Maina

Jäsen
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About Maina

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Meillä kutsut lähti viimeviikolla postin matkaan. Vp on 20.7 ja häät 11.8
 2. Mä en kanssa halua mitään tuhansien sormusta, alustavasti olen katellu ja oikeestaan jo omani löytäny ja maksaa kaikki 168€, kuljetus meillä hoituu luultavasti kaverin vanhalla jenkillä, juhlapaikan vuokra on pe-su 350€ eli halpa, sisältää pöytäliinat, paperit ja siivouksen.. =)
 3. Meillä ei tingitä ruoasta taikka juomasta. Ruokaa pitää olla riittävästi ja sen oltava hyvää ja pitopalvelun luotettava ammatilainen. Juomat haetaan virosta joten niissä säästyy pitkä penni. Oman pukuni ostin käytettynä ja tällä hetkellä ihanuuteni on tullut maksamaan kaikki 240€, tosin kengät puuttuvat vielä. Kaasoni on kampaaja, joten säästän pitkä pennin hääkampauksessa, ystäväni on meikkaaja joten siinä säästyy myös. Bändi imaisee sievoisen summan budjetista, mutta musiikkia täytyy olla. Valokuvaus hoidetaan kaverin kautta joten sekään ei niin paljoa maksa. Itse tehdään pöytäkoristeet, kutsut, hääkarkit jne, eikä niissä pröystäillä vaan se huokeampi paperivaihtoehtokin käy.. =) Elokuisten häidemme budjetti on 5000€ 100 hengen häihin ja nyt näyttää siltä että mennään maksimissaan 300€ yli.... Itse tehden ja tärkeisiin asioihin panostaen saa halvemmallakin ihanat ja mahtavat juhlat aikaiseksi.
 4. Mä olen sopinut listantekijän kanssa tekeväni alkukuusta paljon tuplavuoroja jotta saan sitten ke-ke vapaaksi, eli kolme päivää ennen ja jälkeen varsinaisen hääpäivän. Suurimaksi osaksi teen asiat itse, mutta onneksi toinen kaasoista on äitiyslomalla ja ehtii auttelemaan =)
 5. Meille ei tule varsinaisia hääkarkkeja ollenkaan vaan m&M- karkkeja kulhoihin pöytiin, kummankin etunimi kun alkaa m:llä... =) Ja vieraille muistoksi annetaan yhteiseen harrastukseemme liittyen säbäpallot jotka toimii samalla paikkakortteina