cari

Aktiivijäsen
 • Content count

  15
 • Joined

 • Last visited

About cari

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Mulla on tämmöinen pöljä harmistus siitä, että häät olivat niin perinteiset. Lisäksi siellä oli muutama vieras, jotka kutsuin vanhempieni mieliksi. Ja että miehen puolen sukulainen pääsi ujuttamaan uskonnollista sanomaa hääpuheeseen, vaikka varmasti oli tiedossa, ettei meillä semmoinen niin kiinnosta. Mutta ei sitä nyt kehdannut kieltää toista pitämästä puhetta. Tässä harmittaa lähinnä se, että puhe ei ollut millään tavalla meidän tyylinen tai kuvastanut millään tavalla meitä. Puhe oli osoitettu vain ja ainoastaan miehelleni, ja sekin oli kirjoitettu lapsuuden pohjalta, mikä oli sinänsä tietenkin kiva juttu, mutta he eivät tunne miestäni yhtään aikuisiässä. Tämmöisiä pieniä asioita, jotka eivät mitenkään vaikuttaneet päivääni, mutta jos nyt vastataan, että mitä olisin tehnyt toisin, niin olisin halunnut häistä persoonallisemmat. Mutta toisaalta nykyään kaikki pyrkivät siihen, niin josko se back to basics olisi toisinaan persoonallista . Muoks. niin ja mulla harmittaa, kun ostin vetoketjullisen puvun. Tarkoitus ei ollut vaalia ja säilyttää sitä pukua, kun viehän se tilaa. Mutta vaikeahan tuota on löytää sellainen ihminen, joka haluaa ostaa sen puvun käytettynä, tykkää juuri samasta puvusta ja on samankokoinen. Ihana pukuhan se on, enhän sitä olisi muuten ostanut, mutta turhanapa se tuolla roikkuu . Eli mitä olisin tehnyt toisin: joko vuokrannut puvun tai yrittänyt etsiä silmää miellyttävän puvun, jossa on nyörit tai maksanut siitä, että pukuun laitetaan nyörit.
 2. Olimme tyytyväisiä, mutta sukulaissuhteesta johtuen lienen myös puolueellinen, mutta vieraatkin kehuivat meidän bändiä kilpaa . Vieraat tanssivat ja muutenkin oli hieno meinki. Pojat soittavat tanssimusiikista bilemusiikkiin. Mas Concort on kyseessä. Vaikuttaa P-pohjanmaalla, mutta lähtevät käsittääkseni hieman kauemmaksikin .
 3. Mulla oli a-linjainen puku ja pitkä laahus, mutta täältä saatu vinkki toimi hyvin . Eli sulloo helmat vannehameen sisään. Aivan hyvin pärjäsi wc:ssä yksin tällä tempulla. Kaaso sitten suoristi helmat ja tarkisti, ettei mitään jäänyt ruttuun tms.
 4. Edellinen päivä oli ollut kiireinen ja meni myöhään. Väsytti paljon, mutta kun sain pään tyynyyn, alkoi hirveä jännitys ja nukuin todella huonosti . Torkuin sitten kampaajan käsiteltävänä ja ryystin epätoivoisesti kahvia .
 5. ^ Onpa ikävää. No minun kohdallani pesu onnistui, muuta on paha mennä kommentoimaan . Kenties hyvää tuuria tai sinulla oli sitten huonoa sellaista.
 6. Minulla jännitti, että miten ihmiset ottavat osaa photo boothiin. Meillä ei ollut muuta vieraskirjaa, vaan sanoimme, että toivomme vieraiden jättävän itsestään kuvamuiston. Paria vierasta lukuunottamatta kaikki, myös vanhemmat ihmiset, kävivät kuvassa. Tietyt tapaukset useampaan kertaankin . Tämä oli siis minulle iloinen yllätys.
 7. Meillä oli ruokailu n. klo 16-18. Ja tarjoilimme iltapalaa mahdollisesti klo 22 alkaen (ei tullut kovin tuijoteltua kelloa päivän aikana). Iltapalaa on ehdottomasti tarjottava, mikäli juhlissa tarjoillaan alkoholia (taitanee olla itsestäänselvää). Juhlakunto olisi voinut olla monilla vähemmän kehuttava jos olisivat vain pämpänneet syömättä mitään 8) Lisäys: kakkukahvit olivat noin klo 19.00-20.00 ja sielläkin oli tarjottavaa runsain mitoin. Siitä huolimatta vieraat kävivät mielellään myös iltapalapöydän äärellä!
 8. Washingman kiinnosti muiden kommenttien perusteella, mutta minun olisi ollut hankala kulkea sinne. Käytin pukuni Tikkurilan Texcleanissa (tai mieheni toimitti sen sinne ja haki). Varoittivat, että puku saattaa palata pesemättömänä takaisin, mikäli eivät uskalla pessä sitä (kerran näin on kuulemma käynyt). Puvussani on pitsiä, helmiä ja strasseja, johtuneeko niistä. Pesivät kuitenkin pukuni ja se tuli ehjänä ja puhtaana takaisin! Ei enää harmaata laahusta . Hinta taisi olla korkeampi kuin tässä kaikkien kehumassa Washingmanissa, noin 70 euroa.
 9. Hiljainen ollut tämä ketju, mutta katsotaanpas, jos joku vastaisi. Mistä olette hankkineet pääraaka-aineet itse tehtyyn ruokaan? Esim. kun kyseessä on jokin liha. Onko tukuissa niin huomattava hinta-ero esim. supermarkettiin, ja millaiset valikoimat tukuissa noin yleensä on? Mietin myös sitä, että myyvätköhän lihatalot suoraan yksityisille.
 10. Säästöä: - Juomat Tallinnasta. - Kuvaaja "tutun tuttu". - Ruoat tehdään itse ja emännät tarjoilemaan, heidän palkkionsa mukaan laskien en toisaalta ole varma, onko säästö kovin suuri. Luulisin kuitenkin, että useamman sata euroa. - Tuolien huput (pikkuasia kenties (?), mutta olen ymmärtänyt, että nämä voivat maksaa yllättävän paljon). Meille ei siis tule näitä, koen sen turhaksi, koska tuolit ovat perussiistit koivunväriset. - Kukat mahdollisesti poimitaan luonnosta tai sitten tilataan jotain kohtuuhintaista kukkaa. - Pikkujuttu kenties, mutta kukkapurkeiksi olen keräillyt lasitölkkejä sitä mukaa, kun olen tyhjentänyt oliivipurkkeja . - Sukulaiselta avoauto hääautoksi. Säästäminen ei onnistunut ainakaan hääpuvussa, jaiks. Bändikin maksaa melkoisen summan, vaikka kyseessä on veljeni bändi (veljen osuus ei maksa mitään).
 11. Olen kaavaillut photo booth -kuvauksen niin, että veljeni ottaa kuvia vieraista sitä mukaa, kun vieraat saapuvat juhlapaikalle, ennen ruokailun aloitusta. Aikataulullisesti minua kiinnostaisi tietää, kauanko tähän kuvaukseen on mennyt aikaa teillä jotka olette sen toteuttaneet ja montako kuvattavaa on suurin piirtein ollut kaiken kaikkiaan? Haluaisin, että kuvat otetaan aluksi, jotta kaikista saisi edes sen yhden kuvan muistoksi.
 12. Sama kiinnostuksenkohde täälläkin. Eli mistä saisi edulliset kutsukartongit jne. ja mielellään myös kaksipuoliset teipit ja muut askartelutarvikkeet mahdollisimman edullisesti? Suomen hintataso näyttää näissäkin olevan aika hurja, mutta miten aina onnistun Amazonissa ja Ebayssä löytämään myyjät, jotka eivät toimita Suomeen... Ebayssa kannattaa laittaa viestiä näille, jotka eivät näennäisesti toimita Suomeen. Olen pariltakin myyjältä kysynyt, että toimittavatko Suomeen, jos tiedoissa on lukenut muuta, ja kysynyt postikuluja ja ovat kyllä olleet valmiita toimittamaan! Itse tilasin kutsukorttipohjat ja kuoret pakkauksena Paperellasta. Mielestäni aika kohtuullisen hintaisia paketteja ja toimitus oli perillä jo seuraavana päivänä . Eli hyvällä tuurilla tilauksen voi tuolta saada melko nopeaa.
 13. Meillä tulee noin puolet vieraista noin sadan kilometrin päästä ja toinen puolisko taas asuu joko juhlapaikkakunnalla tai noin parinkymmenen kilometrin päässä. Suurin osa kauempaa tulevista oletettavasti jää yöksi. Juhlimme aika pienellä paikkakunnalla ja hotellista todettiin, että tuskin alustavaa varausta tarvitsee tehdä, mikäli yöpyjiä ei ole kovin paljoa (ja ilmeisesti tässä tapauksessa ei mitään alennuksia saada). Juhlapaikkamme on leirikeskus, jonka yhteydessä voi siis yöpyä, joten ennakoimme suurimman osan yöpyjistä jäävän paikan päälle. Mietityttää vain, että mitä vieraat ajattelevat siitä, että pyydämme halukkaita yöpyjiä itse maksamaan majoituksensa (n. 30 euroa per henkilö, sisältää liinavaatteet ja pyyhkeen). Olen ymmärtänyt, että useimmiten vieraat maksavat itse mahdolliset hotellikulunsa ja tuleehan tuo juhlapaikan yhteydessä yöpyminen himppusen edullisemmaksi kuin hotelliin meno (maksaahan taksikin, juhlapaikalta on noin 6 km lähimpään hotelliin). Toki tarjoamme aamupalat yms. Jos yöpyjien määrän tietäisi, voisi harkitakin yöpymisen maksamista itse. Mutta aika kova lasku siitä tulee, jos yöpyjiä on vähänkään enemmän. Kaason ja bestmanin yöpymiset puolisoineen kustannamme.
 14. Ihania tarinoita ! Meillä asiasta oltiin puhuttu, mutta kosinta tuli silti yllätyksenä. Mies oli reissussa ja soitti, että hänellä on minulle yllätys (oli syntymäpäiväni). Hän käski katsoa erään hyllyn taa ja noudattaa sieltä löytyviä ohjeita. Löysin "piilopaikasta" pienen lahjaan ja viestin, jossa mm. neuvottiin mistä etsiä seuraavaa yllätystä. Seuraavassa piilopaikassa oli jälleen yksi lahja ja viesti seuraavan yllätyksen luo jne.. Sain kuksat, kuohuviiniä (yhdessä juotavaksi kuksista) ja suklaalevyn. Viimeisestä piilosta löysin kukkakimpun. Laitoin miehelle viestiä, jossa kiitin ihanasta ja hauskasta yllätyksestä. Pian hän soitti minulle pöyristyneenä kysyen, että eikö minulla ole mitään muuta sanottavaa ja mitä minä vastaan. Ihmettelin, että mitä hän tarkoittaa. Hän tajusi, että minulta oli jäänyt jotain löytämättä ja käski penkoa paremmin kaapin, josta löysin kukat. Sieltä löytyikin lopulta kirjekuori, jossa oli kuva miehestä polvillaan, puku päällä. Oheisessa viestissä hän kosi minua. Täytyy sanoa, että yllätyin kyllä kovasti tällaisesta suunnitelmallisuudesta, oli aivan ihana yllätys. Kosinnasta on jo aikaa (kesällä tulee kaksi vuotta) ja häät ovat tuloillaan tänä vuonna, mutta päätin vasta nyt kirjoitella ensimmäisen viestini tänne .