Jump to content
Naimisiin.info

Sarale

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Sarale's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meillä valintaan vaikutti tietyn juhlapaikan vapaana olevat vkloput, mahdolliset vkloput olivat kesäkuussa ja elokuussa. Kun kerran päätettiin mennä ensi kesänä naimisiin niin elokuu tuntui mukavemmalta vaihtoehdolta, joten päivä on sitten 10.8.2013.
  2. Me ollaan myös tavattu romanttisesti paikallisessa baarissa Parin kaverin kanssa lähdettiin katsomaan kaverini silloisia heiloja, itse lähdin vain mukaan, seuraksi. Tietenkin jossain vaiheessa kaverini jättivät minut yksin, ja tuleva mieheni iski paikalle pitämään seuraa Meillä oli hauska ehtoo, ja illan päätteeksi annoin numeroni. Jännityksellä odotin muutaman päivän, mahtaako mies ottaa yhteyttä, olihan meillä kuitenkin 10 vuotta ikäeroa.. Sähköpostiin sitten tupsahti viesti muutaman päivän kulttua, että hän oli vahingossa hukannut numeroni, ja joutunut etsimään facebookin kautta yhtystietojani sähköposti osoite löytyi sieltä. Ekat treffit olivat melkein heti, ja siitä se sitten lähti Huvittavinta melkein oli, että olen hänen pikkuveljensä kanssa ollut kaveri jo ala-asteelta, enkä koskaan ole tiennyt että hänellä on veljiä Melki heti muutin miehen luokse, ja siitä lähtien yhdessä ollaan oltu ) 3 vuoden aikan ollaan muutettu 3 kertaa, hankittu koira (toinen tulee tällä viikolla ), menty kihloihin, ostettu oma talo ja ensi kesänä olisi sitten naimisiin menon vuoro
  3. Me tavattiin 18.4.2009 ja kesällä muutin hänen luokseen. Ollaan ehditty asumaan kolmessa eri rivitalossa ja lokakuussa 2011 ostimme oman talon. Kihloihin mentiin 9.9.2010 ja häät olis tulossa kesällä 2013. Elikkä yhteiseloa olis tuollon reilut 4 vuotta Yksi karvakamu asustaa meidän kanssa ja toivon mukaan toinen olis tulossa lähivuosina. Itse olen "työtön" tosin tällä hetkellä kesätöissä, toivon mukaan syksyllä töihin tai vaihtoehtoisesti kouluun. Miehellä vakityö. Kun hääpäivä koittaa olen 23 vuotias ja mieheni 33 vuotias.
×
×
  • Create New...