Jump to content
Naimisiin.info

Caliente

Rouva
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Caliente

  1. Ehdottomasti suosittelen Ruusupuuta. Tilasin sieltä häitä edeltävänä päivänä puhelimitse pöytäkimput, hiuskukat ja -älkää nyt järkyttykö- myös hääkimppuni!!! Palvelu oli viime tipassa olemisesta huolimatta erinomaista, ja minulle kävi vielä uskomattoman hyvä tuuri hääkimpun kanssa. Sain erikoisen kimpun joka sopi minulle tod. hyvin, en olisi ikinä valinnut sellaista, mutta kaikki kehuivat paljon kimppuani ja olin siihen itsekin tyytyväinen. Se oli kuulemma vielä jonkun suomenmestarisitojan sitoma 2005 kesän trendikimppu. Kyseinen sitoja ei työskentele Ruusupuussa, vaan oli ollut juuri sinä päivänä kukkatukussa kouluttamassa.

    Ruusupuussa ovat laatu, palvelu ja asiantuntemus kohdallaan ja hinta on sen mukainen, ei huippukallis mutta varmaan halvemmallakin löytää.

  2. Meillä oli yhdestä kutsusta unohtunut kokonaan sisältä paperi, jossa luki varsinainen kutsuteksti. Kaaso sitten ihmetteli, kun sai kortin jossa luki kannessa tervetuloa, mutta sisällä ei ollut mitään...

    Juhlissa mieheni aloitti kilistelemään onnittelumaljoja kaikkien vieraiden kanssa ja olihan minun seurattava ja kilisteltävä kanssa, vaikka ei kaiketi ihan etikettiin kuulu tuo lasien kilistely ja kalistelu. Ei se nyt niin etiketin päälle ole, mieluummin rentoa ja epämuodollista!

    Ravintola, jossa juhlimme mokasi parissa jutussa, onneksi pienessä: heidän itse ehdottamansa viini oli loppu ja kahvien kanssa luvattuja pikkuleipiä ei tuotu tarjolle. Olis varmaan pitänyt huomauttaa asiasta, mutta ei kuitenkaan viitsitty pilata seuraavan päivän fiiliksiä.

×
×
  • Create New...