Jump to content
Naimisiin.info

hhenzu

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Vantaa

hhenzu's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Moikka! Meillä oli hääkarkkien tilalla, (ystäväni häistä otettu idea), skumppalaseihin painatettu kuvio ja jalassa luki meidän nimet ja pvm. Ja mä olin itse vielä käyttänyt näitä laseja paikkakorttien lailla, kirjoitin sydämeen nimen ja solmin lasin jalkaan kiinni. Näin myös illan jatkuessa kaikilla on oma lasi mistä juoda kuohuvaa ja lasi varmasti löytyy kun on nimi kiinni. Mutta tää on mun mielestä aivan mielettömän kiva muisto vieraille häistämme.. (kuva ei ehkä maailmanparas....)
  2. Mekin ihastuimme käpylän työväentaloon! ja kun olin lukenut vielä muistakin ketkä olivat siellä järjestäneet juhlat, kaikki oli todella tyytyväisiä! Ainut oli meille estona tuo hinta.... Me päädyttiin myöskin ylästöön (joku aikasemmissa viesteissä oli myös, mutta ei taida olla sama paikka?!), Ylästön kotiseututaloon. Vieraita oli vähän alle 80.. Olisi tietenkin voinut isompi paikka olla noin "isolle" määrälle vieraita, mutta meillä se vieraslista vaan paisui . Paikka oli oikein mukava, se henkilö jonka kautta asioita hoidetaan sen sijaan ei....
  3. Me mieheni kanssa juteltiin yhdessä tulevaisuudesta ja haluamme minkälaisest juhlat ym. Siinä samassa sitten sovittiin kihloista ja niiden "juhlapäivästä". Pari kuukautta myöhemmin löimme hääpäivän lukkoon ja nyt olemme viettäneet jo ihanat hääjuhlatkin jo! Eli ei ollut yllätys, mutta ei se niin haittaakkaan, olen onnellinen myös näinkin (vaikka välillä harmittaa kun en saanut kunnon elokuva-kosintaa )
×
×
  • Create New...