Kata

Jäsen
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Kata

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Jatkanpa suoraan tähän vanhaan ketjuun, kun aihe on sama (jatkoa viime syksyn kyselyilleni).. Mehän emme siis lähteneet viime kesäisten häitten jälkeen heti reissuun, vaan päätimme lähteä yhdistetylle talviloma/häämatkalle sitten tässä kevättalvella. Ajankohdaksi on varmistunut maaliskuun alku ja kohde siis Seyschellit. Helin matkoista olemme saaneet upeaa palvelua, voin suositella!!! 8) Jos jotakuta muutakin kohde kiinnostaa, voin kertoa lisätietoja, ja sitten reilun kuukauden kuluttua myös henk. koht. kokemuksia! (niinpä, kuukauden kuluttua istutaan koneessa.. ) ;D ;D
 2. Kiitoksia linkkivinkeistä! X(B Osan olinkin jo löytänyt, mutta pari oli uuttakin. Täytyy tutkiskella paremmalla ajalla. Tuo puolihoito vs. aamiainen oli juuri yksi askarruttanut asia, mutta nythän sekin selvisi Nyt vain tutkimaan lompakon sietokykyä (tässä kun tuli häitten lisäksi vielä kalliita muitakin menoja, mm. jouduin ostamaan uuden auton itselleni, kun sisareni romutti entisen HÄÄPÄIVÄNÄMME! Kiitos vaan.. Z)Z)
 3. Olisiko kukaan sattunut käymään Seychelleillä? Vähäisen tiedon perusteella muodostunut kuva on houkutteleva -paitsi rahan osalta :'( Kuinka kallis paikka oikeastaan on? Eli millainen budjetti täytyisi olla? Emme kaipaa mitään hulvatonta luksusta hotellin tasossa, siisteys ja perusjutut riittää, jos ympäristö on upea L::: Muuta tietämisen arvoista ko. paikasta? Matkan ajankohdaksi olemme ajatelleet ensi kevättalvea, joko helmikuussa ennen hiihtolomia tai sitten maaliskuussa. Saa myös pistää vinkkejä muista lämpimistä ja auvoisista kohteista ko. aikaan, jos lompakko kieltäytyy Seyschelleistä!