skh

Rouva
 • Content count

  27
 • Joined

 • Last visited

About skh

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  pohjois-suomi

Recent Profile Visitors

353 profile views
 1. Miten ois Oulunsalon Kisakankaan maja...? Porukkaa mahtuu kyllä 80, mutta ei oo niin iso paikka, että tyhjältä näyttäis 30 henkilön kans. Sauna ja takka löytyy ja pihalla grillikatos yms... Hintakaan ei päätä huimaa. Vuorokausi tais olla jotain 100€ luokkaa. Ite oon siellä yhet pippalot järjestäny (ei häät). Paikkaa vuokraa Oulunsalon Vasama ja niitten nettisivuilta löytyy yhteystietoja.
 2. Miedän häitten aikaan (joista on jo 3v.) se makso 250€ pe-su. Ja tuosta saatiin 50 alennusta kun jouduttiin siivoamaan paikka ensalkuun. Eli halpa on! ;D
 3. En tiiä huomasitko, mutta tuossa edellisellä sivulla (s.55) on mun vastaus edelliselle Honkapirtistä kyselleelle.
 4. Piti ihan kuvista kattoa niitä verhoja. Näytti siellä olleen jotku vaaleat hyvin yksinkertaset verhot. Ei mitkään hirveen nätit, mutta eipä ne ole häirinny kun en kerta edes muistanu. Se keittiö oli kyllä tosi hyvä. Me valmistettiin siellä kaikki ruoat. Jotain isoja kattiloita (kun oli keittoruoka) ja vastaavaa vietiin muualta.
 5. Me juhlittiin omia häitämme Honkapirtissä. Paikka tosiaan oli tilava, että hyvin mahtu reilu 80hlöä. Ja hintahan on tosi edullinen verrattuna moniin muihin joista täällä on keskusteltu. Saatiin vielä 50€ alennusta, ku sukulaistätit joutu siivoamaan siellä kun perjantaina mentiin koristelemaan. Jättivät henkilökunnalle ystävällisen palautteen asiasta ja muutaman viikon päästä mulle soitettiin ja kerrottiin alennuksesta. Ei haitannu yhtään. ;D Alusta asti palvelu oli tosi hyvää. Ottivat itse yhteyttä kun paikka olikin vapautunut juuri meidän hääviikonlopuksi ja kysyivät vieläkö meillä on tarvetta. Olin siis aikaisemmin tiedustellut paikkaa, jolloin se vielä oli varattu. Meilläkään ei pahemmin ulkona oltu, niin ei kenttä häirinny. Ja toisella puolen taloahan on paljon paremmat näkymät. Juhlasalin saa ihan nätiksi koristelemalla ja tanssimaanki mahtuu hyvin. Ohjelmat oli mukava pitää siellä lavalla. Mulla oikeastaan jäi pelkästään positiiviset fiilikset paikasta. En oo muutenkaa niin vaativa, että mulle ois kelvannu varmasti huonompiki paikka. Ehkä semmosille intiimeille pienille häille paikka ei oo just se oikea.
 6. Ite oon pitänyt tuon ohjelman kaksissa häissä ja kummatki kerrat oli menestys. Kun osaa valita sellasia henkilöitä mukaan, joitten tietää lähtevän leikkiin kunnolla mukaan, nii kyllä vain on hauskaa. ;D Pelkkää positiivista palautetta on muilta vierailta tullu. Että kyllä kannattaa kokeilla.