Heppuliini

Jäsen
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

About Heppuliini

 • Rank
  Untuvikko
 1. juu, tiedän että pilttipurkkeihin liittyy turvallisuusriski, tästä syystä niitä laitetaankin vain ulos, hiekan päälle ja kauas kasvillisuudesta, ja ennen kynttilöiden sytyttämistä varmistetaan että kaasot, bestmanit ja muut lähipiirin "talkoolaiset" tietävät missä on juhlapaikkamme jauhesammutin. Lisäksi poltamme vain parafiinituikkuja joidenka ei pitäisi lämmetä niin paljoa kuin tavallisten lämpökynttilöiden.
 2. ai niin, ja ulkona käytetään koristeena teeman mukaan maalattuja pilttipurkkeja tuikkukippoina. yksittäin ei mikään kaunis kapistus, mutta kun saan nuo 4 muovikassillista purkkeja valmiiksi, luulen että saadaan kiva tunnelma syksyiseen iltaa edullisesti.
 3. Meillä myös säästellään. -Vihkiminen klo 17, sen jälkeen kahvitus ja iltapala itsetehtynä. Vuokrataan paella-pannu (muistaakseni 60€ / 5vrk) jossa tehdään sulhasen lempparia eli pyttipannua. sen lisäksi reilu salaattipöytä, lihapullia, loimulohta jne. tuttavapiiristä hankittu tarjoilijat. - Juomat haetaan virosta - Lasten vaatteet tilattu Ebaystä - minun korvikset Ebaystä (1,50€) - pöytäkoristeeksi tyttären ristiäisiin ostettuja tuikkukippoja ja Ebaystä tilattuja ruusunterälehtiä. ( 2000kpl 10€ postikuluineen kaikkineen... sinellissä oli 100kpl 4,50€) -morsiuskimppua varten kukkasipulit istutettu pihaan. -sulhanen tahtoo pukeutua viime kesänä hankittuun pukuunsa, joten hänelle vain uusi paita ja kravatti. - Bändi koostuu sulhasen työkavereista - Ja se ensimmäinen ideamme, sulhanen kun on "visionääri näpertelijä" hän tahtoo meidän poistuvan kirkosta omarakenteisella riksalla. (onneks matkaa kirkolta juhlapaikalle on alle kilometri niin se menee vaikka kävellen, jos sulhanen ei ehdikkään visioimaan toimivaa kulkupeliä.
 4. http://www.valkeakoski.fi/portal/suomi/kulttuuri_ja_vapaa-aika/vuokrattavat_vapaa-ajantilat/yksityisten_vuokrattavat_tilat/metsakansan_tapiola/ Tuossa linkki niihin muutamiin kuviin joita olen löytänyt Tapiolasta. Itsekkin kyllä kaipailisin lisää kuvia...