Jump to content
Naimisiin.info

Kisuliina

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Kisuliina kaikki viestit

  1. Kiitokset tuosta ehdotuksesta..en ollutkaan vielä sitä tullut edes miettineeksi. Päätin rauhoittua ja miettiä mitä oikein olin tekemässä. Sitten kylmän viileästi hain kaapistani kivanmuotoisen kesämekon ja käytin sitä mallina leikellen kankaasta oikeat muodot. Muutama sauma, pari sovitusta ja pari tuntia myöhemmin oli kasassa yksinkertainen lyhyt mekko, joka itseasiassa on juurikin mitä olin ajatellut. Että sen pitikin olla näin kauhean vaikeaa... *huokaus* Päätin myös pitää välipäivän kaikesta häästressistä ja vain viettää aikaa lapseni kanssa. Oli todella ihana päivä kun ei tarvinnut suunnitella tai toteuttaa yhtäkään häihin liittyvää asiaa puvun valmistumisen jälkeen.
  2. Nyt on pinna niin kireellä, että meinaa taju mennä. Häät ovat viikon päästä eikä itselläni tietoakaan hääpuvusta. Olen ostanut parikin hääpukua jo aiemin, mutta kumpikaan niistä nyt ei sovi meidän häihin. En haluaisi nimittäin laittaa maistraattiin keskellä päivää over the top prinsessa hääpukuani. Tuntuu jotenkin tyhmältä se päällä mennä ensiksi maistraattiin omalla autolla ja sitten takaisin kotiin juomaan kahvit muutamien läheisten kanssa. Ja se toinen puku on ihan liian pieneksi käynyt eikä muutenkaan sovi omaan tyyliini enää. Ideana oli ommella yksinkertainen valkoinen pitkä kesämekko trikoosta. Noh, sain kankaat todella edullisesti - 7,50 kaikkine tarvikkeineen. Nyt olen pari viikkoa yrittänyt kankaasta vääntää omaa pukua. Eikä yksikään yritys ole onnistunut. Tuleva puolisoni vitsaileekin jatkuvasti hokemalla hiiri räätälinä kertomusta. Joo, toooooosi hauskaa! Olen kahteen otteeseen jo ommellut kankaista puvun, vaan sovittaakseni sitä ja todetakseni, että ei tämä miellytä omaa silmää yhtään. Joka kerta tietysti pukuun käytettävä kangas hupenee. Nyt kangasta vielä sellaiset 1,80 x 1,50 jäljellä. En koskaan tee mitään kaavoista, sillä ne eivät salli minkäänlaista luovuutta. Suunnittelen siis kaikki tekeleet itse. Nyt vaan stressi lähestyvästä hääpäivästä on lukinnut kaiken luovuuden ja tahtoisin oikeasti vaan lyödä hankat tiskiin. Vielä on ennen hääpäivää kaikkea muutakin tärkeää tehtävänä, joten pelkästä hääpuvun ompelusta ei ole kyse. Pitäisi tehdä koemeikki ja -kampaus, valmistaa kimppu, siivota huushålli että kehtaa vieraat päästää kahvittelemaan, leipoa, tehdä manikyri ja pedikyri, ajella ristiin rastiin hakemassa kamaa tuota päivää varten jne. Kaikki tämä samalla kun pitäisi päivittäiset askareet hoitaa ja pitää hyvää huolta lapsesta. Olen yksinkertaisesti niin rikki, että ei ole yhtään fiilistä edes enää mennä naimisiin.
  3. Ihan itse näperrelty kristallikimppu tulee mulle maistraattiin. Tehty pienistä swarovski kristalleista joita meni sellaiset 4000 kappaletta. Aivan ihana säihkyvä kimppu siis. Häiden jälkeen kimppu tulee koristamaan meidän makuuhuonetta. Aikaisemmin myös mennyt ex-miehen kanssa naimisiin maistraatissa ja silloin oli 50 ruusun (valkoisia ja viininpunaisia) iso kimppu.
  4. Meille ei myöskään tule avioliittoon siunausta, sillä meillä ei kumpikaan enää kuulu kirkkoon. Lisäksi kirkkohäät ovat aika tylsiä omasta mielestäni... jotenkin niin teennäistä kun ei edes pariskunta itsekkään ole välttämättä mitään uskovaisia. Onhan se ihan tyhmää mennä kirkossa naimisiin kaikkine siunauksineen jos ei mitenkään edes uskonto merkkaa mitään. Voisin jopa olla sitä mieltä, että siinä kyseessä on jo jonkinasteinen jumalanpilkka. Ihan oikeasti: Niitä vihkimispaikkoja on muitakin kuin se kirkko.
×
×
  • Create New...