Lady-85

Jäsen
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About Lady-85

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Isän vasemmalla puolella kuljin papin ohjeistuksesta. Lisäksi helpompi siirtyä sulhasen vierelle pitkän laahuksen kanssa kun ei tarvitse puolia vaihdella. Ja en tiedä onko sillä merkitystä mutta aviopuolisothan ovat aina niin, että nainen on miehen oikealla puolella. Minusta olisi tuntunut ehkä oudolta kävellä alttarille isän rinnalla samoin kuin aviopuolisot.
 2. Meille kävi sama moka kuin näömmä niin monelle muullekkin eli yhteisvalokuvia ei ole ainuttakaan Olisi ollut aivan ihanaa, kun olisi ollut esim minusta ja kaasoista yhteiskuva, sulhasesta ja bestmanista, kaikista yhdessä, äidistä ja minusta.. Nyt on tilanne se ettei kuvia ole yhden ainoaa Kokeilisin hametta etukäteen kunnolla!! Olin kyllä kokeillut pukua muutamaan otteeseen morsiusliikkeessä, mutta joko kaasot eivät saaneet pukuani tarpeeksi piukalle tai se oli alkujaankin hieman liian pitkä, mutta oli aika ikävää ruveta alttarin alkupäässä jo tallomaan kymmenen sentin koroilla oman alushameen päälle Lisäksi tämä tallominen aiheutti sen, että minun oli pakko pitää helmasta kiinni alttarille mennessä ja tullessa-tästä aiheutuen taas en ottanut kimppua kun lähdimme alttarilta pois ja alushame näkyy joka ainoassa kuvassa koska nostan helmaa.. huoh. Kampaukseen ja meikkiin en ollut täysin tyytyväinen, mutta menetteli.. Sukkanauhan ja kimpun heiton olisin ottanut johonkin väliin, nyt ne unohtuivat. Häät olivat kuitenkin hyvin onnistuneet ja superhyvät muistot jäi
 3. Tuolla hääleikeissä oli myös tällainen (jo toteutettu) : morsiamen ja sulhasen naispuolisista sukulaisistab tehtiin joukkueet ja jokaisen naisen takapuolen ympärys mitattiin mittanauhalla ja tulokset laskettiin yhteen. Se, kumman joukkueelle tuli suurempi tulos, se oli varakkaampi suku jonka puoleen voisi sitten hätätilanteessa kääntyä.. What the f.. mikä ihmisiä vaivaa?? Meidän häävieraiden joukossa ei ole yhtään ihmistä kenelle haluaisin näin kamalasti tehdä enkä ymmärrä mitä hauskaa tässä voi olla?! Anteeksi jos/kun loukkaan kyseistä kirjoittelijaa, mutta tämä vaan on mielestäni nolaamisen huipentuma..
 4. Ikävä kuulla, että löytyy niin monia ihmisiä ketkä haluaa pilata toisten Sen Suuren Päivän ja yleensä sen ilon.. Näitä löytyy myös minun lähipiiristä, kaikkein valitettavinta on, että ongelmia aiheuttaa äitini Olemme aina olleet läheiset, mutta hän ja isä ovat eronneet noin 20 vuotta sitten ja edelleenkään äitini ei voi sietää isääni (vaikka itseasiassa äitini on ollut hänen jälkeen naimisissa toisen miehen kanssa, josta kyllä erosi). Aiheuttaa koko ajan päänvaivaa miettiä miten pitäisin äitini jotenkin edes tyytyväisenä loukkaamatta isää, jonka kanssa taas olen hyvissä väleissä.. Äitini ei esimerkiksi hyväksy lainkaan, että isäni saattaa minut alttarille, enkä taas missään nimessä halua tätä ottaa pois isältäni!! Lisäksi kaikki perinteet mitä aiomme häissä ja häitä ennen noudattaa ovat äitini mielestä täysin typeriä.. pilaa fiilistä aika tavalla enkä edes ymmärrä miksi käyttäytyy noin..
 5. Kuvaidea oli loistava! Mutta missä ihmiset olette ottaneet kuvat? Ilmeisesti olette niitä antaneet huomenlahjaksi? Oletteko olleet juuri ne hääillan alusvaatteet päällä niissä kuvissa? Laulamaan miusta ei ole, runo voisi olla ihana.. tosin taitaa olla enemmän mun tyyliä kuin sulhon.. Jostain luin morsiamen sulhaselle tekemästä "selviytymispakkauksesta" tulevien vuosien varrelle, ajattelin siitä muokata meidänlaisen ..
 6. Taidanpa itsekin tilata noita Crest Stripsejä, kun niitä täällä niin kovasti kehuttiin Lisäksi löysin tuolta isosmile.com:in sivuilta artikkelin http://www.isosmile.com/WebRoot/SATP/Shops/27102006-709313/4CB5/BC3D/0375/C9B4/D5B0/0A28/1008/966B/Testattu_4X_kotivalkaisu.pdf jossa suuhygienisti Taina Rosko on verrannut näitä Stripsejä pariin muuhun tuotteeseen eikä hänellä ainakaan ole näömmä kuin pelkkää hyvää sanottavaa tuotteesta. Jännityksellä odottamaan tuotteen saapumista..