Jump to content
Naimisiin.info

Jeannette_darta

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Jeannette_darta's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Täällä myös yksi Oulu-kesähäitä suunnitteleva. Olen kiinnostunut erityisesti Turkansaaresta. En ole siellä vielä päässyt käymään, mutta kuvien perusteella se vaikuttaa aivan ihanalta kokonaisuudelta. Kellä olisi Turkansaaresta ajanmukaista tietoa? Turkansaaren kirkko näyttää mainion idylliseltä, mutta mahtuukohan sinne n. 120 vierasta? Entä onko Turkansaaresta jotakin rakennusta, jossa itse hääjuhlan voisi pitää? Löytyykö esim. saunaa, jota voisi vuokrata lisäksi, ja kauempaa tuleville yöpymistiloja? Paljonko Turkansaari-häät ovat tulleet foorumilaisille kustantamaan?
  2. Tässä kuvat omista sormuksistamme. Keltakultainen on minun sormukseni ja hopeinen mieheni sormus. Saimme juuri sellaiset sormukset kuin halusimme: mies tykkäsi oksidoidusta, hieman rosoisemman näköisestä Kalevala-korun hopeasormuksesta, ja minä halusin teettää itselleni sormuksen. Keltakultainen sormukseni on siis 14 karaatin keltakultaa, leveys 3,3 millimetriä. Se on kultaseppämestari Alpo Reinikan käsialaa. Mielestäni se on aivan täydellisen kaunis! Näin jälkikäteen olen havainnut, että sormukseni punoksen väliin voi helposti kertyä likaa. Toisaiseksi olen kuitenkin saanut pidettyä sormuksen aika puhtaana, kun olen noin kerran viikossa antanut sen lillua Fairy-vedessä .
  3. Voin suositella Kulta-Albertia erittäin, erittäin lämpimästi! Minulle oli hyvin tärkeää löytää juuri toivomani kihlasormus, ja kiersin monet Oulun kultasepänliikkeet läpi. Mistään en saanut yhtä asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua kuin Kulta-Albertista. Kävin monta kertaa juttelemassa kultaseppämestari Alpo Reinikan kanssa sormuksen mallista, kuvioinnista, kestävyydestä, hinnasta jne. Taisin olla aika vaativa asiakas, mutta Alpo jutteli aina ystävällisesti, eikä hänellä näyttänyt menevän minuun kertaakaan hermot. Hän piirsi minulle monta erilaista mallia. Lopulta 3,3 millimetrin levyinen vahva keltakultainen kihla, jossa on keskellä ihana punos, maksoi 350 euroa. Sormus valmistui parin viikon sisällä tilaamisesta ja jopa hieman etuajassa. Olisin ollut valmis maksamaan käsityöllä tehdystä sormuksesta ja hyvästä palvelusta enemmänkin! Alpo myös kaiversi käsin samaan hintaan sekä minun että kihlattuni sormukset, vaikka kihlattuni sormus oli ostettu muualta. Minulle myös merkitsi paljon se, että Kulta-Albertissa oli reilua vanhan ajan kultasepänpajan tuntua. Ei ollut mitään kaupallisia mainoksia ja härpäkkeitä esillä. Seinällä oli taulu, jossa luki kultaseppämestarin periaatteet . Tuli todella luotettava olo heti, kun astui liikkeeseen sisään. Niin ja sormus on muuten tosi hieno, juuri sellainen kuin toivoin.
  4. Meidän sormukset maksavat yhteensä n. 550 euroa. Hinnat jakautuvat tosin vähän epätasaisesti, nimittäin mies halusi ehdottomasti Kalevala-korun hopeasormuksen, jonka hinta oli 40 euroa. Oman sormukseni teettäminen sen sijaan tulee maksamaan n. 500 euroa. En valita, sillä näin molemmat saavat juuri sellaiset sormukset, kuin haluavat. Alun perin budjettimme oli maksimissaan 500 euroa per sormus.
  5. Ihana huomata, miten erilaisia kihlasormuksia on käytössä! Itselläni kihlasormus tulee olemaan varmasti pitkään ainoa sormukseni, joten haluan sen olevan näyttävä ja omanlainen. Sitä paitsi tässä kihlausvaiheessahan hankimme molemmille sormukset, joten kihlasormuksella tulee olemaan varmasti erityinen tunnearvo. Teetätän sormukseni ihanalla vanhanaikaisella kultasepällä. Keskelle uraan tulee punos, ja reunat ovat sileät. Yritän kuumeisesti päättää, olisiko punos valkokultaa vai keltakultaa. Muuten sormus on keltakultaa. Tulen tänne päivittämään kuvat, kun sormus on valmis!
×
×
  • Create New...