rahtirinsessa

Jäsen
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by rahtirinsessa

  1. Meille tulee Perälän Kenworth jenkirekka http://www.discopalvelu.fi/kuvat/jpg/kenworth_2.jpg
  2. Niinhän se lupasi laittaa, mutta ei vielä ole näkynyt =) Oisko sulla sitä listaa antaa niin voisi hiukan jo alkaa tarjouksia kyselemään.
  3. Rahtareita kun molemmat ollaan niin yhteisten tuttujen kautta tuli ensin puhuttua puhelimessa, samalla rahtifoorumilla myös ollaan molemmat oltu. Alkuun kuvittelinkin miehen olevan varattu ja olin ihan kaveri pohjalla liikenteessä. Jossain vaiheessa sitten selvis että hetkinen eihän se ookkaan varattu. Sitte eräänä helmikuisena iltana mä olin yllättäen tienpäällä reissussa ja mies soitteli että missä meen.. Olin Lempäälään Pirkanhoviin menossa lakisääteistä taukoa pitämään, hän sitte päätti mua sinne tulla moikkaamaan. Käytiin syömäs, ulkoilutettiin mun koiraa ja sitte vaan istuttiin rekassa ja puhuttiin.. Tuli sitte se aika et mun oli pakko lähtee matkaa jatkamaan kohti Jalasjärveä. Mies sitte ajeli omalla autolla sinne perässä ja jäi yöks nukkumaan mun kanssa. Aamulla sitte lähti ajelemaan kotiin ja mä jatkoin työreissua. Kaikki kolahti kerralla ja kohdalleen. Oikeestaan tosta tapaamisesta muutaman viikon päästä muutin kamani ja karvaiset kaverit miehen tykö. Sen jälkeen ollaan yhtä pidetty, nyt sitte on ens tammikuulle perheenlisäystä tiedossa ja häät elokuussa 2013.
  4. Me ollaan ens vuoden (2013) elokuulle nyt varattu juhlapaikaksi Vähä-Hisson tilat. Vielä mietinnässä on että otetaanko myös saunat mukaan, onneksi ei tarvii vielä päättää. Emäntä oli oikein mukava, ainut mikä hiukan harmitti oli se että nettisivujen ja esitteiden perusteella sai käsityksen että heidän kauttaan saa koristelut, ruuat ym tilattua. Näin ei kuitenkaan ole, nyt siis metsästetään pitopalvelua. Jos jollakulla olis suosituksia antaa niin niitä mielellään vastaan ottaisin.