Lara86131

Morsian
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

About Lara86131

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Meillä on kaksi kaasoa ja kaksi bestmania. Minun mielestäni on tärkeää muistaa, että hääparille päivä on ainutlaatuinen ja heidän tehtävänään on nauttia päivästä, tunnelmasta ja toisistaan eikä juosta ympäriinsä hoitamassa järjestelyitä. Kaasojen ja bestmanien tulisi olla läheisiä ja tärkeitä ihmisiä, joilta tuntee voivansa pyytää apua (paljon sitä) omana tärkeänä päivänään. Meidän ystävät auttavat erittäin mielellään, koska autamme aina heitä ja he tietävät, että voivat aina pyytää apua. Joten homma toimii molempiin suuntiin. Kaasojen ja bestmanien kuormaa auttaa hyvin tehty etukäteissuunnittelu ja valmistelu sekä muut apujoukot (sisarukset, vanhemmat, kaverit). Ja tarkasti tehty tehtävälista jokaiselle sekä tarkka aikataulu! Tässä vähän meidän listaa apujoukoille: Kaasojen tehtävät: kynttilöiden/tuikkujen sytytys ja vaihto uusiinkarkkibuffan täyttäminen/siistiminenvalokuvauksessa avustaminenpuheseremoniamestari/ vieraiden infoaminen/ ohjelmien pitäminenpolttaritKIRKOSSA: kukkien pitäminen, laahuksen asettelu, nenäliinatmorsiamen kuskaaminen kirkollekoristelu edellisenä päivänäyöllä tavaroiden kasaus/siivous seuraavana päivänävieraskirjasta huolehtiminenpuuteri/huulipuna/vessa-vastaavat J aikataulussa pysyminen pitopalvelun kanssa kommunikointiBestmanien tehtävät: juominen hakeminen virosta/juomat juhlapaikallevalot juhlapaikalla (illalla kun pimeää)juomien esille laittaminen/täydentäminen /siistiminenseremoniamestari/ vieraiden infoaminen/ ohjelmien pitäminenKIRKOSSA: Sormuksen säilyttäminen/antaminentiekylttien laittaminen sulhasen kanssaauton koristelu yhdessä sulhasen kanssasulhasen kuskaaminen kirkollepuhekoristelu edellisenä päivänäyöllä tavaroiden kasaus/siivous seuraavana päivänä hääauton kuskinalahjapöydästä huolehtiminen/kerää kirjekuoret talteen yms sekä polttarikansiot aikataulussa pysyminen MUUT AVUSTAJAT: videokuvaaja (tuttu)riisin jakaminen kirkon ulkopuolella (sukulaislapset)koristelussa auttajat edellisenä päivänä / siivouksessa seuraava päivänäsoittolista päälle ruokailun ajaksi + bändin tauoilla + bändin lopettaessavieraiden paikalleen ohjauslasten leikkipaikkakukkien hakeminen hääaamuna
 2. Hei, Haluaisimme häihimme esittelyleikin, jossa jokainen vieras nousisi seisomaan kun kuulee oman "ryhmänsä". Esim. Morsiamen vanhemmat, sulhasen vanhemmat.. yms. Tässä olisi listaa jota olen miettinyt: ketkä olivat morsiamen polttareissaketkä olivat sulhasen polttareissaketkä olivat paikalla kun morsian ja sulhanen ensi kerran kohtasivatmorsiamen vanhemmatsulhasen vanhemmatmorsiamen sisarukset perheineensulhasen sisarukset perheineensulhasen kummilapsetmorsiamen kummilapsetsulhasen serkutmorsiamen serkutsulhasen kummitsulhasen tädit ja sedätmorsiamen tädit ja sedätmorsiamen isovanhemmatovat morsiamen sukulaisia ovat sulhasen sukulaisia ovat olleet morsiamen ristiäisissä ovat olleet sulhasen ristiäisissä ovat hoitaneet, syöttäneet, vaihtaneet vaippoja tai työntäneet vaunuissa morsianta tai sulhastaovat käyneet samaa koulua morsiamen tai sulhasen kanssa muistavat morsiamen tai sulhasen syntymäpäivän päivämäärän ovat tuleet pitämään hauskaa ja juhlimaan haluavat toivottaa tuoreelle avioparille paljon onnea! Olisiko jollain vielä kivoja lisäyksiä listaamme? Ehdotuksia, ideoita ja käytännön kokemuksia leikin toteuttamisesta otetaan myös ilolla vastaan!
 3. Meillä on kihlajaiset ensi viikonloppuna. Päivällä tarjoamme kakkukahvit vanhemmille, sisaruksille ja heidän perheilleen (noin 15hlö). Tarjolla suolainen piirakka, cup cakeseja, pullaa, piparia, coktailpiirakoita ja munavoita sekä tilaamani täytekakku. Illalla järjestämme läheisille ystäville grillijuhlat/puutarhajuhlat. Jossa grillaamme, saunomme ja paljuilemme Tarjolla peruslihaa, makkaraa, kanaa, vihreä salaatti + lisukkeet, couscous-salaatti, ananas-halloumvartaat, perunoita+kasviksia, taco-ja ruissipsejä + itsetehty:guacamole, salsa ja papudippi. Lisukkeina itsetehdyt maustekurkut, paholaisenhillo, jogurttikastike ja pesto. Vieraita noin 25 hlö. Toivotaan hyvää säätä
 4. Hei, meillä olisi nyt tirvan lava varattuna ensi kesälle. Nyt olen alkanut empimään, koska häämme ovat loppukesästä, onko silloin liian kylmä olla niin "avoimella" juhlapaikalla... Onko kellään kokemuksia lavasta ja muutenkin onko hyvä paikka?
 5. Hei, meilläkin olisi toiveena kirkkohäät. Toinen meistä kuuluu kirkkoon ja toinen ei, onko teillä tietoa pitääkö molempien kuulua kirkkoon jos haluaa kirkkovihkimisen? Eli jos vain toinen kuuluu, silloin pitää mennä ensin maistraatissa naimisiin ja sitten saa kirkkossa siunauksen?
 6. Baarissa tietenkin ja pikkujouluaikaan Vanha koulukaverini oli mieheni ystävä, joten samaan pöytään satuttiin istumaan. Mieheni kiinnitti minuun ensin huomiota, ja tuli juttelemaan viereeni. Loppuillasta vaihdettiin suudelmia ja numeroita. Ensitreffit viikon päästä ja sen jälkeen ollut menoa. Siitä lähtien olemme olleet varmoja toisistamme ja, että yhteen kuulutaan. Häiden aikaan yhdessä 2 vuotta ja risat
 7. Olemme molemmat häiden aikaan (ensi kesänä) 27v. Yhdessä oloa siihen mennessä 2 vuotta, 3 kuukautta ja risat
 8. Meillä tällä hetkellä kutsulistassa noin 150, joka vielä elää, luultavasti tulee vielä kasvamaan . Lapsia noin 20, en ole vielä tarkkaan laskenut.
 9. Koekampaus + kampaus, koemeikki + meikki sekä suunnittelupalaveri yhteensä 235 euroa. Ammattitaitoista porukkaa
 10. Hei! Meillä tulossa häät ja olisimme kiinnostuneet jukeboxband istä Kouvolasta. Onko kenelläkään jakaa ja kertoa kokemuksia kyseisestä bändistä?
 11. Hei, Tietäisikö kukaan tai osaisiko kukaan suositella hyvää ja nuorekasta bilebändiä Kouvolan seudulta? Ja tietysti mahdollisimman edukas?