Mallory

Jäsen
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

About Mallory

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday 05/06/83

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Meillä 1v8kk poikalapsi ja järjestelyt meni näin: - to iltana poika lähti hoitoon mummolaan - la saapui isovanhempiensa mukana kirkkoon - juhlapaikalla pöytäjärjestys niin, että hääparin pöydän toisella puolella välittömässä läheisyydessä minun vanhempani, toisella puolella sulhasen vanhemmat (näissä pöydissä siis muukin lähisuku/perhe eli kummit, hääparin isovanhemmat ja vanhemmat), ruokailun ja kahvin ajan poika siis seilasi pöydästä ja sylistä toiseen, hyvin sujui. - lapsille oli häihin varattu oma puuhanurkka, missä leluja, karkkia, boolia, askartelua, sormivärejä jne., puuhanurkassa oli palkattu hoitaja, joka oli exäni veljen avovaimon sisko. jos ei löydy näinkään monen mutkan takaa hoitajaa, niin aina on MLL, ystävälläni oli häissään jonkun kaverin sukulaistyttöjä kaksi vahtimassa muksuja jne. - yhdeksän aikaan, kun häätanssi oli tanssittu ja booli tuotiin pöytään, lähti lapsenvahti poika mukanaan kotiinsa, myös muut mukulat häädettiin kännisten jaloista pois - su aamuna minun vanhempani, jotka oliva yöpyneet meillä, hakivat poikasen kotiin ja olivat pojan seurana sen ajan, että saimme hääpaikalta tavarat pois ja hääpaikan siivottua Omasta mielestäni järjestelyt toimivat todella hyvin! Kannatti panostaa rahallisesti hieman siihen, että kenenkään juhlavieraan ei tarvinnut sitoutua lapsenvahti hommiin. Teimme vielä niin, että kesällä perhepäivähoitajamme ollessa lomalla, veimme pojan muutamaksi päiväksi hoitoon tälle häissä lapsenvahtina toimineelle naiselle. Maksoimme tietysti siitäkin, mutta itsellä oli varmempi olo, kun hoitaja oli pojalle edes vähän tuttu.
 2. Tai sitten on niin mukavuudenhaluinen, ettei jaksa näperrellä. Tosi magee toi teidän kutsu!! Voisi kuvitella, että vieraat on ihan innoissaan noin hienosta, ja massasta poikkeavasta kutsusta. Mä ainakin olisin!! Stellan häävalssi... No mukavuudenhaluisuus ja 1,5 vuotias poikalapsi saattaa vaikuttaa tohon askartelu haluttomuuteen vähän. Kiitos kehuista! Muutamalta vieraalta on kyllä tullu hyvää palautetta kutsusta, että ovat ainakin tajunneet kutsuksi, eivätkä heittäneet mainoksena pois, mitä vähän pelkäsin..
 3. Ne jotka osaa: askartelee, jotka ei: photoshoppaa. Tälläset meillä, tekstit siis muutettu ennen ku lisäsin tänne.
 4. Meillä säästetään näin: Kutsut: Tein Photoshopilla "keikkajulisteen", joten kutsujen hinnaksi tulee väritulosteen hinta, tosin kuoret ja merkit maksoivat yli 50€ Hääauto: En ottaisi lainkaan, koska hääpaikan ja kirkon välillä on 500m matkaa, mutta kaason mies haluaa väkisin tuoda harrasteauton hääautoksi Hääpuku: kaveri ompelee ja mulle kun tulee lyhyt puku, niin säästää kankaissa. ja kengät löytyvät omasta kaapista, mukavat, ihanat ja rakkaat Meikki jne: Meikin tekee kaveri, hiukset laittaa vakkarikampaaja (siitä saan vähän alennusta), kynnet ostin ulkomailta (ihan sellaset ite liimattavat) Hääpaikka: seurantalo astioineen n. 300€ Ohjelma: Yksi bestmaneista on DJ, siinä musiikki, karaokekin onnistuu, mikäli haluamme sellaista, lisäksi hän järjestää valot, mitkä koristavat hääpaikkaa Koristeet: Ostan mustat pöytäliinat ulkomailta, 1,50€kpl, päälle pinkkiä kaitaliinaa, kaverilta tai halvalla ulkomailta, kaverin häistä tuikkukipot ja pöytätimangit, kukkia ei tule, kuuruohoa mahdollisesti haen pihalta... Kynttilöitä saa halvalla, valot ja kynttilät tuonevat tarpeeksi tunnelmaa Sormukset: ei kihlasormuksia, vihkisormuksiksi titaani, teräs- tai hopeasormukset, kunhan nyt vaan päästään sulhon kanssa yhteisymmärrykseen... Hääyö: menemme vieraiden kanssa samaan paikkaan yöksi, yöpaikka sijaitsee noin kilometrin päässä juhlapaikalta, maksimissaan 70€ yö Ruoassa ei juuri säästellä, juomat haetaan tallinnasta, kakku korvataan kakkubuffetilla, kakut tehdään itse. Lisäksi karkkibuffet, karkit saadaan lähes sisäänostohintaan. Yö- ja aamupala tehdään itse. Työkaverin olen palkannut lämmittämään ja tarjoilemaan ilta- ja aamupalat, sekä vastaamaan juomista. Niin ja tuttavapiiristä löytyy useampia valokuvaajia, joten kuvat otetaan ulkona, satoi tai paistoi, ja kaverit ottavat kuvat.