memmem

Aktiivijäsen
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

About memmem

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday 02/12/86

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Helsinki
 1. Hotellissa Helsingin keskustassa. Kotona oli hääpäivänä niin sotkuista kaiken askartelun yms. jäljiltä, ettei sinne olisi ollut kovin kiva mennä.
 2. En usko, että on olemassa yhtä oikeaa vastausta tähän kysymykseen. Meillä morsiustytöt menivät edeltä, ja se oli ehdottomasti paras ratkaisu. Jos he olisivat tulleet meidän jälkeemme, niin he olisivat jääneet pahasti paitsioon - etenkin kun kaikki nousevat seisomaan hääparin saapuessa, niin eihän pikkuihmisiä edes näe kovin kaukaa. Ehkä sellaisessa tilanteessa morsiusneidot voisivat tulla kirkkoon hääparin takana, jos he kannattelisivat pitkää huntua...
 3. ^ Harmillisen kuuloinen juttu. :/ Toivottavasti saatte välinne kuntoon, sillä kuulostaa hieman siltä, että kaasosi on vain ollut todella stressaantunut kaikesta. Tsemppiä!
 4. Miettinen oli kuvaamassa meidän häissämme, ja kuvauksen suhteen kaikki meni todella sujuvasti ja onnistuneesti. Saimme vähän aikaa sitten nähtäväksemme hääpotrettien koevedokset - ne ovat juuri niin mielettömän ihania kuin osasimmekin odottaa! Nyt vain valitsemaan parhaita päältä...
 5. Näiden kohdalla emme todellakaan tingi. - Juhlapaikka - Ruoka - Asut - Sormukset - Hyvä hääbändi - Valokuvaus - Häämatka
 6. Iso vanha tumma "gangsteriauto". Sellainen missä on pyöreät isot muodot. Todella upea ja tunnelmaan täydellisesti sopiva!
 7. Kaverini häissä oli saippuakuplia. Ne näyttivät ihanalle, mutta kaikki eivät puhaltaneet niitä, joten niitä oli liian vähän... Kannattaa siis ehdottomasti antaa niitä kaikille puhallettavaksi, jotta niitä on riittävästi. Lisäksi kannattaa aloittaa niiden puhaltaminen jo ennen kuin hääpari tulee ulos, jotta niitä leijailee ilmassa jo valmiiksi!
 8. Itsellänikin on huonoja kokemuksia siitä "isosta keltaisesta" ketjusta, joten siihen en todellakaan luota hääpukuni pesetyksessä. Pienet pesulat ovat jatkuvasti olleet parempia palvelultaan, joten sillä linjalla jatketaan.
 9. Rahaa on kulunut hääpäivään melko paljon, mutta se on kyllä ehdottomasti sen arvoista. Budjetti ylittyi, mutta se nyt oli jo nähtävissä jo kauan aikaa sitten...
 10. Meidän hääbudjetti on noin 26 000 euroa. Häämatkaan menee noin neljä tonnia ja itse häihin kuluu noin 22 000 euroa. Emme halunneet alkaa kitsastelemaan suunnitelmissamme ja vieraitakin on noin 150. Häitämme vietetään Helsingissä. Vaikka olisimme voineet kustantaa häät kokonaan itse, niin vanhempamme halusivat tukea häitämme 5000 eurolla, sillä he eivät itse viettäneet juuri minkäänlaista hääjuhlaa silloin muinoin.