Jump to content
Naimisiin.info

Nevia

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.studionevian.fi

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Helsinki

Nevia's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Kuten tuossa ylempänä vinkkasinkin, kannattaa ottaa onnittelumaljojen jälkeen ja kehittää vieraille jotain puuhaa siksi aikaa. Viimeisimmissä häissä oli kaason ja bestmanin toimesta järjestetty häävisa, jossa pareittain ja ryhmissä vieraat kilpailivat kuka tuntee hääparin parhaiten.
  2. Hihi, ei kai auta muu kuin harjoitella pari kertaa kirkon käytävällä ja kokeilla miten sujuu. Kai tuo on ihan persoonasta kiinni. Sitten kun paikalla onkin vieraita, saattaa se mieli muuttua pienellä ihan miten päin tahansa. Ehkä silloin kaaso voisi hiukan rohkaista kävelemällä mukana.
  3. Tein tällaisen + ja - listan valokuvausajoista: Potretit edellisenä päivänä tai koemeikkipäivänä + Eniten aikaa, kenties vielä rennoin tunnelma, ellei ole jo häästressi iskenyt - kuvaajan joutuu varaamaan kahdelle eri päivälle joka saattaa aiheuttaa lisäkustannuksia - riippuu toki diilistä' - sulhanen näkee morsiamen ennen vihkimistä. Potretit ennen vihkimistä + meikki ja hiukset juuri laitettu + kenties enemmän aikaa eikä vieraiden tarvitse odottaa - stressi kirkolle ehtimisestä, vihkitilaisuuden jännittäminen - saattaa näkyä kuvissa väkinäisenä hymynä... - jos meikin tai hiusten laitto venyy, kukkatoimitus on myöhässä tai tapahtuu muu odottamaton käänne on se pois kuvausajasta - Se taikausko! Sulhanen näkee morsiamen ennen vihkitilaisuutta. Potretit heti vihkimisen jälkeen + pahin jännitys on ohi + vieraiden siirtyminen juhlapaikalle kestää, joten kuvia ehtii ottaa sinä aikana - vieraat joutuvat odottamaan (on päästettävä juhlatilaan sisälle tai järjestettävä penkkejä ulos, jotta eivät joudu seisomaan, huomioitava raskaana olevat ja vanhukset) - kenties vaikea rentoutua kun tietää vieraiden odottavan - silmämeikkiä saattaa joutua korjaamaan - hiuksista saattaa löytyä riisiä. Potretit onnittelumaljojen jälkeen + tässä vaiheessa hääpari on ehkä rennoimmillaan eikä kuitenkaan vielä silmät punota liiasta kuohuviinin juomisesta. + vieraille voi kehittää häävisan siksi aikaa - nälkäisimmät saattavat käydä kärsimättömiksi, lapset eivät yleensä malta odottaa koska ovat olleet jo pitkään syömättä - meikin korjaus saattaa tulla kyseeseen Potretit ruokailun lomassa + Vierailla on muuta tekemistä ja jutustelukin alkaa sujua. + hääpari on rennoimmillaan - pari ehtii syödä vain pikaisesti - jatkaa sitten kuvauksen jälkeen jos tarvis - meikkiä saattaa joutua korjaamaan, vatsa saattaa pömpöttää Potretit hääpäivän jälkeen + Paljon aikaa, ei stressiä - Jos ei kuvausaikaa olla jo valmiiksi sovittu tietylle päivälle, saattaa kuvien ottaminen jäädä kokonaan - Ei enää samaa tunnelmaa kuin ennen häitä tai hääpäivänä Paras aika lienee onnittelumaljojen jälkeen, häävalssin voi sen sijaan tanssahdella ruokailun tai kahvittelujen lomassa, jolloin pitempään syövät voivat rauhassa syödä ja ne taas jotka syövät nopeammin, saavat muuta puuhaa. Kuvaukseen kannattaa varata vähintään se 30 minuuttia, sekin on aika vähän miljöö-olosuhteissa. Studiossa riittää.
  4. Maksulliset - Studiokuvaus (morsiamen huomenlahjakuvaus, koko seurueen teemakuvaukset)
  5. ^ Tuo on muuten totta ja myönnän itsekin joskus pihisteleväni, mutta vain jos suunnitelmat eivät itseäni miellytä. Siksi olisi hyvä kuunnella kaikkien mielipiteitä... Kaveri joutui pulittamaan 30 euroa saunaillasta ruokineen, mutta ruokarajoitteisena joutui tyytymään itse ostamiinsa siidereihin eikä osallistunut saunomiseenkaan... 50 euroa on musta jo sellainen raha, että silloin on parempi saada itsekin se hieronta/jalkahoito tai jokin elämys. Yritin itse joskus järjestää viinimaistajaisia, mitä useampi olisi osallistunut, sen edullisemmaksi olisi tullut - olisin itse kustantanut viinit ja tässä tapauksessa synttärisankarin osuuden viinikouluttajasta, mutta kukaan ei lämmennyt 30-50 euron osallistumismaksuille... Olin itse ollut jo aiemmin saman kouluttajan, Päivi Parkkolan, tilaisuudessa ja se oli musta ihan huikee.
×
×
  • Create New...