Jump to content
Naimisiin.info

Häähumma

Morsian
  • Viestit

    15
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Häähumma's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Häähumma

    Itse askarreltu hääkimppu?

    Hieno tuo Maybellen kimppu Tässä on minun tekemä kimppu Halkaisija on 18,5cm. Keskiosaan en ole kovin tyytyväinen, mutta menettelee Tein myös vieheet, mutten heittokimppua.
  2. Hmm.. Kovasti on tullut tätä itsekin mietittyä, aikaa kyllä on, mutta hankalaa tuo lahjan keksiminen. Olen jo teetättänyt aiemmin lahjaksi riipuksen, Zipon ostanut, kellon osti itse juuri, rannekorukin löytyy ja sormuksia on ne kaksi jo, eikä enempää tule.. Vaikeaa Tuo lasikaiverrus oli hieno idea, olin jo miettinyt, jos laserkaiverruttaisi avaimenperään tyttöjemme kuvat.. Mutten tiedä onko se mistään kotoisin..
  3. Minulla olisi yksi lyhyt puku ylimääräisenä kaupan, ottaa itsellä rintakehästä kiinni, joten ei sovi. Koko on 38.Aika paljon nyt tullut noita huijauksia esiin monissa paikoissa :/ Itsellä on ainakin tuosta DD:stä hyvät kokemukset.
  4. Häähumma

    Kihlajaiskuvat

    Meistä ei ole virallista kihlakuvaa, yksi "anopin" ottama kuva löytyy. Enpä tullut edes ajatelleeksi koko kuvausta Nyt taitaa olla jo aika myöhäistä, kun kihloista on jo aikaa..
  5. Yhdessä ollaan pukuja katseltu ja on nähnyt puvusta kuvan, mutta ei päälläni vielä
  6. Jotakuinkin 1,5v aiemmin tuli varattua hääpaikka, kirkkoa ei tarvitse varata, kun ei tule kirkkohäitä. Häät elokuussa 2013 ja nyt on tultu enempi mietittyä ja suunniteltua, tärkeimmät alkaa jo olla hankittu
  7. Jomppa00: Harmi vain, että siinä saa olla tarkkana asukkaiden vuoksi metelistä... Minulla on paikasta sisältä kuvia, jos joku haluaa nähdä, niin voi viestillä kysellä
  8. Tässä omani, miehen itse valitsema, ei tule ihan jokaisella vastaan Silván- mallistosta tämä sormus.
  9. Hei fionaQ: Jos et ole täältä vielä katsonut, niin olisi noita vastaavanlaisia sormuksia suht edukkaasti (reilu 1000€ dollaria). Käsittääkseni toimittavat myös Suomeen. Käy ainakin katsomassa Ja osoite olisi: http://www.debebians.com/pave-diamond-rings.html.
  10. En tiedä miten tuota viestiä muokataan, tällä viikollahan se puku tuli Jotenkin jo elän maanantaissa. ^Eipä kestä, olisipa puku toiveidesi mukainen, aikamoista sinulla sen kanssa on ollut. Toivottavasti muistin nuo oikein.
  11. Nanna_helmikuu2013: Sitä ei ole DHL vielä noutanut sitten, saattaa mennä jopa päivä, että se näkyy siellä tiedoissa. Itsellä ainakin. Oma puku tuli 3:ssa tai 4:ssä päivässä. Ei jää tulliin jumiin. Sinne seurantaan ilmestyy teksti "Tullauskäsittely valmis" ja sen jälkeen, "Tilaus toimituksessa" ja muistaakseni sen jälkeen vielä, että "Tilaus kuriirin kyydissä". En nyt sanatarkkaan muista noita sanoja Se puku joka tapauksessa toimitetaan sulle kotiin ja saat tullilaskun postissa perässä. Näin itsellä ainakin meni kun viime viikolla tuli paketti DHL:n kuljetuksesta.
  12. Noniin, tänään hain sormukset liikkeestä ja ovat sitä mitä sanottiinkin ja säästettiin kyllä sievoinen summa! Suosittelen kyllä tilaamaan tuolta, vaikka ne leimat puuttuukin.
  13. Kiitos vastauksestasi 2012 Tilasin itse tuolta Dinodirectistä puvun ja se saapui minulle toissapäivänä Siinä piti olla olkaimet (lisättynä), muttei ollutkaan ja vetoketju on ihan onneton, mutta on kyllä omaan mieleeni tuo puku aivan ihana . Tilasin ihan vakiokokona tuon, painaa lyhyeksi puvuksi yllättävän paljon... Sain myös DHL:ltä seurantakoodin ja tuotiin kotiin asti. Tullilaskua en ole vielä saanut. Nytpä ei tarvitse enää puvusta stressata, vaan on hyvissä ajoin valmiina jo
  14. Viestiä laitettu Tosiaan, niitä voi myöhemminkin minulta kysellä..
×
×
  • Create New...