Bessie

Aktiivijäsen
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

About Bessie

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Helsinki
 1. Illan koristelujen kustannuksista en valitettavasti osaa sanoa, mutta sen verran vain kertoisin, että meidän 86 hengen syyspippalot pari vuotta sitten onnistuivat Furuvikissa ihan nappiin. Osan ruokailijoista jouduimme kyllä sijoittamaan siihen salia lähempään pikkuhuoneeseen, mutta suurin osa porukasta (ehkä 60 henkeä) söi salissa. Eikä minun mielestäni se pikkuhuonekaan kovin kaukana ole, näköyhteys on jne. Juhlamme olivat siis syyskuun lopussa eli varsinaisista kesä/ulkojuhlista ei ollut kyse. Ehkä tuon kokoisella porukalla oli hiukan ahdasta, mutta positiivisesti ajatetuna tunnelma oli tiivis ja meininki loistava. Meidät myös vihittiin siviilimenoin puutarhassa. Meillä oli varattuna myös rantasauna. Varasimme sen alun perin lähinnä siksi, ettei sinne tulisi muuta porukkaa, mutta päädyimme kuitenkin kertomaan kutsussa saunamahdollisuudesta. Varsinkin miespuoliset vieraat saunoivat todella innokkaasti ja kaikki kuulemma uivatkin meressä, vaikka oli lähes lokakuu. Oi voi, noita juhlia on muisteltu hartaasti sekä mieheni että vieraiden kanssa - hauskaa nimittäin oli. Jos joku kaipaa kuvia tai lisätietoa, laittakaa privaa.
 2. Tuulenvire - kaikki on mitä parhaiten
 3. Oltiin seurusteltu ja asuttu yhdessä monet vuodet, mutta naimisiin ei minulla ollut mitään hinkua. Jossain vaiheessa ostettiin kihlat "kun kerran tässä yhdessä niin vakaasti ollaan", mutta lopullinen askel häiden suunnittelun aloittamiseksi tuntui kaukaiselta. Ajattelin, että voisin ihan hyvin elää loppuelämäni avoliitossa. Sitten nykyinen mieheni ajoi pyörällä auton kanssa yhteen ja joutui sairaalaan. Kolari ei ollut kuolemaksi, mutta sen verran paha, että mieheltä oli nuppi sekaisin ainakin ensimmäisen vuorokauden. Hänestä ei siis juuri järjen sanoja saanut irti: itse hän ei pystynyt kuvailemaan, mitä tapahtui, kenen oli syy, onko jokin pahasti vialla jne. Yritin kysyä lisätietoja sairaalasta. Sairaalassa kysyivät minulta "Niin oletteko te lähiomainen?" Vastasin olevani avovaimo. Siinä vaiheessa tietoa lakkasi saamasta. "Ai jaa avovaimo. No, NN kertoo teille varmasti asioista sitten kun olonsa vähän paranee." Tämä on varmasti ihan lainmukainen käytäntö, mutta minua jäi vaivaamaan pahasti se, että minulle ei olisi edes soitettu sairaalasta, jollei nykyinen mieheni, silloinen avomieheni, olisi onnettomuuden jälkeen sitä erikseen vaatinut. Aivan samanlaisen keskustelun kävin myöhemmin poliisin kanssa yrittäessäni selvitellä asiaa hiukan tarkemmin. Summa summarum, menin naimisiin, koska haluan olla rakastamani ihmisen lähiomainen myös lain edessä. P.S. Äitini melkein suuttui, kun sanoin, mistä syystä haluan naimisiin. Hänestä tämä oli kamalan epäromanttista. Mutta minä olenkin järkevä ihminen.
 4. Toni Edelmann: Miten ja miksi Miten ja miksi tuntuikaan kuin ystävä vanha oisit? Ikkunaan tuntemattomaan miksi sä katsoitkaan? Miten ja miksi vain minut löysit merestä ihmisten? Miten sä sait mut syttymään roihuksi tunteiden? Kun kanssas lähden tiedät sen, taakseni kääntyisi en koskaan. Pois surut pyyhin menneisyyden, kun huominen sinä oot. Miten ja miksi lausuitkaan sanoja joita ootin? Miksi sun äänes kuulemaan korvani sattuikaan? MIten ja miksi tään oven löysit talossa vieraiden, kaduilta vieraan kaupungin, luokseni saapuen? Kun kanssas lähden tiedät sen, taakseni kääntyisi en koskaan. Pois surut pyyhin menneisyyden, kun huominen sinä oot.
 5. Furuvik Laajasalossa Oli aivan upea paikka! Sinne saa viedä omat ruuat ja juomat ja hinnatkin varsin kohtuulliset (ks. www.hetas.com).
 6. Miehen työpaikalta ei tullut mitään, minun työpaikkani lähetti juhlapaikalle kukkia. Lisäksi olen saanut häiden jälkeen kukkia yhteistyökumppaneilta.
 7. Molemmille lahjakortit suht kunnollisiin ravintoloihin asuinpaikkakunnallaan. Sen suuruiset että kaksi ihmistä syö koko menun (viinit voivat maksaa itse halutessaan). Ei tuntunut häämenojen lisänä juuri missään nuo summat... Halusimme antaa jotain kiitokseksi, emme niinkään muistoksi. Luulisin, että nämä ovat mieleen, kaasoni kun on kahden pienen lapsen äiti ja bm puolisoineen taas muuten aika tavalla työn ja opiskelun rasittama.
 8. Kiitän! Tuota silmien sitomishommaa varsinkin voisimme vakaasti harkita! Onko vielä muita konsteja?
 9. Samma här. Kaverit soittavat ja laulavat kyllä päivemmällä erilaisissa kokoonpanoissa, mutta illaksi ei meille tule bändiä vaan levyt saa hoitaa asian. Tämä ei ole oikeastaan mikään budjettivalinta, vaan enemmänkin seurausta siitä että mekään emme ole mitään lavatanssityyppejä, emme osaa ainuttakaan paritanssia vetää emmekä siihen ole muidenkaan häissä ryhtyneet (ennen kuin 4 promillen humalassa...). Kun bändi on hiukan sellainen ohjelmanumero, että ne jotka eivät tanssista välitä eivät oikein voi muuta kuin odottaa, että bändi lopettaa. Kun muutenkin käsitykseni mukavasta illasta on sellainen, että istuskellaan ja parannetaan maailmaa eikä niinkään se, että tanssitaan kunnes mekko on hiestä märkä.
 10. Tästä oli jo jotain keskustelua aiemmin, mutta sieltä ei vastausta löytynyt... Kun viikko sitten ystävien häissä sulhanen onnistui nappaamaan sukkanauhan, ja täytyyhän se kiertoon laittaa. Alukuperäinen tarkoitus ei ollut sukkanauhaa ollenkaan heittää, koska hameeni on suht kapea eikä sen alle kukaan mahdu möyrimään, ja muutenkin olen tällainen hapannaama, jonka intiimejä paikkoja ei mummojen ja kummien edessä lähdetä kaivelemaan. No, nyt kun meillä tuo hieno sukkanauha kumminkin on niin hauskahan se olisi laittaa kiertoon. Mutta siis ongelmaan! Onko jollain ehdottaa jotain vaihtoehtoista tapaa aloittaa k.o. ohjelmanumeo kuin se perinteinen hameen alle meno? Onko joissain häissä sukkanauha taiottu esiin jollain muulla tapaa? Aiemmin täällä pyörineessä keskustelussa ehdotettiin esim. sukkanauhan heittoa kuohuviinipullon kaulan ympäri, mutta kun se ei ratkaisisi sitä todellista ongelmaa - millä se sukkanauha oikein saadaan esiin!
 11. zzz - miltäs näytti?
 12. Kokonaisuudessaan kustannukset olivat seuraavat: Alakerta klo 7-24: 549 e sis alv Lisätunnit klo 24-03: 3x61e=183 e sis alv (tuntihinta olikin hiukan korkeampi kuin muistelin) Tilan varaus oli siis yhteensä 732 euroa. Lisäksi varasimme vielä rantasaunan, joka maksoi 61 e sis alv.
 13. Kyllä tuntui varsin hyvin ainakin etukäteen varaus onnistuvan. Lisätunnit klo 00 jälkeen maksavat muistaakseni 50 euroa kpl. Saa tietysti nähdä mitä illalla tapahtuu, mutta varaus meillä on klo 07-03 ja tämä sopi isännille aivan mainiosti.