Jump to content
Naimisiin.info

kira83

Jäsen
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    itä-suomi

kira83's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. kira83

    hääjuhla 2013

    kuulostaa hyvältä näinköhän "vähän" matkimme teitä
  2. Aika hiljaista näyttää olevan näillä palstoilla nykyään.onko muita rekisteröimässä parisuhteensa 2013? No meidän suunnitelmat meni vähän uusiksi kun oltaisiin alunperin haluttu maistraatin "vihkijä" juhlapaikalle. Lähetin maistraattiin s-postia ja sieltä soitettiin äsken takaisin. Näin pienellä paikkakunnalla ei ole kuin yksi joka voi rekisteröidä parisuhteemme ja hän on tuolloin KESÄLOMALLA! joten suunnitelma 2 käyttöön: käymme maistraatissa virka-aikana ennenkuin kyseinen henkilö jää lomalle ja itse hääjuhlan pidämme sovittuna ajankohtana.kysymykseni siis kuuluu: miten aloittaisimme hääjuhlan silleen vähän "virallisemmin", onhan ne kumminkin meidän häät? Parisuhteen siunausta emme halua,emmekä voisi edes saada. jotain kivaa ois keksittävä,ja alunperin hääpuvut meille molemmille ois tullut..vinkkejä? miten te aloititte/aloitatte hääjuhlan?? (meillä on muutenkin aika perinteisiä juttuja mm. kutsut, runot jne.) Yhtä ideaa mietin että jos kaaso kuvaisi maistraatissa käynnin ja se näytettäisiin vieraille heti juhlien alussa? ajatus asteella vasta..
  3. juhlat ovat kesällä 2013 ja haluan lähettää kaasokutsut, ehkäpä jo ensiviikolla tai sitä seuraavalla..kukaan ei siis tiedä että hääpäivä on jo sovittu oisko hyviä ehdotuksia/runoja kaaso-kutsuun?
  4. haluaisiko joku taipaleenniemessä juhlinut kertoa kokemuksistaan? kuvat ois ihana lisä. viestiä voi laittaa myös yksärinä suunnitelmissa häät kesälle 2013 ja vieraita n.70
  5. kiitos kaikille vastanneille! nyt pohditaan juhlapaikkaa kuumeisesti ja netistä etsitään eri vaihtoehtoja. näinkin pienellä paikkakunnalla juhlatilat varataan vuotta aiemmin kesäkuukausille..
  6. Se auttaisi kyllä todella paljon jos pitopalvelunkin voisi maksaa häiden jälkeen entäs onko kenelläkään tullut maistraatista henkilö juhlapaikalle? se maksaa kuulemma jotain? me kun haluttaisiin "mennä naimisiin" vieraiden läsnäollessa
  7. Kiitos vinkeistä meillä se kuvaaja on ammatiltaan ihan valokuvaaja/hääkuvaaja,ihan ammattilainen. joka myös "häälahjana" kuvaa juhlamme. ja se meikki ja kampaus tehdään myös paikkakunnan "suosituimmassa" liikkeessä.sekin saadaan häälahjana ammattilaiselta kun toimin kaason tehtävissä hänen häissään vuosia takaperin.noissa asioissa "säästämme" koska olisimme jokatapauksessa olleet valmiit maksamaan heidän palveluistaan. idea että tekevät sen häälahjana on tullut heidän taholtaan. oltais valmiita panostamaan hyvään ruokaan ja viihtyisään juhlapaikkaan. mut se mikä eniten askarrauttaa että pitääkö esim juhlapaikka maksaa samantien?varausmaksut? vai onko jotain kuluja mitä voi jättää maksettavaksi häiden jälkeenkin? vai onko teillä ollut valmiiksi sovittu hääbudjetti valmiina säästettynä? Olen aika pihalla näistä asioista..
  8. moikka kaikille! olen uusi näillä sivuilla ja vasta vuoden päästä tuleva vaimo. oisin kysellyt teiltä vähän häiden rahoitus puolta..elikkäs niiltä jotka ovat jo juhlineet häitänsä että paljon juhlat tulivat maksamaan ja oliko rahaa säästössä häitä varten valmiiksi? meidän alustavassa kutsuvieraslistassa on noin 70 nimeä. Ajattelimme hyödyntää "suhteita" mahdollisimman paljon elikkäs hääkuvaaja on kaveri. yksi kaveri tekee häälahjaksi hääkampaukset ja meikit. mutta budjettia on todella hankala käydä laatimaan ja sitä että milloin pitää olla mitäkin maksettu.vai että käydäänkö säästämään rahaa urakalla vai vingutetaanko myös luottokortteja..jos jollain olisi antaa vinkkejä mistä olisi hyvä aloitaa hääjärjestelyt ja milloin? ajateltiin myös pikkuhiljaa alkaa ostamaan rekvisiittaa ja koristeita,mahd.ALE-laareja pengotaan. kukkina ehkä kesäkukkia??
×
×
  • Create New...