P

Jäsen
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

  Never

About P

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Me vietämme hääyön quality hotel ateljeessa, Humalistonkadulla. Olemme varanneet saunallisen sviitin, jonka saamme pitää seuraavana aamuna pidempään, tarkkaa aikaa ei ole sovittu. Hintaa sviitillä on vain 75 euroa!!! Jos haluamme aamiaisen huoneeseen, maksaa se muutaman euron lisää. En tiedä, minkä tyylistä huonetta haette, mutta kannattaa käydä katsomassa, näyttivät ainakin meille mielellään erilaisia vaihtoehtoja. Huoneen varasimme keväällä, kun häämme ovat elokuussa.
 2. Me lähdetään viikoksi välimeren risteilylle, jonka jälken ollaan toinen viikko Mallorcalla. Meistä risteily on jotain "luksusta", kuusi ateriaa päivässä, köllöttelyä kannella auringon paisteessa, ohjelmaa illalla ja tietenkin joka aamu uusi kaupunki, jota tutkia. Reitti kulkee Tunisian kautta Italiaaan, jossa on mahdollista tutustua Roomaa, Firenzeen ja Pisaan, sitten rantaudutaan Ranskan rivieralle, josta pääsee mm. Monacoon ja lopuksi vielä tutustutaam Barcelonaan. Risteilyllä ei varmaan tule paljon nukuttua ja päivätkin on aika kiireisiä, kun kierrellään kaupungeissa, joten on ihanaa lököillä vielä toinen viikko kahdestaan Alcudian rannalla ja hotellin uima-altaalla, nukkua pitkään ja vaikka vuokrata auto ja tutustua saaareen.
 3. Me varasimme ensin kolmen tähden hotelli, jossa oli viihtyisä näköiset huoneet, uima-allas ja hyvä sijainti. Tutustuttuamme tarkemmin esitteeseen huomasimme, että huoneessa oli sängyt sohvasta, joita ei millään pystyisi siirtämään vierekkäin ???, se siitä romanttisesta häämatkasta. Tämän takia vaihdoimmekin hotellimme ja nyt meillä on ****++ hotelli eli aika luksusta. Hotellia vaihtaessamme sattui langan päähän todella asiantunteva virkailija, hän sanoi heti, mihin hotelleihin ei kannata hääparin mennä ja suositteli tätä kyseistä hotellia. Matkaa varatessa hotellin hinta vähän kirpaisi, mutta ei kyllä enää. Hotelli sijaitsee ihan rannalla, upea allasalue jne. Olemme matkustaneet Bulgariaan ja Turkkiin jokerimatkalla, ja niissä hotelleissa en kyllä olisi halunnut häämatkaani viettää. Kyseiset matkat olivat ihania ja onnistuneita, ja palvelu oli ehdottonasti parempaa kuin paremmassa hotellissa, mutta huoneet eivät oikein innostaneet kuhertelemaan. Jatkossa luultavasti tyydymme taas vaatimattomiin hotelleihin, mutta häämatkalta jotenkin odottaa sitä luksusta. Maksaahan matkamme muutenkin maltaita, ei se tonni lisää hinnassa paljon enää tunnu. Tulipa pitkä sepustus, toivottavasti joku sai selvää.