Jump to content
Naimisiin.info

riitupiitu

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä riitupiitu

  • Syntymäpäivä December 28

Profile Information

  • Gender
    Female

riitupiitu's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Kyllä meillä oli kaikki Martinhovin puolesta. Toki sinne olisi saanut tuoda jotain omaakin pientä, jos se mummo tosiaan olisi välttämättä halunnut jonkun bravuurinsa leipoa. Meillä oli ihan perus kermakakku ja oli muutenkin sekin hyvää! En kyllä muista koska olisin, niin hyvää täytekakkua syöny. Ei kyllä ollut edes puhetta, olisiko omat iltapalat saanu tuoda. Uskoisin että ei... Martinhovissa oli kyllä hyvät iltapalat. Me otettiin valmis menu valkosipulimakkarat, cocktaillihapyörykät, perunasalaatti ja patonki. Vaihtoehtoina olisi ollut pastasalaattia, suolaista piirakkaa, cocktailpiirakoita, jne... Niistä sitten sai koota mieleisensä iltapalan. Toki sinne voi varmasi omiakin toiveita esittää. Alkoholitonta juomaa oli myös talon puolesta koko ajan tarjolla. Paikka päästiin koristelemaan edellisiltana, kun ei ollu tilat varattuna. Emäntä oli tosin sielä laittanut jo sovitut kaitaliinat ja servetit paikalleen. Kukkien osalta kyseltiin kyllä meidän toiveita, mutta me annettiin sen osalta vapaat kädet talon väelle. Sielähän on siis pihalle rakennettu sellanen tanssilava, jonka päälle olivat pystyttäneet paviljongin. Meinattiin ensin, et bileteään sieläki, mut loppujen lopuks viihdyttiin sisällä niin hyvin, et unohtui se ulos siirtyminen Otettiin sitten siinä rannassa ja saunalla muutamia kuvia. Unenvarjo, ole ihmeessä yhteydessä sinne hoviin, jos jokin mietityttää. Minullekin sanottiin monta kertaa, että aina saa soittaa jos tulee jotain mieleen ja pitääkin soittaa. Emäntä on kyllä tosi mukava, että huoletta voit kyllä soitella.
  2. Meillä oli menussa ihan porsaanfilettä, valkosipulikermapotut, kermakastike ja salaatti. Salaatti oli sellainen, että oliko se nyt 10 eri ainesta, tomaatti, kurkku, fetajuusto, kana, jne... erikseen ja niistä sai jokainen kasata itselle mieluisen kokonaisuuden. Tämän menun hinta oli muistaakseni 42€ tai 43€ per naama. Sitten oli alle 12 vuotiaat puolen hintaan ja oliko se alle 3 vuotiaista vieläki alempi hinta ja alle 1 vuotiaat veloituksetta. Sitten iltapala oli 9€ / naama. Ja tuohon hintaanhan sitten kuului tosiaan kaikki tilavuokraa, kattauksia, henkilökunnan palkkoja myöten. Vuokra-aika Martinhovissa oli klo 24 asti, mutta sitä oli mahdollista jatkaa lisämaksusta. Itse kun tein vertailuja joistakin paikoista, että ynnäili tilan vuokrat, siihen päälle pitopalvelut, ym... Niin samaan hintahaitariin pääsiin, mutta Martinhovin ehdoton etu oli kyllä helppous!
  3. Hei! Me ollaan jo käyty katsomassa paikkaa, häät suunnitteilla kesälle 2013. Martinhovi vaikuttaa kyllä hyvältä vaihtoehdolta, kun menuhintaan kuuluu suurinpiirtein kaikki(liinat, astiat yms.) Kerrohan toki kokemuksia miten teillä hääsuunnittelut ja itse häät onnistuu siellä? Emäntä vaikutti kyllä mukavalta ja paikkakin miellytti...Se tosin vähän epäilytti kun he asuu siinä yläkerrassa, että antavatko juhlia myöhään Ja sitten sain myös sellaisen käsityksen, että omistaja oli vaihtunut vast'ikään, joten en tiedä paljonko heillä on kokemusta häiden järjestämisestä. Hei! Meillä on kans varattu Martinhovi syyshäitä varten. Paikka tosiaan vaikutti ihanalta ja emäntä oikein asiantuntevalta. Tuli tunne, että voi huoletta mennä viettämään juhlia sinne. Mielenkiinnolla odotan kommentteja paikasta kesän morsiamilta. Huhuu, tänä kesänä Martinhovissa juhlineet, miten häänne sujuivat siellä? Mielellään kuulisin kokemuksia. Ensi kesäkuusssa juhlimme siellä itse Moikka! Meidän häät on vietetty nyt Martinhovissa ja en voi muuta kuin suositella sitä lämpimästi! Paikka itsessään on jo ihanan tunnelmallinen, ettei juuri koristeita kaivannut. Talon puolesta tuli kuitenkin meidän väriteemaan sopivat kattaukset, liinat ja kukat pöydille. Ruoka sielä oli aivan loistavaa ja palvelu pelasi. Emännän kanssa sovittiin noin kuukautta aiemmin menu ja aikataulut. Hinta määräytyi henkilömäärän mukaan, mistä olikin sitten helppo itse laskea paljonko tulee maksamaan häiden vietto sielä ja siihenhän siis kuului käytännössä melkein kaikki. Ei tarvinu itellä muuta kuin suurin piirtein mennä vaan paikan päälle juhlimaan! Alkoholitajoilut piti tietenkin itse hankkia, mutta tarjoilu hoitui talon puolesta. Meillä oli noin 50 vierasta, mikä oli sopiva määrää tilaan nähden. Enemmänkin sinne tieten mahtuisi, mutta meillä jäi nyt tilaa vielä tanssahteluun, ilman että tarvi kovin pöytiä raivailla. Mitäpä siitä muuta osaa sanoa, ihana paikka! Meinataan kyllä toistekin mennä sinne viettämään juhlia, jos vain tulee sellainen tilaisuus. Ekana nyt tuli synttärit mieleen... Jos nyt jotain miinusta pitää keksiä, niin ehkä se kulkureitti juhlapaikalle on hieman epäilyttävä. Meidän kaasot ja bestamani kun ensimäisen kerran vietiin sinne, oli aika kauhuissan, et mihin ollaan menossa ja samaa oli muutamat vieraatki miettiny, mutta pihaan päästyä mielipiteet taas muuttui. Tie on aika huonossa kunnossa ja sinne pitää ajaa sellasen rähjäisen tehdasalueen läpi, mutta kyllä sen matkan kestää, kun tietää mikä on määränpää. Häävieraita varten vaan kovasti opastekylttejä, että "tänne, tänne... sielä se juhlapaikka ihan oikeasti on!"
  4. kysäsepä alkosta. ite kun tein boolia ja mietin, et paljonko tarvii, niin alkon ystävällinen täti, ilmoitti, että heillä on "booli"laskuri sitä varten ja ohjasiminut hankkimaan tarvittavan määrän boolitarpeita. varmasti osaavat arvioida muunkin alkoholin kulutusta.
  5. Hei! Me ollaan jo käyty katsomassa paikkaa, häät suunnitteilla kesälle 2013. Martinhovi vaikuttaa kyllä hyvältä vaihtoehdolta, kun menuhintaan kuuluu suurinpiirtein kaikki(liinat, astiat yms.) Kerrohan toki kokemuksia miten teillä hääsuunnittelut ja itse häät onnistuu siellä? Emäntä vaikutti kyllä mukavalta ja paikkakin miellytti...Se tosin vähän epäilytti kun he asuu siinä yläkerrassa, että antavatko juhlia myöhään Ja sitten sain myös sellaisen käsityksen, että omistaja oli vaihtunut vast'ikään, joten en tiedä paljonko heillä on kokemusta häiden järjestämisestä. Hei! Meillä on kans varattu Martinhovi syyshäitä varten. Paikka tosiaan vaikutti ihanalta ja emäntä oikein asiantuntevalta. Tuli tunne, että voi huoletta mennä viettämään juhlia sinne. Mielenkiinnolla odotan kommentteja paikasta kesän morsiamilta.
×
×
  • Create New...