Pupunen

Aktiivijäsen
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

About Pupunen

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. :-XKiitos vastauksista Fifi, Jane ja Julia. Katselin Fifin ehdottamia nettisivuja ja sieltä löytyi parikin mukavan tuntuista hotellia. Kunhan vielä pääsen esittelemään ne miehelleni, niin eiköhän saada hotelli varaukseen
 2. Meillä on enää 3 viikkoa Pariisin matkaan (ei häämatka) ja hotelli varaamatta :-[ Olen käyttänyt varmaan kohta kymmeniä tunteja hotellin etsimiseen netistä, mutta en uskalla varata mitään ??? En ole ennen käynyt Pariisissa enkä oikein tiedä miltä alueelta hotelli kannattaisi varata. Latinalaiskortteleita kehutaan melkein joka keskustelupalstalla, mutta sieltä on vaikea löytää hotellia, joka sopisi minibudjettiimme: 80e/2hh/yö. Kaupungisosissa nrot 9 ja 10 on paljon hotelleja, ja ne ovat aika keskeisellä paikalla nähtävyyksiä ajatellen (?) Sitten luin, että niillä seuduilla, etenkin rautatieaseman luona on vaarallista liikkua pimeällä. Pahinta oli, että töissä luin naistenlehdestä (Anna?), kuinka joku pariskunta oli yöpynyt Pariisissa **hotellissa, jossa oli ollut kirppuja. Nyt olen ihan umpikujassa. Pitäisikö budjettia nostaa, että pääsisi 3 tähden hotelliin? Ja mikä alue olisi hyvä? Olemme Pariisissa vain vajaat 5 päivää (4yötä). Viisaammat Pariisinkävijät, auttakaa!!
 3. Moi S_K! Me oltiin Riu Palacen vieressä Riu Yucatanissa ja käytiin katsomassa Palaceakin. Se näytti todella upealta hotellilta!! Siinä Playacarissa on 4 Riu-hotellia vierekkäin. Jos yöpyy Palacessa saa käyttää kaikkien muidenkin Riu-hotellien palveluita. Mutta jos on jossain niistä kolmesta muusta, voi käyttää vaan niiden kolmen palveluita (Tequila, Yucatan ja... en muista kolmannen nimeä) Ainakin Finnmatkat tekee valmiita pakettimatkoja Riu Tequilaan ja Yucataniin. Palvelu tossa ketjussa oli äärimmäisen hyvää! Suosittelen!
 4. En ole käynyt, vielä mutta jouluksi ollaan menossa Playa del Carmeniin. Ja varmasti käydään myös Cancunissa (65km:n päässä). Jos jollain on uudempia tietoja noista paikoista, niin kertokaa ihmeessä!
 5. Meillä kirkkokuvaus maksoi 150 euroa (sis. 20 kuvaa samettikansiossa). Studiokuvaus maksoi 79 euroa sisältäen koevedokset. Mustavalkokuvaus siinä samalla maksoi 27 euroa lisää.
 6. Me lähdemme Thaimaahan, Phuketiin. Syy: emme ole käyneet Thaimaassa (Aasiassa kyllä), helmikuussa ainoita paikkoja, jossa on "takuu lämmin" eikä matka kuitenkaan maksa ihan maltaita (esim Caribia)
 7. Me ollaan oltu sekä ****sviitissä lomamatkalle, että *BB murjussa Lontoossa ja kaikkea siltä väliltä. Tavallisesti keskitason hotelli on riittävä. Sillä niin kuin täällä on jo aiemmin kirjoitettu, lisätähdet eivät takaa siisteyttä, viihtyisyyttä tai mitään muutakaan. Mutta häämatkalla haluan ehdottomasta 5* Ajatuksella, edes kerran elämässä luxusta ja hyvästä syystä Mutta suunnitelmissamme on mennä Phukettiin tai sinnepäin ainakin, joten ne *****-hotellit ei niin hirveesti hinnaltaan eroa vaatimattomammista (verrattuna Euroopan kaupunkihotelleihin).