Retiisi

Naikkari
 • Content count

  26
 • Joined

 • Last visited

About Retiisi

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

367 profile views
 1. Yksinäni täällä fiilistelen, kun kaikki muut on jo reissun päällä
 2. Oikein hyvää matkaa Sasha ja Kähmäräpälä! Nauttikaa! Me tullaan viikon päästä perässä
 3. Havrix on meillä molemmilla. Jee, lähtö on ensi viikolla! Ja niinkuin joku jo kirjoitti, tuntuu uskomattomalta, että hetki vielä ja köllötellään toisella puolella maapalloa auringosta nauttien
 4. Joko Sakaritar on ollut reissussa? Olisi kiva kuulla kokemuksia! Me lähdetään 20.1. ja lippuja ei ole vielä näkynyt.
 5. ^ Onkohan meillä sama mies ? ;D Meilläkin mies bongasi tuon Havanna-reissun. Kuuba on yksi niistä maista, joka kiehtoo kovasti, varsinkin miestä. Luulen kuitenkin, että jätetään Havanna-reissu ja keskitytään täysillä Meksikon antimiin. Eikä tuo sovi oikeen meidän budjettiinkaan, kun siitä tulisi reilu 800€ lisää hintaa.
 6. Tulin taas tänne fiilistelemään! Aika on tosiaan mennyt nopeasti. Kohta on joulu ja joulun jälkeen tammikuu. (jos joku ei tiennyt ;D Retkiä ollaan täälläkin mietitty. Joku puistoista kiinnostaa, samoin snorklaus. CanCunissa ajateltiin myös viettää yksi päivä. Kovin tarkkaa suunnitelmaa ei siis vielä ole. Mä uskon, että menolento menee hyvin nukkuessa, sillä me ajetaan kotoa n. 3 tuntia kentälle ja lento lähtee 5.30. ( tieto aikaistamisesta tuli viime viikolla) Eli käytännössä valvotaan koko edeltävä yö. Mukaan joku hyvä kirja, taskukokoinen Jazz-peli, mies ajatteli ottaa läppärin ja elokuvia. Mä silti luulen, että menolennolla olen niin fiiliksissä, että mua ei haittaa yhtään istua siellä koneessa vähän pidempääkin lentoa. Paluulennolla voikin sitten olla vaikeuksia.
 7. Nosto 8-)
 8. Meillä on Real playa del Carme, joka on All inclusive- hotelli.
 9. ^ Samaa kyselin tuolla toisessa ketjussa ;D Tjäreborgin kautta mennään ja lähtö on 20.1. Kokemusta reissaamisesta, saatikka kaukomatkoista on todella vähän, mutta mukaan lähtevällä pariskunnalla sitä on meidänkin edestä!
 10. Oi, mikä ihana ketju! Matka varattiin eilen ja tammikuussa lähdetään kahdeksi viikoksi Meksikon lämpöön Playa del Carmeniin. Lisää kokemuskia kaipailisin.
 11. 1. Kaikki tunnistusleikit ( tunnista morsian pohkeesta jne.) 2.Se lakananveto-juttu eli hääparille annetaan lakana ja heidän pitää laskostaa se silmät kiinni ja kaikki mitä he sanovat laskostaessaan kuvaa heidän hääyötään Miten voi olla mahdollista , että noita ei keksitä uusia, vaan kaikki pyörittää niitä kirjaston kirjoista bongattuja boring boring-leikkejä! Niin, että eikun keksimään vaan , vai.... ;D
 12. Joksikin muuksi Friscon Exotic- limsaa.