ansu78

Jäsen
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About ansu78

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. hymni rakkaudelle Sinitaivas vaikka katoaa, vaikka jäähän peittynyt on maa, mua rakastat, se riittää, kaiken muun voin unhoittaa. Päivin öin kun tuntea mä saan, kätes hellän mutta voimakkaan. ”Huolen ohdakkeet se niittää, ruusut rakkauden vain kukkaan saa.” Välitä en maailmasta, luopua voin mammonasta, jos vain sinä haluat. Sulle vaikka tähden hankin, kestän osan kovimmankin, jos vain sinä haluat. Kauas kotimaasta lähden, elän vaikka nälkää nähden, jos vain sinä haluat. Kun et sinä luotain lennä, kaiken muun mä annan mennä, jos vain sitä haluat. Vaikka päivän yhden ainoan, tietäisin mä eessä olevan, kun mua rakastat, se riittää, aika silloin seisahtaa. Ikuisuus ei ole pimeää, sini silmäis loiste siihen jää. Kun se yhteen meidät liittää, aikain taakse meidät rakkaus vie.
 2. Mä oon lukenu jostain, että kyseistä laulua ei oo levytetty. En sit tiedä, ett onko tilanteeseen tullu muutosta. Mut laulu kuulostaa ainakin mun mielestä tosi kauniilta (oon sitä pianolla soitellu)!
 3. Ai mistä keräsit informaatiota? Jos kyselit joltain, niin toivottavasti et paljastanu meidän suunnitelmia. Tai oikeestaan ne on tällä hetkellä vielä aika pitkälle mun suunnitelmia, kun sulho ei saa sovittua sitä päivää. Mut kyl se jo aika hyvin (ainaki välillä) vastaa, kun mä kyselen sen mielipidettä asioihin.
 4. Sointu Rupesin yhtenä päivänä lukemaan sun päiväkirjaa ja löysin sieltä kuvan tutun näköösestä kirkosta. Mun piti vähän aikaa miettiä ja pähkäällä, että kuka sä oot, mut nyt mä luulisin tietäväni. : Mä meinasin eka vähä kysellä "varmistusta" yhdeltä likalta, joka on kotoosin sieltä teidän kylältä, mut en sitte viittiny, ku en tiedä kuinka suuri salaisuus tää teidän suunnitelma vielä on. Ja toisaalta mä olisin samalla paljastanu itteni, jos olisin sanonu, ett "kuule luin tualta hääsivuilta..." Meidän suunnitelmista kun ei tiedä vielä kukaan. Tai siis eihän meillä oo ees päivää vielä päätetty, kun sulho vaan sanoo, ett "katotaan nyt..." mut mä ;D oon päättäny, ett kesällä 2005 vaihtuu mun sukunimi.
 5. Ihimisen saa pois härmästä, mutta härmää ei ihimisestä! Sen takia eherottomasti härmälääsille oma ketju! Tai no kyllä tämä eepee-ketjuki käy! Me ei kyllä oo vielä päätetty, että onko hääpaikkakunta härmänmaalla vai järviseurulla. Joka tapaukses eepeellä. Mutta ei oo kyllä saatu sovittua vielä päivämäärääkään. (Mun ;D) Tavootteena olis kesä 2005!