fröken

Morsian
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä fröken

  • Taso
    Untuvikko

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Turku
  1. Täällä kaivattaisiin myös tietoja Martin srk:n papeista.
  2. Joskus pari vuotta sitten, kun pikkuisen häistä puhuttiin, tuli taas ilmi, että loppukesä/alkusyksy on molempien lemppariaikaa vuodesta, niin se tuntui sopivalta ajankohdalta. Kuukaudeksi valikoitui sitten elokuu. Päätin salaa itsekseni jo viime vuonna, että 31.08.13 olisi "hyvännäköinen" päivämäärä, vaikka tykkäänkin enemmän parillisista luvuista (don´t know why). Itse en ole sellainen päivämäärillä kikkailija, että olisin halunnut esimerkiksi näitä 080808-juttuja, mutta jokin pieni juju siinä päivämäärässä piti kuitenkin olla. Mieskin valintani sitten hyväksyi, kun tässä taannoin toin päätökseni julki
  3. Vuonna 2007 eräillä festareilla tuli kavereidensa kanssa minun ja kaverini viereen ja alettiin juttelemaan. Loppufestarit oltiinkin aika lailla kahdestaan ja parin viikon päästä kutsuin itse itseni hänen luokseen viikonlopuksi. Pakoon ei ole vieläkään lähtenyt Häät elokuussa 2013.
  4. ^Upea kakku kyllä! Mites olette hoitaneet/ajatelleet hoitaa valaistuksen? Tilassahan ei taida olla lamppuja omasta takaa. Itse ollaan ajateltu kynttilöitä ja jouluvaloja (näille on varmaan joku muukin nimi:D), mutta riittääkö ne? Elokuun lopussa kun on jo pimeät illat.. Tosin jos häät on aiemmin kesällä, niin valaistusta ei ehkä tarvitsekaan miettiä. Tänään tosiaan käytiin paikka katsomassa. Ei huono, mutta en täysin rakastunutkaan paikkaan. Täällä taidettiin jo aiemminkin mainita lattian kunnosta ja samoilla linjoilla ollaan - voisivat kyllä kunnostaa. Tai Kaj Stenvallhan paikan omistaa, että kai hän on "vastuussa" korjauksistakin.
  5. ^Kiva kuulla! Mietin nimittäin itsekin tuota hääkakkua, että josko sen voisi tuoda muualta. Ja niin vähän arvelinkin, ettei menua tarvitse hirveästi etukäteen tietää, mutta jos joku jo juhlinut osais kertoa vähän kokemuksia niistä ja onnistuiko mahdolliset sumplimiset!
  6. Herätelläänpä tätä keskustelua vähän! Ollaan menossa Villa Romaa maanantaina katsomaan ja ainakin kuvista päätellen tämä olis the paikka. Oletteko kaikki ottaneet sen häämenun vai päätyneet johonkin muuhun? Onko tietoa siitä, joustetaanko menuissa hyvin? Saako siis tehdä joitain muutoksia vai onko ne ihan kiveen kirjoitettuja?
  7. Ginny82: Mitäs lasipalatsin hinnaksi tulee? Mitä arvelet, onko se liian suuri noin 50 hengelle?
  8. Oi vitsi, en yhtään tajunnut pistää tuota Herkkupiste-kyselyä pitopalveluketjuun! Taisin olla liian innoissani siitä, että pääsin kirjoittamaan ensimmäistä viestiäni tänne, niin sitten piti kirjottaa kaikki asiat samaan syssyyn. Pahoitteluni siis! Perjantai vois olla omasta mielestäni ihan jees, mutta mietin noita pidempää tulevia, että pystyvätkö kaikki ottamaan töistä sitten perjantain vapaaksi ja jos esimerkiksi sulhasen vanhemmat haluavat tulla jo päivää ennen tänne.. Kun kuitenkin tossa vaiheessa taitaa olla ne kesälomat suurimmalla osalla pidetty.. Mutta voishan sitä vielä miettiä!
  9. Heipsan! Olisiko kellään kokemuksia Ruissalon Kansanpuistosta tai Järvelän tilasta? Järvelän tilasta kun ei ollut ainakaan heidän kotisivuillaan yhtään kuvaa ja Kansanpuiston päärakennuksestakin vain kolme.. Molemmissa paikoissa pitopalveluna on Herkkupiste, joka ainakin sivujensa mukaan vaikutti ihan jeessiltä. Tästä siis myös kaipailisin mielipiteitä. Meillä häät suunnitteilla elo-syyskuun vaihteeseen 2013 (ja olemme ilmeisesti jo auttamattomasti myöhässä näiden juhlapaikkojen suhteen) ja vieraita olisi alustavan listan mukaan tulossa 40-50. Kiva viimein päästä turisemaan häistä!