Jump to content
Naimisiin.info

Ankku84

Morsian
  • Viestit

    13
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Ankku84's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Alttarille astuessamme minä olen 28v, sulhanen 29v. Yhdessä ollaan oltu jo 12 vuotta. Kihloissa 4v. Hiljaa hyvä tulee..
  2. Löysin myös oman ihanan pukuni MG:n tullivapailta päiviltä. Ystäväni kanssa menimme ihan vain huvikseen kiertelemään liikkeeseen ilman sen kummempia sovitusaikoja. Liikkeessä oli todella ruuhkaista lauantaipäivänä. Pääsin sovittamaan kuitenkin hääpukuja, mutta myyjät eivät ehtineet tulla auttamaan, koska ruuhkaa oli todellaki, että kannattaa melkein varata sovitusaika jos haluaa myyjän auttamaan pukemisessa. Pärjäsimme ystäväni kanssa kuitenkin hyvin ja löysinkin unelmien pukuni -40% alennuksesta. Olin netistä katsonut pukua jo aikaisemmin ja olin toivonut että juuri tämä puku sopisi päälleni ja sehän sopi! Nyt puku roikkuu tuolla vaatekaapissa ja täytyy aina väliajoin käydä hipelöimässä sitä. Sain myös sovittua puvun korjaustoimenpiteet (lyhennys yms. )keväälle samaan hintaan, aivan mahtavaa!
  3. Itse löysin pukuni morsiusliikkeen alennusmyynneistä todella hyvään hintaan, häät ovat siis ensi heinäkuussa. Puvussa on nyöritys ja keväällä tehdään puvun lyhennys ja muut muutostoimenpiteet. Täähän on sit hyvä motivaattori, jottei paino ainakaan nouse ylöspäin yhtään
  4. Ensimmäinen ostos oli häälehti..saaks muuten enää suomalaisia häälehtiä? en oo löytän ku ulkomaalaisia versioita kaupoista. Toinen ostos oli hääpuku, jonka löysin alennusmyynneistä.
  5. Aion pitää häissäni laseja, kuten olen tottunut pitämään aina hereillä ollessani. Olisin myös mielestäni tosi kummallisen näköinen ilman laseja. Tosin olen miettinyt ostavani uudet, koska nykyiset lasini ovat jo muutaman vuoden vanhat. Piilolinssejä en voi käyttää silmien kuivuuden vuoksi.
  6. Mekään emme ole vielä päättäneet mitä tehdään , kun ensi kesään on niin paljon aikaa vielä. Luultavasti kuitenkin nukumme samassa paikassa, kun häät järjestetään kotipaikkakunnallamme, tuntuu että haluaa kuitenkin jännittää sen oman rakkaan kanssa sitä tärkeää päivää. Näemme jokatapauksessa toisemme ennen vihkimistä valokuvauksessa, joten kyllä, mun mielestä sulhanen saa nähdä morsiamen ennen kirkkoon menoa.
  7. Meillä vieraiden lukumäärä on n. 80-90, tuohon on muutama lapsi jo laskettu mukaan. Juhlapaikassamme on rajoittavana tekijänä, että sinne mahtuu 100 henkeä, joten juhlat ei pääse rönsyilemään liikaa
  8. Itse olemme varautuneet maksamaan kaikki. Budjetti 5000-6000€. Häämatkan jätämme myöhemmälle ajankohdalle.
×
×
  • Create New...