hani77

Morsian
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

About hani77

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday 05/07/77

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Pirkkala
 1. Meillä myös suomi-viro häät kun mies asuu virallisesti siellä ja minä suomessa. Kavereita sieltä on muutama tulossa ja häät on ihan suomessa kun täällä kaikki sukulaiset asuu. mietiittiin kanssa ensin että oltaisiin pidetty häät virossa ja sitten pienet juhlat suomessa niille ketä ei päässyt tulemaan viroon, mutta huomattiin että kaikki asuu täällä suomessa niin on parempi tehdä tämä näin päin sittenkin. Virossa on edullisempaa ja sinne pitäisi nyt lähteä katsomaan morsiustyttöjen pukuja, kun oma hääpukukin oli siellä puolet edulisempi kuin täällä.
 2. Meille tulee viivi ja wagner kun se on niin meille sopiva.
 3. Minulla on ihan sama tilanne ja aion käyttää myös sanaa eestiläinen,sillä eesti on maa ja viro on kieli...Meille tämä puhe tulee ja se on ihan meidän molempien oma valinta kun häissämme on muutenkin huumoria ja jos joku ei sitä halua huumorilla ymmärtää ja ottaa niin se on hänen asiansa ei meidän..häihin ei ole tosikkojen pakko osallistua ja meidän ystävämme tietävät sen täysin ja silti kukaan ei ole vielä jäänyt pois...Tosikoita on monia ja ne jotka eivät juhlassa viihdy jonkin yhden puheen takia saavat puolestamme poistua ja ollakin sitten pois! Eivätpä tiedä mitä kaikkea muuta menettävät... ;DNiin ja meillä tätä puhetta kyllä muokataan oikealaiseksi....niin että se hauskuus silti pysyy,mutta myös meidän vironkieliset vieraamme(osaavat kyllä suomeakin)ymmärtävät asian huumorin ja ovat mukana...
 4. tämä paikka on hiukan porin ulkopuolella ja vetää noin 200 henkeä hyvin ja jää vähän tilaakin... Luvian Tasala. On hieno paikka viettää kaiken näköisiä juhlia ja meillä siellä on ens keväänä häät ja muillakin tutuillani on ollut sekä häitä että muita suku ja ystävä juhlia missä on tilaa tarvittu. Siellä on hyvin kun on erillinen keittiön vieressä oleva huone mihin saa ruuat ja kahvin laitettua noutopöytä tyylillä. Esiintymislavalle saa bändi tavaransa ja siihen eteen vaan tekee tilan tanssilattialle niin mahtuu vielä muualla syömään ja istuskelemaan.eteistilakin on erillinen ja sinne saa muutaman pöydän ihan vaikka boolille,häälahjoille ja ym muulle sellaiselle mikä voi olla hiukan sivussa ettei ole kumossa tai muuta... Tasala on vielä edullinen vuokralta,2vrk 300e...minusta se on edullinen ja tilava häiden viettopaikka,varsinkin jos vihitään Luvian kirkossa mikä on ihan vieressä ja "oikopolkua" kirkon pihasta on joku 100-150m Tasalan pihaan.
 5. Ihania ideoita karkkien tilalle...Meillä on kyllä karkkiakin jaossa mutta vain lapsille ja aikuisille on sitten niin että saa lähteissä ottaa pöytäkoristeita mukaansa kun ne ihan sitävaren hankitaan kaikki omiksi ettei tarvitse miettiä mistä ihmiset pitää ja mistä ei. Idea tuli meille kun juttelimme yhden hääsuunnittelijan kanssa joka sanoi että nykyään paljon vuokrataan pöytä koristeita ja paikkakorttipidikkeitä kun ne on sitten häiden jälkeen ollut hääparin kaapeissa tiellä jos ne on ollut itse hankittuja.Otamme omiin häihin koristeita mitkä on kauniita,käytännöllisiä häissämme ja lopulta lahjoja vieraille häät meillä on jo ensi huhtikuussa ja osan olen ostanut ja osan tilannut.Liikaa tavaraa ei tule pöytiin mutta muuallekin laitamme koristelua kun on niin iso tila ja vieraitakin ihan kiitettävän paljon tulossa (kaiketi jos kaikki tulee).