Jump to content
Naimisiin.info

Ciraf

Morsian
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Ciraf's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Me on ajateltu kutsua toisessa aallossa, jos moni sukulainen ilmoittaa ettei tule. Ajattelin tosin kertoa myöhemmin kutsutuille totuuden eli koska "pakollisista" kutsuttavista sukulaisista osa ei tule niin tuumattiin kutsua niitä jotka haluttaisiin oikeasti paikalle. Tila kuitenkin on rajallinen ja ei voi oikein kutsua jotain setää jättäen toinen välistä jne.
  2. Unelmapolttareissani lähdettäisiin risteilylle tai naapurikaupunkiin hotelliin, syömään gourmet-ravinteliin. Olisi kiva tehdä myös jotain uutta, kokeilla melontaa, käydä issikkavaelluksella tms. mutta ei mitään pelottavaa kuten korkeita paikkoja. Mutta suurin toive on yhteistä aikaa ja ettei päivä kävisi taloudellisesti raskaaksi ihmisille. Ei tyhmiä asuja, korkeintaan kaikille jokin teemapukeutuminen. Ei nolaamista vaan tehtäisiin juttuja yhdessä. Käydä syömässä ulkona tai piknik. Illalla olisi ihanaa päästä tanssimaan kun se ei nykyään tunnu onnistuvan koskaan lastenhoito-ongelmien takia. Saunomisesta en tykkää ylipäätään. Hemmotteluhoidot olisi ikävämpi yllätys, kun en tykkää kenenkään vieraan lääppivän ja tämän onneksi kaaso tietää. Tuo morsiussauna on siitä jännä päähänpinttymä joillekin, ettei uskota että kaikki ei tykkää. Ihan tosissaan on saanut kerran vääntää kättä innostuneen polttarisuunnitteluporukan kanssa siitä, kun tiesi morsiamen inhoavan saunomista muiden kanssa.
  3. Ciraf

    Ruokaa ym. bändille?

    Kaverin häissä oli melko kokeneen oloinen bilebändi ja sitä myöten aika tavanomaisen hintainen (eli maallikosta kallis ).. Etukäteen eivät erikoisempia vaatineet. Söivät tauolla pikkusuolaisia mitä muulle hääväelle oli varattu, eivät siis vaatineet hienompaa tarjoilua. Takahuonetta ei ollut edes järjestää, ulkoilmahäät oli. Ehkä nuo vaatimukset pitäisi tarjouspyynnössä varmistaa, mutta tuskin kovin moni diivailee, toivottavasti...
  4. Päivitetäänpä sen verran mitä kokemuksia tullut aiheesta, kun ei hirmuisesti tunnu tietoa olevan netissä. Kesällä olin häissä, joissa soitti Groovinmovin ja hyvän tunnelman saivat aikaan. Tietääkseni kaikki meni ihan sovitusti eikä mitään ikäviä yllätyksiä tullut bändin puolelta. Harmi kun omissa häissä sen verran samat vieraat että pitänee joku toinen bändi kekkaista.
  5. En haun avulla löytänyt onko tästä liikkeestä jo ketju. Onko kellään kokemuksia kyseisestä liikkeestä, siis nimenomaan liikkeestä eikä verkkokaupasta? Törmäsin sattumalta ja aika halpoja näyttäisi ainakin netin esimerkkipuvut olevan. Onko joku käynyt sovittelemassa ja onko niin laaja valikoima ja hyvä hintataso kokonaisuudessaan että kannattaisi lähteä katsomaan? Kun en minä osaa netistä tilata, pakko saada sovittaa ihan päällekin asua ja täälläpäin ei ole oikeen valikoima napannut. Jos isompiin kaupunkeiin lähtee niin miltei samalla hinnalla kävis risteilyllä kuin hotelliöitä alkaa varailla (varsinkin jos se puku löytyisikin halvalla)...)
  6. Ciraf

    Vihkiminen jo klo13

    Juhlapaikkojen reaktioiden pohjalta tuo klo 13 ei kait ole niin aikainen. Meillekin taivasteltiin että miten myöhään kun klo 14 ehdotettiin vihkimistä, vaikka siirtyminen on lyhyt. Näin myös tutulle sanottiiin ja heille jopa arvioitiin alkumaljojen, ruokailun ja kahvittelun kestävän klo 15-20, mutta onneksi ripsakampaa toimintaa olikin. Eli kait se aikataulun valkkaaminen riippuu pitopalvelustakin että miten nopeeta kantavat ruokaa pöytään ettei tarvi häävalssia jättää keskiyölle
  7. Lisäilenpä vähän itselle yllätyksenä tullutta lisätietoa kun juhlapaikkoja meidän häihin ensi keväälle etsin: Uutena paikkana isoihin häihin on Uimaharjussa Villa Koivurannan ostama Uimaharjun seurakuntatalo. Karjalan Messuilla pitäjä muistaakseni sanoi jopa 200 vierasta mahtuvan yhtenäiseen tilaan (no ainakin yli 100 mahtui varmasti). Sen kummemmin siihen ei tutustuttu kun haluttiin vähän lähempää Joensuuta paikka. Aiemmin kerrottiinkin Utran Uittotuvan käsittämättömästä hinnoittelusta, en voinut uskoa todeksi joten tarjous pyydettiin sieltäkin. Kaverin tarjouspyyntöön hänen häihinsä oli vastauksessa vain oli tilavuokra ja menut alkaen, mutta kun me kysyttiin onko lisäveloituksia niin niitähän riittää Eivät etukäteen siis ennakoi paljonko tarjoilijoiden ja kokin työtunneista tulee hintaa eli eivät sisälly menun hintoihin. Lisäksi lautasliinat ovat 40 tai 60 senttiä/kpl, en nyt muista kumpi ja pöytäliinoista menee myös maksu. Omat alkoholit tosin saa tuoda. Eli päädyimme sitten mekin Maatilamatkailu Hirvoseen kun Uittotuvan lasku on etukäteen pelkkä arvaus.
×
×
  • Create New...