viimeinenkevät

Morsian
 • Content count

  53
 • Joined

 • Last visited

About viimeinenkevät

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Hei! Minulla on vihkisormuksena teidän Toivomuslähde K-6-8w keltakultaisena. Nyt on käynyt kuitenkin niin, että olen varmaan laihtunut niin paljon sormuksen ostosta, että se on pikkuisen liian iso, epäilen puolta kokoa. Sen verran reilu kuitenkin, että uskon, että talvella sitä ei pysty yksinään pitämään. (Omituista, koska sormus on kuitenkin viime talvena ostettu ja silloin oli oikein sopiva) Mitä luulet pystyykö tätä mitenkään pienentämään ja minkälaisessa hintaluokassa se liikkuu? Olisi kiva pystyä pitämään vihkisormusta yksinäänkin, kun niin kaunis tämä on :/
 2. Meillä häät juhlittu pari vko sitten Tolkkilan kartanossa ja en voi vieläkään muuta kuin kehua kyseistä paikkaa! Saa tuoda omat juomat ja valita pitopalvelun. Meillä oli Antell ravintolat Oy:stä Taina Ripatti tekemässä ruuat ja hän on aivan loistava! Ruokia kehuttiin maasta taivaisiin, hinta oli kohtuullinen ja ei todellakaan loppunut mikään kesken! Myös se, että esillepanoon ja tarjoiluun voi luottaa, on minusta erittäin tärkeää. Tolkkilan kartano itsessään on loistava paikka pitää juhlia. Ei tarvitse istua kököttää samassa penkissä koko juhlia, koska meillä virallisen osuuden jälkeen siirryttiin tuohon maneesiin, jossa oli sitten bändi ja tanssit ja ohjelmat. Kimpun ja sukkanauhan heitot tapahtui ulkona, joka onnistui hyvin. Myöskin miljöö on sen verta kaunis, että pihalta sai hyviä kuvia otettua. Pikkuisen kävelymatkan päässä on myös Kymijoen ranta ja pääsee siellä isolla laiturilla ottamaan upeita kuvia. Ja siis hintahan paikalle on ihan naurettavan halpa, 630e. Saimme avaimet perjantaina klo 9.00 ja vanhemmat palauttivat avaimet sunnuntaina vissiin joskus 18.00 kieppeillä, eli heillä oli loistavasti aikaa siivota. Jos jotain kiinnostaa, niin voin lähetellä yksityisviestillä kuvia meidän juhlista
 3. Onko kokemuksia hänen häävideoinnista?
 4. Kaikki onkin häiden ja valmistelujen suhteen mennyt liian hyvin.. Kyllähän se piti arvata, että jotain käy.
 5. Niinpä ja nythän he vielä kaikenlisäksi tiesivät, että olimme huomenna lähdössä. Mutta eipä silti tullut mieleenkään siinä vaiheessa ilmoittaa minulle, että hei, me oltiin järkätty polttarit. Sehän olisi ollut ihan ok!
 6. No niinpä!!! Ja nyt se raukka ajattelee, koska huomasi kyllä iha selvästi etten todellakaan tiennyt, että olen ihan murtunut (niinkuin olenkin) ja ei pysty pitämään niin hauskaa kuin muuten voisi, koska ajattelee niin paljon miltä minusta tuntuu. Noh, kun he tulevat sunnuntaina niin on kyllä keskustelun paikka, etten todellakaan halua tuollaisia ihmisiä hoitamaan päiväämme, jotka eivät ajattele kuin itseään, tämän pitäisi kuitenkin olla minun ja mieheni juhla - ei bestmanien ja polttariporukan ryyppäjäiset
 7. Meillä myös minun kaverit ovat miehen kavereita eivätkä he ikinä tekisi noin! Ja tosiaan kun kaasot ja bestmanit ovat keskenään näistä puhuneet niin kaasot ovat kertoneet juttuja minun polttareistani bestmaneille ja he vielä kehtaavat kaasoille valehdella.. Ei mennyt omaa rahaa, mutta miehen kaveri esim oli itse ostanut oman matkansa.. No me lähdemme huomenna sitten pitämään hauskaa omalla porukalla ! ja kaikenhuippu kun tämä miehen kaveri laittoi viestiä bestmaneille, että koskahan meinaatte tulla, niin he vielä ehdottivat että tule laivalla tallinnaan niin liity seuraan. Eikä aiemmin tosiaan ole mitään hänelle puhuttu.. No eipä mene, vaan lähtee meidän kanssa
 8. Tiesivät, mutta he olivat varanneet oman reissun jo ennen meidän reissua. Mutta jos olisivat siitä jollekin ilmoittaneet, niin emmehän me olisi huomenna ollut edes lähdössä. Sitä minäkin nyt mietin, kun pahimman kiukun yli olen päässyt, että toivottavasti mieheni osaa nyt sitten pitää hauskaa.. Hän kun oli niin innoissaan huomenna lähdössä meidän reissulle
 9. Omakohtaisella kokemuksella voin nyt kertoa, että infotkaa polttarikohteen puolisoa etukäteen päivästä, heillä voi olla jotain suunnitelmia..
 10. Hehän olivat valehdelleet kaasoillekin päivän..Ja molemmat ollaan sanottu, että esim. strippareita ei haluta. Ja nyt vähän epäilys nousee taas senkin suhteen, kun ei edes tuollaisessa asiassa voi luottaa, että olisivat minulle kertoneet, milloin hakevat. Mies kuitenkin tietää, että olen nyt ihan murtunut, joten eipä hänelläkään varmaan niin hauskaa ole kuin voisi olla. Että hemmetin hyvät polttarit sitten järjestivät. Tämä tarinahan kuuluu ihan tuonne hirveimmät polttarit otsikon alle..
 11. Niinpä.. ja siis meillähän on koiranpentu, jota miehen piti tänään hoitaa, kun minun piti olla töissä.. No "onneksi" kai nyt sitten olen sen verta kipeenä, etten voi töihin mennä. Ei minun olisi tarvinnut tietää edes sitä mihin he menevät, kunhan olisin tiennyt, että milloin on ja milloin tulee takaisin. Koska nyt tuo huominenkin matka on jonkun muun järjestämä meille! Onko pikkusen noloa nyt sitten ilmoittaa, että hei ei mieheni tulekaan. Ja miehen kaveri on myös tulossa mukaan, joten lähden nyt sitten hänen ja kavereideni kanssa. Onneksi tämä miehen kaveri tuntee minut ja osan kavereistani, niin hän ei nyt jää ihan yksin.. Huoh mitä porukkaa oikeesti!! Tällä hetkellä ei kyllä ole minkäänlaista kiinnostusta edes nähdä bestmaneja..
 12. Eli mitenkä olette tehneet, onko morsian/sulhanen tiennyt puolisonsa polttareista etukäteen? Meillähän kävi nyt niin, että oltiin huomenna lähdössä risteilylle ja miehen kaverit hakivat sulhon tänään aamulla.. Lupasivat tuoda aamuksi kotiin, mutta jälkeenpäin selvisi että kusettivat päin naamaa, että saivat miehen passin minulta. Ovat lähdössä Tallinnaan ja tulevat sitten sunnuntaina kotiin, vaikka lupasivat että tuovat huomen aamuksi, että me pääsemme lähtemään omalle reissulle.. Oon tällä hetkellä niin vittuuntunut kun voi olla!! Ei tässä muuten mitään, jos olisivat kertoneet minulle etukäteen, niin olisin sitten vaikka perunut tuon meidän reissun. Ja harmittaa miehenkin puolesta, koska hän tuota meidän reissua ehdotti..
 13. Tolkkikan kartanohan on aivan upea paikka ja saa viedä omat juomat ja pitopalvelun! Majoitusta löytyy myös noin 30 hengelle.
 14. En osaa kuvaa liittää tähän Mutta siniset pehmusteiset tuolit.. Meille on joo tulossa valkoisista pitsiverhoista tehdyt rusetit tuoleihin, mutta muualla puhuttiin, että korostaako se entisestään tuoleja..
 15. Herätelläämpäs tätä ketjua, josko tulevista morsiamista, joku olisi kanssani Yö fani Meille on tulossa juurikin kyseinen biisi häävalssiksi!