Jump to content
Naimisiin.info

Anni54

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Anni54's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Ei kuulosta yhtään tyhmältä! Pienenä jännityksenä ehkä itsellänikin on, tuleeko Siunaustilaisuuteen paljon ketään joita kutsumme, osa tulee keski-suomen alueelta, tuttuun paikaan kylläkin. Ja sitten jänskättää myös, miten osa sukulaisista ottaa asian ettei tule kutsutuksi.. En haluaisi kutsua niitä tätiä/setiä/serkkuja joiden kanssa en ole ollut moniin vuosiin tekemisissä Mulla kans jännittää tuo miten ihmiset suhtautuu siihen etteivät saa kutsua, jotkut oli suivaantuneita kun ei kutsuttu kihlajaisiin... Ne olivat ihmisiä joita en ollut nähnyt varmaan kymmeneen vuoteen. Kaikista eniten mulla jännittää kuitenkin se mitä ihmiset ajattelee meidän naimisiinmenosta. Olen nimittäin aika herkkä ja pelkään että se ei joitakin miellytä... Eihän aina kaikkia voi miellyttää ja tärkeintä mulle on se että me ja meidän perheet on onnellisia meidän puolesta mutta pelottaa että kaupungilta kuuluu vattuilua mikä sitten laittaa mielen matalaksi... Joidenkin mielestä meidän suhde on nimittäin tuhoon tuomittu. Ei kuulemma voi ikinä onnistua.
  2. Itken aivan varmasti, olen itkenyt nytkin niin monesti lukiessani runoja mitä voisi laittaa kortteihin, vihkikaavaa, häävalssia (vaikka meille ei häävalssia tulekaan niin haluan sen biisin jotenkin meidän päivään sisällyttää) yms. Kaikki kuitenkin tietävät miten herkkä olen, joten ei auta kuin sanoa meikkaajalle että lyö niin tujut aineet naamaan että ne ei kovin helposti leviä. Ja käydä kuvassa ennen vihkimistä, voin kuvitella ne kuvat missä olen aivan punanenäinen ja - silmäinen.
  3. Me ei kihlauduttuamme päätetty heti hääpäivää, sovittiin vain että mie saan suunnitella ja miettiä tuleeko isot vai pienet ja sitten mietitään kauanko aikaa menee toteuttamiseen. Sulhanen on ihana, se olisi halunnut naimisiin jo tämän vuoden puolella ja kun ehdotin vuotta 2014 se oli kuulemma "vasta silloin" Eilen varattiin kirkko sitten 14.9.2013 ja pienet häät on tulossa. Olen aina halunnut syksyllä naimisiin ja sulhaselle kävi kuulemma mikä vuodenaika tahansa.
  4. Hihii, tänään kävin varaamassa meille Rovaniemen kirkon 14.9.2013 :-X nyt tämä alkoi jotenkin tuntumaan oikein konkreettiselta!
×
×
  • Create New...