koirien kans ja tekee vielä hyvin liikkuvaista työtä. Aivan mahtavan näköiset tuli ja meinaan otta itsekin ne hyvissä ajoin ensi kesänä ennen häitäni ja huoltaa kynnet juuri ennen häitä.
 11. Ja unohdin tuohon viestiin laittaa,että meidän häissä vieraita on n.90,joista lapsia n.20-25. Ja meillä ei ole bändiä,vaan serkun mies soittaa tietokoneen kautta musiikkia ja sen lisäksi on mahd. karaoke tulossa vetämään ammattilainen,joka onneksi on hyvä ystävä.
 12. Meillä oli alunperin hääbudjetti n.5000 euroa. Meillä on häät heinäkuun loppupuolella. Tällä hetkellä seuraavat asiat/hinnat on jo selvillä: minun hääpukuni kaikkine asusteineen n.350 euroa. (puku teetetty mulle mittatilaustyönä Kiinassa ja on upea) kukat (sisältäen hääkimpun,vieheet ja hääpaikan&kirkon kukat) n.250 euroa hääpaikan vuokra to-su 350 euroa (sisältää liinat,viini/kuohuviinilasit) pitopalvelu (ruuat ja kakku) 1000-1500e (sisältää tarjoilijat ja yöpalan) minun sormus n.300 euroa(1800-luvulta oleva perintösormus,jota pienennetään ja upotetaan siihen pari timanttia) koristeet/kutsukortit 400 euroa (kutsut ja hääkarkkirasiat on tilattu muualta) loput koristelut tehdään itse alkoholijuomat haetaan Saksasta n.400-500 euroa (kuohuviinit,ruokaviinit,konjakit,oluet,siiderit ja lonkerot) häämeikki ja kampaus itselle ja äidille n.300 euroa (tähän kuuluu myös mun kynnet) kaaso ja bestmanilla puvut omasta takaa oman pojan puku Usa:sta tilattuna 70 euroa hääyö sviitissä kaikilla herkuilla n.300 euroa Tässä hinnat jotka jo tiedossa. Toki niitä tulee vielä lisää. Budjettiin ei ole laskettu häämatkaa. Mun äiti on luvannut maksaa meidän häistä n.2000 euroa.
 13. Heippa! Myös mä olen varannut elämäni ensimmäistä kertaa meikkauksen ammattilaiselle hääpäiväksi. Yleensä meikkaan itse,mutta halusin hääpäivänäni hemmottelua ja siksi menen häämeikkiin ja kampaukseen.
 14. Heippa! Itse tilasin pukuni kiinasta helmikuussa ja se tehtiin mulle mittatilautyönä, tuli tilauksesta n.kahden viikon päästä ja oli just sellainen kun piti. Ja ei myöskään menny mulla tullia. Mun pukuni maksoi reilu 100 euroa ja on aivan IHANA: