Virpivarpunen

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Virpivarpunen

  • Syntymäpäivä 12/16/1971

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Umpisavolainen

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

405 profiilin katselua

Virpivarpunen's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Virpivarpunen

    Kynttiläasetelmia!

    Voisiko tuikut nostaa kippoineen päivineen esim. ylösalaisin käännettyjen viinilasien päälle? Pari viikkoa sitten näin jossain lehdessä ihanan kuvan, missä oli käännetty erilaisia jalallisia viini- ja konjakkilaseja ylösalaisin, ja niiden päällä oli sitten kynttilät. Oli kaunis asetelma, kun kaikki lasit olivat erilaisia ja erikorkuisia. Varmaankin tuikkukippo pitäisi kiinnittää viinilasin jalkaan esim. sinitarralla, tai tulee muuten "luiskahdusvaara".
  2. Kihlajaiset taitavat olla vähän mennyttä aikaa... Kihlajaisia vietetään ainakin omassa tuttavapiirissäni ihan vaan kahden kesken. Viimeksi perinteisiä kihlajaisia on suvussani vietetty varmaan joskus 70-luvulla...
  3. Virpivarpunen

    Haaveiluketju

    Olen eronnut pitkästä (14 v) avoliitosta viime vuoden alkupuolella. Nykyiseen miesystävääni törmäsin nettipalstalla, ja se oli menoa se... Miten voikaan "näin vanhana" hurahtaa tällä tavalla? Käytännössä ollaan asusteltu saman katon alla viime marraskuusta alkaen, vaikkakin näiden uusperhekuvioiden (huoltajuusriitoja vielä miehen puolella menossa) vuoksi joudumme pitämään käytännössä eri osoitteita varmaankin vuosikausia. Omalta osaltani yhteiselossamme on ollut kihlaushaaveiluja jo viime syksystä alkaen. Sormuksetkin on valmiina (ovat kylläkin vanhempani ihanat 60-luvun leveät retrosormukset). Saa nähdä, kelpaavatko sormukset miehelleni, kunhan aika on otollinen... Onneksi tuo "mahdollisesti tuleva mieheni" pitää vielä jalat maassa, kun itsellä se on välillä vähän vaikeaa.