walna

Jäsen
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About walna

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Joutseno
 1. Olin kaasona häissä, joissa laitoimme ensiapulaatikot vessoihin. Värssy oli pitkä... en muista sitä tähän hätään, mutta käyttöä laatikolle oli. Väritön kynsilakka oli kuulemma hyödyksi ainakin kahdelle, lakkaa ja hiusgeeliä kului molemmissa vessoissa. Ja jos aikaa on tarkoitus kuluttaa wcssä hieman kauemmin oli sinne varattu ajanvietettä... ristikkolehti, juorulehtiä ja miehille Akuja ja TexWiller. ;D
 2. Voi jehna... kiva idea tuo ryhmäkuvaus!!! Voipi olla että käytetään tätä meilläkin. Tuo yksittäiskuvaus raamien kanssa kuulosti kyllä kanssa hauskalta! Meillä kun jää vieraille aikaa, ko me kuvauksessa.
 3. Olisihan tuo ihan kiva idea... mutta taidan jättää väliin. Luulen että aika kuluu hyvin kaikkeen muuhunkin.
 4. Kunhan saamme päätettyä päivän, niin heti aion kysyä. Haluan että ovat mukana suunnittelussa ja toteutuksessa alusta asti.
 5. Olettekos tutustuneet Petri Laaksosen teksteihin?!? Sieltä itse löytänyt moniin tilanteisiin osuvia riimejä. Tässä pieni pätkä yhdestä: Sinä olet kaste ja minä olen maa, joka aamua odottaa. Sinä olet tuuli ja minä olen puu, johon tuuli laskeutuu. Sinä olet tuli ja minä kuiva maa, joka liekkiin leimahtaa. Sinä olet meri ja ulapalla sen meren laulua kuuntelen. Me kuulumme yhteen kuin taivas ja maa, ei meitä voi erottaa. Me kuulumme yhteen kuin myrsky ja yö, sinun aaltosi rantaani lyö. Me kohtaamme hetkessä ikuisuuden, me palamme roihuten. Kun muistomme hiekkaan jo haihtunut on, elää rakkaus sammumaton.
 6. Oioioi... joutuu varmaan lainaamaan tätä ideaa! Ihana juttu! Meilläkin isot tanssihäät ja tää sopii sinne ko nenä päähän.
 7. Syksyllä olisi tarkoitus toimia kaasona. Alustavasti ollaan jo suunniteltu tehtävien jakoa. Minulle (ja apukaasolle?!?) on tähän mennessä langennut kutsukorttien tekemisessä auttaminen, karkkipussukoiden teko, lahjalistan pito, tietysti polttarit sekä erityisesti se tuki ja "turva" hääaamuna! Tod.näköisesti toimin myös riisien jakajana, toisena ohjelman juontajana (kera BMin). Taitaapi tuo ohjelman suunnittelukin jäädä meidän vastuulle suurimmaksi osaksi...