Piipukka

Aktiivijäsen
 • Content count

  20
 • Joined

 • Last visited

About Piipukka

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Kuvia Ruusuhovin häämessuista ja Rantasalmen kirkosta -> TÄÄLLÄ!
 2. Ruusuhovin nettisivuilta: Ruusuhovin häämessut su 27.2.3005 klo 11-17.00. Tapahtuman tarkoituksena on antaa tietoa, neuvoja sekä ideoita erilaisten juhlien järjestämiseen, pääpaino häätapahtumissa. Luvassa on pukuesittelyjä, kattauksia, kukka-asetelmia, tietoa juhlapaikoista, kampaajista, meikkaajista, musiikista, valokuvaajista, kirkkovihkimisistä, juhlajuomista, polttareista, äänentoistosta jne. Pukuesittelyt klo 12, 14 ja 16. Sisäänpääsy 5 euroa, sisältää kahvit hääkakkupöydästä.
 3. Minä ja Sulhokki mennään aineski messuille!!! Onks hymiöt liloja, koska on paaston aika?? ;D
 4. Oikea ajankohta, tuli meinaan sähköpostissa ihan kutsukin
 5. Aivan upea talvinen kuva... :
 6. Tuli vaan tuossa saarulin ihania hääkuvia katsellessa mieleen, että ovat ne pylväät kyllä upeat ilman ruusuköynnöstäkin Pitääpi kattoo..
 7. @Utti: Breezesin varasimme mekin Vaikuttaa kovin luksukkaalta Minkä ikäisiä olette, Sansibar-morsiamet?
 8. KIIIIITOS PIKKUPOSSU INFOISTA!!!! ;D ;D ;D Eihän kellään vaan ois lainata/myydä Ruusuhovin tanssisalin pylväisiin sopivia ruusuköynnöksiä tms.? Että vaan pääsis vähällä askartelulla... Jos ei löydy, niin sit taiteillaan ite! Ilmoitelkaa privana tai kuvien kanssa [email protected]
 9. Niin, pitäs vaan tehdä unelmista tosia ja aatella kerranki vaan itteään Jos porukka narisee, niin nariskoon! Jos jolla kulla on ongelmia niin ei ainaskaan meillä ;D Se moderni kirkko just kun ei oo mikään unelmamme... blaaaaaah....Ehkäpäs siis pitäydymme unelmissamme ja suunnitelmissamme, ja porukka sahatkoon väliä kerran eestakas 8) Bändiä emme oo kuulleet livenä, mutta ohjelmiston perusteella vaikuttaa hyvinkin osaavalta kokoonpanolta. Huonoil bändeil ei oo ees listaa ohjelmistosta eikä ne kehtaa alkaa liiotteleen osaamistaan MUOKS:Sain juuri bändiltä keikkacd:n kuunteluun ja katseluun, LOISTOPORUKKA!!! Upeaääninen laulaja ja lahjakkaat muusikot ;D www.palavasydan.net
 10. Mirri: Ei ole tuttuja, harrastin vain järkyttävän aktiivista bändin metsästystä netissä ja onnekseni löysin kyseisen bändin. Myös kokoonpanot Swingers Company ja Lemmenkäinen saavat suositukseni Ai teilläkin on 50km välimatka...hmm...Meitä vaan -lähinnä Sulhiokkia enemmänkin- mietityttää vielä se, kun vieraamme ajavat jo valmiiksi kaukaa...Sit siin on se, että lähes kaikki ajavat Juvan kautta Savonlinnaan kirkkoon ja sitä samaa tietä takasin päin kunnes tulee risteys Rantasalmi 19km... Et oisko noloo ajeluttaa edestakasin ??? En tiedä. Mulle itelleni se on ihan sama, mut kai pitäs aatella vieraiden parasta vai nou?
 11. Nyt kaikki jakamaan hyviä ideoita "kilpailuohjelmanumeroiksi" Tässä minulta muutama: 1. Anoppien formulakisat, selostajana appiukot - puukapulaan sidottu pitkä naru, jonka toiseen päähän on sidottu pieni leikkiauto - anoppien tarkoituksena saada kapulaa pyörittämällä eli narua kelaamalla "formula-autot" mahdollisimman nopeasti käsiinsä - palkinnoksi ajoista ihan omat formulat eli kyseiset pikkuautot 2. Ilmakitara-kisa morsiamen serkut vs. sulhasen serkut - cd.ltä soi hyviä kasarirokkibiisejä hetken aikaa, jokainen vuorotellen elehtii biisin tahdissa - voittajat (1 morsiamen puolelta ja 1 sulhasen puolelta) valitaan huutoäänestyksellä tai sitten voidaan tehdä raati morsiuspari+appivanhemmat tai pelkkä morsiuspari - palkinnoksi vaikkapa maine ja kunnia riittää tai itse tehty "levytyssopimus" 3. Tanssikisa - osanottajina umpimähkään valitut hääväkeläiset tai morsiuspari on voinut tehdä etukäteen listan - jotain hauskoja ikivihreitä iskelmiä tai hupibiisejä taustalle, ei mitään vakavaa esim. Kikka tms. - voittaja valitaan huutoäänestyksellä tai raati päättää - palkinnoksi vaikka "tanssikenkä" eli Alkosta saa minikengän mallisia likööripulloja LISÄÄ KISOJA ALAPUOLELLE!!! ;D
 12. paljon ohjelmaa, jotta vieraat viihtyy ja on rento tunnelma. Jäykkiksiltä rautakanki irtoomaan ;D
 13. IHAN OMA KEKSIMÄNI, SAA HYÖDYNTÄÄ Tutustuminen häissä Lauletaan yhdessä, sanat jaettu tai heijastettuna johonkin. Kun lauletaan esim. missä on serkut, serkut nousevat ylös... KÄY ILMAN SÄESTYSTÄKIN Sävel: Missä on peukalo? esim. Missä on serkut?Missä on serkut? - Täällähän me! Täällähän me! Mitäs teille kuuluu? -Kiitoksia hyvää! Istukaa alas, istukaa alas. - Missä on (sulhasen/morsiamen) serkut? - Missä on tädit? - Missä on eno ja sedät? - Missä on isovanhemmat? - Missä on kaverit? - Missä on perhetutut? - Missä on muu suku? jne.
 14. Ruusuhovi 28.5.2005 Ollaan oltu tosi tyytyväisiä palvelun tasoon. Meille on varattu koko Ruusuhovin majoituskapasiteetti (sis. kartano+lisärakennukset). Vieraita meille tulee 120, mutta koko juhla pidetään päärakennuksessa. Bändi nimeltä Palava Sydän tulee meille hintaan 700e (ei kylläkään Savosta päinkään ole tämä kokoonpano!) . Soittavat ruokailumusaa, esiintyvät kirkossa ja soittavat toivebiisejämme + tanssimusaa www.palavasydan.net SUURIA KYSYMYKSIÄ 1. Onko Savonlinnan Tuomiokirkolta liian pitkä matka Ruusuhoville (50km)? Meidät vihitään siellä näillä näkymin... 2. Emme tarjoa juhlissamme alkoholia, mutta baari on auki vieraille. Onko mielestänne ok maksattaa kännit vierailla? Maksavat meinaan jo majoituksenkin itse + ajavat kaukaa... Lahdesta, Helsingistä, Turusta, Jyväskylästä,Tampereelta, Oulusta ja Torniosta... Meillä ei ole varaa ostaa ravintolahinnoin boolitarvikkeita Ruusuhovilta. 3. Mitä tarjoiluja voisi kehitellä jatkosaunalle? 4. Missä järjestyksessä kättely, lahjat lahjapöydälle, tervetulomaljan nosto? SEN VOIN SANOA, ETTÄ ALENNUKSIA EI RUUSUHOVISSA ANNETA. EN OLE KUULLUT KENENKÄN SAANEEN. HINNAT ON KYLLÄ HUIPPUEDULLISET VERRATTUNA PAIKAN TASOON!!!