Jump to content
Naimisiin.info

rouge

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

rouge's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. rouge

    Sineteistä ja sinettileimasimista

    Sinettipuikkojen hinnat vaihtelee mun mielestä ihan älyttömästi, mutta stockalla on edullisimpia mitä mä oon löytänyt. oisko 6 euroa puikko (en muista varmasti)? Ja en kyllä jaksa muistaa moneenko sinettiin puikko riittää. Yllättävän vähän sitä tarvitsee, en ole käyttänyt yhtään puikkoa kokonaan, vaan mulla on eri värisiä, joita käytän lahja-askarteluun. Käyttämäni sinettivaha ei ole rasvaista eli siitä ei jää rasvaista läikkääkään. En tiedä sitten muista sinettivahoista.
  2. rouge

    Sineteistä ja sinettileimasimista

    Mä olen käyttänyt vain vahapuikkoa, mutta mun mielestä ainakin se on helppookäyttöinen ja sinetti pysyy hyvin!
  3. Meille on ollut selvää, että avioehto tulee, ennenkuin oltiin edes hääpäivää sovittu! Ukko on minua jonkin verran vanhempi ja hän on ehtinyt kerätä itselleen jo jonkin verran omaisuutta (omistusasunto, vaikka ei olekaan kokonaan maksettu). Lisäksi kummallekin meistä on jossain vaiheessa tulossa perintöä ja kummallakin on useita sisaruksia. Sukumökkejä ei olisi todellakaan kovinkaan mukavaa jakaa melko tuntemattomien ihmisten kanssa, enkä voisi kuvitellakaan, että ukon maksamasta asunnosta kuuluisi puolet mulle! En TODELLAKAAN ole ikinä pitänyt avioehtoa epäluottamuslauseena. Olemme ukkoni kanssa sen verran vanhanaikaisia, että ero ei tule kysymykseen kuin viimeisessä hädässä, siihen mennessä ollaan luultavammin kahlattu kaikki parisuhdeterapiat läpi.. Ei eroa edes pysty kuvittelemaan nyt. Toivottavasti sitä ei tarvitse ikinä kokea. KUITENKIN ihmiset muuttuvat ja olen nähnyt avioparien muuttavan yltiörakastuneista katkeroituneiksi.
  4. rouge

    Helsinki

    Aviosäätyyn astuminen Helsingin maistraatissa + juhlapaikka hakusessa, mutta TOIVOTTAVASTI Helsingissä + vapaamuotoiset jatkot luultavammin Sling In -baarissa (vähän niinkuin kantis ) + yöksi Hotelli Torniin.
  5. Itse olen ollut aivan varma, että hankin kalevalakorun valkokultaisen yksitimanttisen vihkisormuksen 6307/1, MUTTA eielen kävin laatukorun myymälässä ja löysinkin pari tosi kaunista mallia 276 valkokultaisena ja 138 pienin muutoksin. Kyllä on hankalaa! Pitää raahata tuleva siippa katselemaan kanssa. Ai niin, Cityshoppari-kortilla saa Pohjoisesplanadin myymälästä 30% alennusta kaikista timanttikoruista!
  6. Ihan kaupunkilomalle Barcelonaan. Kumpikaan ei ole ennen käynyt. Viikon matkaa nyt ollaan kaavailtu, mutta saa nähdä jos vaikka kaksi viikkoa? Minä haluan shoppaamaan ja bailaamaan ja ukko haluaa lähinnä bailaamaan Lähtö sunnuntaina, kun häät on perjantaina. Lauantai pitää ottaa häistä toipumiseen. ;D
  7. rouge

    Häätanssi / häähidas

    ei tule häävalssia! Yhdessä ollaan oltu yli kolme vuotta ja KERRAN sulho on pyytänyt mua tanssimaan. tämä tapauhtui Ruotsinlaivalla tuhannen promillen tuiskeessa ;D Silloin kieltäydyin ja nyt ei ole ollut edes vaihtoehtona, että olisi tanssihäät. Eli ei tanssita ollenkaan.
×
×
  • Create New...