Jump to content
Naimisiin.info

pajutar

Aktiivijäsen
  • Viestit

    18
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

pajutar's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Me menimme tänäännaimisiin maistraatissa salaa. Miehen vanhmmat sai kuulla asiasta meidän tytöltä kun poikkesivat. Neiti 4 v. kailotti heti ovella että me oltiin naimisissa tänään ja nyt äiti on "Virtanen". Mun vanhemmat ja muut sukulaiset saavat huomenna viestin. .
  2. Mulle tulee yksi punainen ruusu. Olemme lähdössa reissuun heti seuraavana päivänä joten en mitään isoa kimppua halunnut kotiin kuihtumaan. Ja tärkein 1 kukka: Olet kaikkeni. Rakastan vain sinua. . Punainen ruusu: Rakkaus, kauneus, kunnioitus, rohkeus, menestys.
  3. meillä miehelle tulee vain vihki, kihlasormuksia ei ole kummallakaan.
  4. Jotain tämän tyylistä olis mulla suunnitelmissa. itsellä on kevyesti kerrostettu polkka ( olkapäiden yläpuolelle ulottuva). Katsotaan mitä kampaaja saa tästä pehkosta loihdittua jonkin hiuskoristeen aion hankkia jos ehdin kaupunkiin pyörähtämään. suunitelmassa joitain 'rentoa kiharaa'-tyylinen kampaus. Meillä siviilivihkiminen virkaaikaan ja vain me kaksi ( ja pienet lapset 1v ja 4v) ja maistraatin todistajat. itse olen todella huono laittamaan hiuksiani joten kampaajan apuun turvaudun ( onneksi on ihana kampaaja joka tekee kampauksen vaikka on virallisesti lomalla).
  5. Minä saan sormeeni tämän 5 päivän päästä. Pitkään kiersin liikkeitä mutta en löytönyt kaumiimpaa. ja sormessa tuo on vielä kauniimpi kuin kuvissa
  6. korjaus, olikin 480€. Sormus yli kaksi kertaa kaalliimpi kuin suunnitelmissa oli, mutta muuta mieluista ei löytynyt. kiersin kaupungin kaikki liikkeet ja kahlasin netissä, mutta mikään ei miellyttänyt enempää kuin kalevala.
  7. Tässä mun ihanuus. 5mm leveä uskelan isokylän sormus.keltakultaisena hinta 483€. Livenä vielä ihamampi . Vielä kaiverrettavana mutta enään 5 päivää niin saan sen sormeeni..
  8. minä otan miehen nimen. Sattumoisin se on harvinainen ( alle 20 suomessa). Lapsilla on miehen sukunimi jo ennestään. Yhdysnimenä sukunimemme kuulostavat omassa korvassa kamalalta, enkä sitä halua. Oma sukunimi on tavallinen nen-päätteinen perussukunimi. Ainoa huonoasia miehen sukunimessä on että sen joutuu tavaamaan joka paikkaan, ja aina tulee postia väärällä nimellä. Niin ja olisin ottanut miehen nimen vaikka se olisi ollut se virtanen..
  9. eilen tehtiin netissä, vajaa 3 viikkoa vihkimiseen.
  10. miehellä harvinainen nimi ( alle 20 suomessa) omani on tavallinen. Ja lapset on miehen nimellä joten nyt saan saman nimen kun muulla perheellä.
  11. Muutin uudelle paikkakunnalle opiskelemaan ja tammikuussa 2002 päätin jatkaa harrastustani aikidoa. Menin paikallisen seuran lajiesittelyyn jotta voisin kysellä harjoitusaikatauluja. Tuolloin tapasin sulhon ensimmäisen kerran. Pari viikkoa olin käynyt treeneissä kun päätin opiskelukavereiden kanssa lähteä kaupungille ja törmäsinkin mieheen ja pariin muuhun treenituttuun baarissa. Miehen kanssa tanssittiin ja juteltiin ilta, lopulta vaihdettiin puh nrot. Soiteltiin muutaman päivän ja sitten kysyit saatko viedä mut treeneistä kotiin. Siitä se lähti. Liki vuoden verran treenikaverit ei tienneet suhteesta. Jossain vaiheessa heräsi epäily kun kuljettiin samalla kyydillä treeneihin. Nyt yli 10 vuotta seurustelua ja vihdoinkin saan saman sukunimen kun perheellä.
  12. Me ollaan oltu yli 10.5 vuotta yhdessä. Omakotitalo ja 2 lasta 1v ja 4 v. Molemmilla vakityöpaikka. Mä 30 ja mies 41v. Maistraatti varattu 3 viikon päähän.
  13. Me ollaan menossa 3 viikon päästä naimisiin. Maistraattiin tulee vaan meidän pienet lapset. Vielä ei ole päätetty miten kerrotaan sukulaisille asiasta. Asia ei varmaan tule suurena yllätyksenä , sillä olen aina uteliaille sanonut että kun joskus mennään naimisiin me mennään maistraatissa kahdestaan. Meillä takana 10.5 vuotta yhteistä matkaa ja kaksi ihanaa lasta.
×
×
  • Create New...