Karrie

Morsian
 • Content count

  132
 • Joined

 • Last visited

About Karrie

 • Rank
  Vakkari

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Helsinki
 1. Meille tulee tikkarit, jotka on samalla osa koristelua..
 2. Meillä maksaa vajaa 1300€/naama. Tosin tossa hinnassa vaan lennot ja hotellit (Miami ja Curacao), ruokaan saa varmasti menemään euron jos toisenkin.
 3. Mä oon aina halunnut häämatkalle johonkin "överipaikkaan", ei siis mitään Pariisia tms. Olisin halunnut Barbadokselle, mutta hurrikaanikauden takia valittiin Curacao. Sinne mennessä pysähdytään Miamissa kolme yötä.
 4. Saako udella mistä ostit sormuksen? Mulla on kihlana Kohinoorin sormus ja nyt etsin vihkisormusta. Kihla ostettii suoraan Kohinoorin omasta liikkeestä (Kultakeskus Hämeenlinna), mutta nyt kiinnostaisi kovasti, jos onnistuisin jostain löytämään hyvän valikoiman Kohinooreja kesäleista Malmin Korupajasta ostettiin, myös ainakin Itäkeskuksen Timanttisilla oli valikoimaa.
 5. Tänään ostettiin sormus. Kohinoorin Natalie, sivukivellinen malli. Hintaa jäi vajaa 800€ alennuksen jälkeen. Vähän nolotti sanoa päivä kaiverrukseen, se kun on vasta ensi vuoden elokuussa...
 6. Mun kihla oli alle 200€, miehellä reilu 350€, toimii myös vihkinä.
 7. Jotenkin olen aina halunnut elokuussa naimisiin. Mulla on jostain syystä pakkomielle parillisista numeroista, joten sen perusteella sitten vuosi ja päivä. Päiväksi sattui sama päivä kuin kaasollani aikanaan, mutta hän ei onneksi pahastunut.
 8. Mun tekisi mieli kutsua pari työkaveria, mutta koska vieraslista on budjetin takia pidettävä pienenä, en varmaan voi heitä kutsua.
 9. Olin kaverin kanssa kaupungilla, kun törmättiin kaverin työkaveriin, joka pyysi meidät ravintolaan kanssaan. Hänen seurassaan oli sitten tuleva sulhoni. Silloin teki eroa tyttöystävästään jja pyyteli vaan anteeksi koko illan, johon mä totesin että ei multa tarvitse anteeksi pyytää. Muutama viikko meni ja nähtiin uudelleen terassilla. Heti seuraavana päivänä lähtikin mun aveciksi kaverin häihin... Vauhdikas lähtö ja hyvä niin.
 10. Itse olen hääpäivänä 31v. ja sulhanen 44. Sulholle toinen kerta.
 11. Kaasonani toimii lapsuuden ystäväni. Valinta oli todella helppo, ainoa ihminen ketä pystyin tehtävään ajattelemaan.
 12. Vihkiminen ja juhla lapsuudenkodin pihapiirissä. Toivottavasti sää sallii ulkona vihkimisen.
 13. Me aiotaan käyttää surutta hyväksi kaikki mahdolliset tutut ja tutuntutut. Tietenkin edullisempien hintojen toivossa, ei ilmaiseksi. -Kampaajana miehen sisko -Meikkaajana kaverin sisko -Graafikkona kaason sisko -Gateringinä työkaveri -Häät mun lapsuuden kodissa, ei tarvita hääautoa -Askartelut itse jne