Jump to content
Naimisiin.info

Nanna_helmikuu2013

Rouva
  • Viestit

    20
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Nanna_helmikuu2013 kaikki viestit

  1. Pitkästä, pitkästä aikaa täällä taas. Kirjoittelin silloin kesällä puvustani. No, sehän oli todella hyvä, vaikkakin ompelijalle joutui (lähinnä omien mittailuvirheiden vuoksi). Ompelija on kehunut pukua kyllä, ainoastaan joistakin pikku ratkaisuista harjaantunut silmä näkee, ettei puku ole "aito". Nyt puku on kuitenkin lopullisesti valmis ja hintaa puvulle tuli kaikkineen 180€! Voin laittaa kuvia puvusta sitten häiden jälkeen. Onko kenellään tietoa, miten nuo seurantanumerot toimivat. Minä vielä odottelen muutamaa asustetta Kiinasta, mutta esim. dhl sivuston kautta en löydä paketeista mitään tietoa...? Paketit on kuitenkin postitettu jo 2vkoa sitten, joten kai jostain pitäisi jo nähdä, missä paketit luuraavat?
  2. Mulla oli puvussa melkoinen laahus, ja ostin vielä sellaisen laahuksellisen alushameenkin, mikä tarkoitti sitä että laahusta ei voinut nostaa ylös edes tanssin ajaksi. Otin häävalssin ajaksi helman sivusta kiinni ja sen avulla sain huolehdittua helmoistani edes vähän Häävalssin lopussa ote helmasta irtosi ja tanssin helmat vapaina. Onneksi mies on hyvä tanssija ja osasi pyörittää sen verran reippaasti että helma ei jäänyt jalkoihin. Loppuillasta otin alushameen pois ja kannattelin helmaa käsivarrella. Ihan hyvin pärjäsin Helman päälle astui ainoastaan yksi ihminen ja hänkin vain vähän, eikä helmalle käynyt kuinkaan. Kaikki näkivät helman pituuden ja osasivat väistellä. Toki myös itse vähän katsoin missä kuljin ja väistelin muita aika ahkerasti. Ja meillä oli paljon vieraita! Kiitos Verushka, enköhän minäkin sitten pärjää!
  3. Satuile: Pukusi on kyllä juuri kuin tehty sinulle! Istuu todella hyvin! Olen iloinen puolestasi. Sen verran pitkän laahuksen pukuunsa valinneilta kysyisin, että oletteko ajatelleet, onko laahus hankala? Itse olen kuulut, että pitkä laahus olisi melko hankala ja raskas, mutta en kyllä raski lyhentää ihanaa laahustani. Tanssin ajaksi se toki nostetaan ylös. Mietin vaan, että mitenhän se sulho ja muut vieraat malttavat olla polkematta sen päälle...
  4. Minä käytin pukuani viime viikolla ompelijalla tarkastettavana. Ompelija kehui työn jälkeä ja oli sitä mieltä, että hinta laatusuhde on kyllä puvussa hyvinkin kohdillaan! Joitain ratkaisuja hän ihmetteli, mutta muuten pelkkää hyvää oli vain sanottavana. Selviämme siis hyvin pienillä muutoksilla! Netistä tilaamista harkitseville antaisin sellaisen neuvon, että kannattaa oikeasti tilata vain sellaisista firmoista, joista löytää positiivista palautetta suomalaisilta keskustelupalstoilta. Itse en lähtisi tilaamaan mitään firmasta, josta en olisi itse mitään kuullut, eikä kukaan muukaan olisi kuullut. Jokainen tekee tietenkin niinkuin itse haluaa. Tsemppiä kaikille tilaajille ja pukunsa odottajille!
  5. Tuo pompom -idea on kyllä kiva! Voi olla että itsekin kokeilen tehdä valkoisia. Meillä on talvihäät ja nuohan kävisi lumipalloista! Lyhtyjen ja pompomien avulla paikasta voisi saada oikean talvisen ihmemaan!! Kertokaa ihmeessä vinkkejä, jos kokeilette noiden tekemistä!
  6. Toivottavasti saat Tarja84 kuvia puvustasi. Minunhan puvun myyjä "unohti" laittaa lupaamansa kuvat ennen puvun postittamista ja taidan kyllä arvata syyn. Pukuuni lisättiin toiveestani olkaimet, joista lähetin melko tarkan kuvauksen ja vielä kuvankin... No, nehän olivat sitten puvussa ihan erilaiset ja oikeasti KAMALAT! Olkaimet oli tehty jostain lakanakankaasta, joka tietenkin oli ihan erilaista kuin puvun kangas. Lisäksi ne olivat ihan vain suorat olkaimet, vaikka niissä olisi pitänyt olla rypytystä yms. No, onneksi nuo olkaimet ovat tosi pieni juttu, otatan ne kokonaan pois, enkä välttämättä laitatata tilalle uusia... Mekko näyttää kivalta ilmankin! Ensi viikolla olisi tarkoitus lähteä näyttämään pukua ompelijalle. Ammatti-ihminen osaa varmasti katsoa, mikä on paras ratkaisu.
  7. Kyllä minunkin pukua joutuu ompelijalla vielä käyttämään, mitat pukuun otinkin sillä mielellä, että mieluummin liian suuri kuin liian pieni. Näin siksi, että laihisprojekti ei ole vielä oikein kunnolla alkanutkaan, enkä voi tietää, minkä kokoinen talvella olen. Sovitin pukua eilen ja tietty se näyttää erilaiselta hoikan mallin päällä kuin itsellä, mutta kaunis oli silti. Muutamalla korjauksella siitä saa ihanan. Eikä haittaa, vaikka ompelijantyöt maksaisivat jonkun verran, puku itse oli niin halpa (n.130€) että ompelustöiden kanssakin loppusumma jää reilusti Suomen hintojen alle. Suomessa ei saisi edes kankaita tuolla 130€! Minun kokemukset ovat siis pelkästään positiivisia, kaikesta huolimatta!
  8. Mun puku tuotiin tänään kotiovelle!! Ensisilmäyksellä puku näyttää olevan hyvin tehty (ei langanpätkiä) ja vastaa kuvaustaan 90%:sesti. Halusin lisätä pukuun olkaimet ja ne ovat kyllä melko kamalat, mutta tuohan on vain ihan pikkujuttu jos puku muuten istuu ja on hyvännäköinen. Kerron heti lisää, kun saan sovitettua pukua. Mutta ainakin sain rahoilleni vastinetta, sekin tuntuu olevan jo paremmin kuin monella muulla.
  9. Menee jännäksi! Myyjä vastasi sähköpostiini, että on UNOHTANUT ottaa puvustani kuvia ennen postiin laittamista!?! Vähän nyt jännittää, millainen tekele sieltä on tulossa... Liekkö muistanut lisätä pukuun olkaimiakaan niin kuin puhe oli. Viestin mukana sain dhl- seurantanumeron, mutta dhl ei kyllä löydä pakettia saamallani numerolla! Osaako joku kertoa miksi? Samaan hengenvetoon utelisin myös, kuinka pitää toimia, jos puku jää tulliin jumiin?
  10. No niin... Mun puvun pitäis olla lähtenyt postiin eilen ja kuviakin pitäis olla tullut sähköpostiin, mutta yllätysyllätys, mitään ei ole tapahtunut, eikä eilisiin postiini vastattu. Yleensä ovat vastanneet todella nopeasti. Voi olla että panikoin turhaan, mutta jotenkin nyt epäilyttää. Voi kura...
  11. Hienoa, että puku on KAIKESTA huolimatta tulossa. Toivottavasti se olisi kaiken stressin ja pahanmielen arvoinen. Kerrothan heti kun tiedät, millainen puku on? Tuosta odotusajasta vielä sen verran, että mun mielestä 4kk ei ole ihan kamalan kauan (eriasia tietty, jos ovat luvanneet toimittaa sen paljon aikaisemmin). Kuulemani mukaan suomalaisesta liikkeestäkin tilattuna hääpuvun saaminen voi kestää useita kuukausia, jopa saman verran!?! Kauanko Weddingolaiset ovat odottaneet pukujaan?
  12. Minä kysäisin eilen myyjältä pukuni edistymisestä. Sain supernopean vastauksen, että puku olisi jo melkein valmis ja se lähetetään minulle viim. 5.7. Lupasi myös laittaa kuvia ennen lähettämistä. Jännittää taasen melkoisesti... Varsinkin kun nyt tiedän, että monille muillekin ulkomailta ostaneille on kyllä lupailtu pukua useampaankin otteeseen... Toivon kovasti että todella saan pukuni. Vaikka eihän sillä tietenkään vielä mikään kiire ole, mutta kummasti se rauhoittaa mieltä jos puku roikkuisi omassa vaatekaapissa seuraavat 7kk, eikä jossakin päin maailmaa. Tylliunelma: Minäkin olen kuullut positiivista palautetta Tallinnasta saatavista puvuista. Itsekin meinaan sinne suunnata, ellei pukua ala kuulua. Toivon kovasti että löydät puvun! Paljon tsemppiä!
  13. Vähän kummallista on kyllä tuo 45 päivän aikaraja. Hääpuvuissahan menee kevyesti tuo aika umpeen, ennen kuin niitä kannattaa alkaa edes odotella!? Toivottavasti kaikki weddingo ongelmissa olevat laittavat todellakin valituksia menemään, jos paypall sitten vaikka alkais tutkimaan tilannetta. Omituista, ei voi muuta sanoa.
  14. Oon tosi harmissani teidän kaikkien puolesta! Ja minä kun olen itsekin sokeati luottanut siihen, että paypallin kautta saa edes rahat takaisin!!! Olisikohan mitään muuta kautta valittaa/ perätä oikeuksia? Kun kaikilla teillähän varmaan on kuitit yms. sopparit tallella? Mitä kuluttaja-asiamies sanoo? Puuttuuko ne seillä näihin ulkomaankauppoihin ollenkaan? hmm... Jos ei nyt muuta, niin julistetaan KAIKKI KAIKKIALLA, ettei Weddingolta kannata mitään tilata! Toivottavasti tätä palstaa lukee mahd. moni morsian ja säästyy näin ollen isolta mielipahalta. Tietenkään teitä jo tilanneita se ei auta millään tavalla... Jännittää toki myös oman puvun puolesta, vaikkei se Weddingolta olekaan... Voi kura...
  15. Oletteko te -m- ja Robiini maksaneet pukunne? (olettaisin vastauksen olevan kyllä) Minkä kautta? Mulle lähetti puvun myyjä vielä eilen postia, jossa sanoi takaavansa puvun olevan mulla VIIMEISTÄÄN heinäkuun puolessa välissä. Maksoin Paypallin kautta ja jotenkin luotan sokeasti siihen, että jos puku ei tule, saan edes rahani takaisin. Olen päättänyt, että ellei puku ole täällä elokuun lopulla, lähden ostamaan puvun Virosta... Robiini: Mietin kyllä tilatessani pukua itsekin, että siellä ne 10-vuotiaat pikkutytöt alkaa ompelemaan... Ei eettisesti kovinkaan miellyttävä ajatus, mutta melkein tuhannen euron säästö puvun suhteen houkuttelee liikaa.
  16. Mä laitoin juuri tilaukseni menemään ja maksoin puvun. Valehtelin röyhkeästi tarvitsevani puhun heinäkuun lopussa. Laitoin myös tilausviestiin, että haluan kuvia puvusta ennenkuin lähettävät sen. Nyt sitten jännitetään...
  17. Sain tänään tilaamani näytekankaat! Postipäiviä meni 7, eli oli melkoisen nopeaa toimintaa! (Tilasin kankaat aiemmin, mutta he laittoivat heti spostia, että saavat kankaat lähettyä vasta 7.5) Kangasnäytteet tulivat vain puvun päällyskankaasta ja puvussa käytetystä pitsistä ja ovat kyllä juuri sellaisia kuin puvun kuvasta saisi käsityksen! Kangas ei rypisty, vaikka sitä kuinka ryttäisi ja on muutoinkin "tukevan" oloista, ei hapristu/veny liikoja... Taidan siis tilata puvun!!!! IHANAA! Ai niin, ja postimies toi paketin suoraan kotiovelle! Paketti oli selvästi kärsinyt ja siihen on jossain vaiheessa kaatunut jotain. Kankaat olivat kuitenkin kahden eri suojapussin sisällä ja täysin vahingoittumattomat! Hyvä kokemus siis, ainakin nämä kankaat... Taidan laittaa puvun jo illalla tilaukseen! IhanaaIhanaaIhanaa... Jännityksellä jään seuraamaan teidän weddingolta tilanneiden tilanteita...
  18. Olen tilaamassa pukua eBaysta, myyjältä Mlaixy. Puku tehdään Kiinassa. Otin myyjään yhteyttä ja pyysin lähettämään näytekankaita (maksoi 15£). Jonkun mielestä toi 15£ voi olla paljon, mutta minusta kuitenkin pieni hinta rauhoittamaan mieltäni. Ensi viikolla pitäisi kankaiden olla täällä... Schnappi: Pukusi on todella kaunis!!! Ihanaa, että myös hyviä kokemuksia löytyy!
  19. Minä laitoin juuri tilaukseen näytepalat kankaista. Lupasivat, että ovat perillä 7-10 vrk sisällä. Katsotaan miten käy!
×
×
  • Create New...