myyränen

Morsian
 • Content count

  54
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by myyränen

 1. Meillä kanttorina Pekka Elo ja Pappina Ilona Hägglund (Martinkirkko). Kellään heistä tietoa?
 2. ^ IHANAAAA kuulla Barcelona, en kyllä malta oottaa lokakuuta . Ja kiva että teillä oli onnistunut reissu!
 3. TIINA.. Aivan upea puku, vauvauvau! Ja NeNNi, sinunkin pukuvalintasi on loistava. Tuollaiseen vaihtaisin nyt oman tyhmän pukuni heti jos voisin. Astraalilla rohkea puku, uskon että näytät varmasti siinä aivan upealle
 4. Ei näy kuvaa Tiina. Yritin googletella, mutta en osannut löytää oikeaa.
 5. Vyö sopiii kyllä mun mielestä tuohon tosi kivasti Mun mielestä ei tuo kaipaa enää boleroa tuohon, tuleeks sulle tukala olo jos on olkapäät paljaana? Pukusi on kyllä todella kaunis
 6. Mulla tuo nukkuminen. Näkyy naamasta ja olosta kilometrien päähän jollen ole nukkunut. Ja oon tosi huono nukkumaan, varsinkin jännittävissä tilanteissa. Hikoilu. Hikee puskee naamasta ja joka paikasta. Absolut torr kyllä auttaa, mutta sitten se puskee jostain muualta tuplana jos kainaloista ei pääse läpi. Ja mitä jos vierailla ei olis yhtään hauskaa ja kaikki istuisivat vaan jäykkinä penkeillään ja lähtisivät aikaisin kotiin. Kiusaantunut tunnelma, se pelottaa. Vatsatauti. Mitä jos se iskis juuri tuona päivänä?
 7. Haluatteko Adelheid matkalle Euroopan sisäpuolelle kuitenkin? Kreikassa, Kyproksella jne on kyllä elokuussa aikas kuuma, mutta sielläkin on vähän tuulisempia kohteita, jossa kuumuutta helpottaa mereltä käyvä tuuli Turisteja riittää varmasti elokuussa, mutta siellä on myös hiljaisempia kohteita. Esim. otiin pari vuotta sitten Kreikassa Finikondassa elokuussa, jossa turisteja ei juurikaan ollut, enemmän paikallisia. Ja monia muitakin vastaavia löytyy. Jos kauemmas haluatte niin Thaimaa voisi olla hyvä myös kohde elokuussa. Millainen matkabudjetti teillä on?
 8. ^ Awww Kuulostaa tutulta, täällä päässäkään ei olla sitä romanttisinta sorttia On ne ihania <3
 9. ^Ei olekaan. Itse kerroin kaasolleni ketä saa kutsua ja ketä ei. Mutta tämä bestman ei ollut kysellyt eikä sulho ehtinyt ilmoittaakaan, kun kutsut oli jo menneet. Kerroin kyllä sitten sulholle että myös tämä ei niin toivottu tyyppi on kutsuttu ja hän oli sitä mieltä että ei sitä nyt ole kiva peruakaan enää, että tulkoot. Mutta voiko jättää kutsumatta häihin, sitä mietin.
 10. Onkos kellään Martinkirkon papeista ja kanttoreista tietoa? Ja siis mennään eri paikkakunnalla naimisiin, niin onko tosiaan niin, että pappi tulee siis täältä eri paikkakunnalta sinne? vai olenkos mä ny ymmärtänyt ihan väärin?
 11. Meillä taas sellainen tilanne, että bestman oli mennyt kutsumaan sulhon polttareihin tyypin, josta olimme jo päättäneet, että häihin ei ehdottomasti kutsuta. Pitääkä tämä tyyppi nyt sitten kutsua häihinkin? He ovat olleet joskus ystäviä, mutta nähneet viimeksi useampi vuosi sitten.. Ja heille jäi vähän viileähköt välit. Ei mitään vakavaa ja tämä kaverikin oli innoissaan ollut jo suunnittelemassa polttareita, mutta.. Aarg, ajattelematon bestman, äh.
 12. Hei minuukin!
 13. Nyt kyllä alkoi ahdistaa noi minun kengät. Tajusin, että korolliset kengät korostaa vaan tätä hemmetin notkoselkää Pitääkö sitä kumminkin hankkia vaan ihan matalat tilalle. Äh.
 14. ^ Kiitos, mun mielestä kyllä kans istuu ihan hyvin. En mä tiedä, hain ehkä jotain ihan muuta, mutta ahdistun tuollaisissa sovitus jutuissa niin kovasti, että tyyliin valitsin vaan jonkun. Sovitin ihan muutamaa pukua. Hain kyllä melko simppeliä, että sitä kyllä sain. Tuo yläosa ehkä hiukan tökkii, ja materiaali. Olis saanut olla kevyempi. Mutta se on nyt tilattu ja piste. Ja nättihän se on. Pitäis mennä vielä kerran varmaan sovittaa että saisi mielenrauhan, kun silloin livenä se näytti paljon paremmalle, mitä kuvassa. Huoh oon vaikee.
 15. Haluisin laulaa, kun puheita en kykene pitämään.. Mutta saas nähä kykeneekö sitä mitän lurittelemaan sitten kuitenkaan. Alan niin helposti itkemään ja muutenkin jännittäis varmaan niin paljon, että menis ihan pipariksi. Mimosah, tuo kuva idea on kyllä aivan mahtava! Aivan varmasti kyllä oma sulhokin tykkäis. Kävit varmaan ihan ammattilaisella ottamassa? Hitsi, saisikohan sitä itsekin aikaiseksi..
 16. Kyllä tietää, eikä tuo tunnu haittaavan
 17. Upea kutsu Maybelle!
 18. Mä en ees tullut ajatelleeksi, että mullahan on pitkä puku, et sitten kyllä menee helmat pisin maata... Noh, kaippa se on tärkeintä, ettei tassuihin koske
 19. Vähän niinkuin meriteemaa meillä, niin mietin jotain tämän tyylistä:
 20. Mun mielestä ei lainkaan mautonta. Itse nyt päädyimme siihen, ettei pukukoodia laiteta.
 21. Kiitos Lauraliini! Uskon sua Rakas kaasoni ei kanssa aina ajattele mitä suustaan päästää
 22. Häämatkasta. Muulla ei niin väliä
 23. Meillä kuvaa sulhon isä. Ajateltiin eka palkata ammattilainen, mutta se kuvaisi joka tapauksessa. Ja hän on kyllä todella taitava kuvaaja, joten ihan hyvä näin.
 24. Meillä kans tarjotaan se pari kaatoa viiniä, alkumalja ja avec. Kutsuinfoon ajattelin, että vois a-oikeuksista mainita, niin kaippa ihmiset siitä hokaavat. Ja olinkin ihan tyytyväinen tähän, mutta sitten mun kaaso sanoi, että ei ihmiset niitä juomia raaski ostaa, ja sellasissa häissä on aina tosi pliisua?! (On käynyt kuulemma monissa häissä) Kuuluko muka hääparin juottaa juhlaväki känniin? Arg. Noista meidänkin tarjoamista juomista tulee jo ihan mukava lasku,että....
 25. ^ Kiitos!