Kainonsorttinen

Aktiivijäsen
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

About Kainonsorttinen

 • Rank
  Untuvikko
 1. Millaisille vieraille pitää oikein erikseen kertoa, että "juhlat alkavat klo sejase, tule paikalle ajoissa". Tai "paikalla on kuvaaja, hymyilkää jos se ottaa kuvia." Mitä ihmettä? Minua nyppisi todella paljon, ihan kuin pidettäisiin tyhmänä. Ja "Ilmoittautukaa juhliin jotta osaamme varata tarpeeksi ruokaa ja juomaa..." No shit? Eikös sen tyhmempikin tajua, että totta kai hääjuhlaan ilmoittaudutaan. Mitä on tapahtunut tyylikkäälle rsvp:lle???
 2. Mä en suoraan sanoen ymmärrä, että morsiot täällä pohtii "minkä biisin voisin laulaa miehelleni". Laulakaa joku sellainen kappale, joka on sille miehelle tärkeä ja hänen mielestään kaunis. Jos mies inhoaa vaikka Michael Jacksonia, niin ei se muutu hyväksi varsinkaan silloin, kun joku toistaitoinen sitä kiekuu (vaikka olisikin se maailman ihanin nainen laulamassa). Mä en ainakaan ymmärtäisi, miksi mies laulaisi minulle jonkun täysin tuntemattoman kappaleen "nokun nää sanat on niin kauniit." Kyllä sen pitäisi olla joku sellainen, joka on jotenkin "meidän juttu".
 3. Meille kyllä tavara ja raha kelpaa, kun ei ole oikein kumpaakaan kertynyt. Ja kyllä lahjan tuominen kuuluu hyviin tapoihin. MUTTA: Tiedän, mitä on olla vähävarainen (esim. opiskelija tai muuten vaan), joten tietysti on ok jos ei ole rahaa lahjaan. Sitä en kuitenkaan ymmärrä, että hyvätuloinen ihminen tulee vain syömään toisten rahoilla. Idea kuitenkin olisi juhlia (ja muistaa jotenkin) sitä hääparia. Itse olen pienituloisena muistanut kortilla (mikä harmittaa ja HÄVETTÄÄ) todella paljon, mutta jotenkin silti ajattelin, että olin hengessä mukana täydellä sydämellä. Nyt tosin tätä ketjua lukiessani tajuan, että hääpari ei varmaankaan sitä tajunnut.
 4. http://www.dafont.com/theme.php?cat=105&page=2&text=ethan Girls are Weird on fontin nimi, tai ainakin se on hyvin lähellä (lihotettuna).
 5. Netistä löytyy sellainen sivu kuin What the font? (http://www.myfonts.com/WhatTheFont/), jonne voi siis ladata kuvan, ja tuo tunnistaa mikä fontti on kyseessä. Toimii vähän niin ja näin. Da font on yksi hyvä paikka mistä fontteja voi latailla. Ja jos ääkkösiä ei ole mukana: Vaihtakaa ne ÄÄT johonkin muuhun (samankaltaiseen) fonttiin, jossa ääkköset löytyy! Ongelmaahan ei ole, jos käyttää taitto-ohjelmaa (Indesignia tms.), jolloin voi vaikka piirtää pallot a-kirjainten päälle.
 6. Haluaisin yllättää sulhon jollain jalkapalloaiheisella ohjelmanumerolla. Todennäköisesti annan hänelle "luvan" käydä vaihtamassa pelipaidan päälle loppuillasta tai jotain sellaista. Tai ehkä annan häälahjaksi jonkun hienon paidan. Noin muuten olen myös pohtinut juutaista pullotanssia (sulholla juutalaiset sukujuuret) ja sitä, että soittaisin itse haitarilla "Sinulle kuuluu lempeni", joka on vähän kuin perinne meidän suvussa.
 7. Migu, mistä tuo koriste on? Meilläkin on mies hulluna futikseen (ja morsio siinä sivussa), joten tuo olisi nappivalinta.
 8. Meillä on bestman jo varoitellut, että polttareihin varataan pari viikkoa.. heko heko. Oikeasti mies kyllä haluaa varmaan kaiken mahdollisen nolaamisen yms, sitä ei mitkään sellaiset haittaa. Strippibaareihin tuo tuskin haluaa enää näin "vanhalla iällä", kun on niissä saanut pikkukollina juosta.
 9. Huoh, en siis ole ainut, joka täpinöissään suunnittelee jo! Häät on kesällä 2014. Elokuussa selviää, millainen minulla tulee olemaan työtilanne (saanko vakinaisen paikan vai en), joten sitten voi alkaa suunnitella ihan tosissaan, pikkuhiljaa toki. Jos käy niin, että vanhempani haluavatkin sponssata ja rahaa saadaan puolessa vuodessa säästöön, niin mikä jottei ensi kesänä jo vihille asteltaisi.
 10. Ei ole hajua autosta eikä kuskista, mutta tämäpä morsian haluaisi kyllä itse ajaa!
 11. Olen alkanut itse pohtia tätä lapsiasiaa. Meillä ei ole lapsia, eikä niitä oikein suvussakaan paljoa ole. Näillä näkymin paikalle olisi siis tulossa noin viisi 2+ lasta. Onko kamalaa, jos ihan kutsussa ilmoittaisi, että lapset ovat tietysti tervetulleita, mutta heille ei ole paikalla lapsenvahtia eikä muuta ohjelmaa (jotain värityskirjoja voisi varata)? En ole mitenkään erityisen lapsirakas ihminen..
 12. En näe mitään ongelmaa istumajärjestelyissä. Kyllä ainakin meidän suvun juhlissa, oli sitten häät tai mitä milloinkin, on voitu ihan reilusti sijoittaa tietyt sukulaiset tuonne, nuo tuonne jne. Kavereille oma pöytä (riippuen paljonko niitä tulee). Ainakin yksi sinkku-koulukaverini olisi kutsulistalla, ja ajattelin sijoittaa hänen viereensä sitten muista kavereistani sellaisen "puheliaimmat", jotka ottavat hänetkin varmasti huomioon ja virittelevät keskustelua. Serkkuni häissä muuten hääparin pöydässä istuivat kaasot ja bestamanit (sekä minun, kaason, avopuoliso), ja hauskasti meni. Äidit ja isät ja muut olivat sitten heti viereisessä pöydässä. Lisäys: Tunnen kuitenkin aika hyvin sukuni ja miehenkin suvun (tiedän heidän huumorintajunsa ja sosiaalisuutensa etc.), joten vois vaikka olettaa, että siskoni ei esimerkiksi jaksaisi koko iltaa kuunnella kaveriporukkani juttuja, samaten en halua pilata jonkun ystäväni iltaa sijoittaen häntä vanhojen pappojen keskelle. Ainakin itse pystyn muodostamaan vieraista sellaisia "ryppäitä", jotka on (toivottavasti) helppo sijoitella sitten sopivissa porukoissa istumaan. Yhdessä isossa salissa kun joka puolelta näkyy ja kuuluu yhtä hyvin.
 13. Hei! Itselläni ei ole kokemuksia epäonnistuneista hääjuhlista, mutta annanpa kätevän vinkin: Serkkuni häissä viime kesänä oli "kahvibaari". Serkku itse kun oli eräissä häissä joutunut odottelemaan kahvitusta liian kauan ja pohtinut jo seurueineen, että josko pitäisi lähteä Esson baariin kahveelle. Niinpä heidän häissään nostettiin heti ruokailun jälkeen kahvitermarit pöydälle (pahvimukeineen), josta vieraat saivat hakea ensihätään kaffetta. Ei iskenyt sitä ruokailun jälkeistä väsymystä eikä haitannut, vaikka väli kakun leikkaamiseen vähän olisi venynytkin. Idea oli pidetty ja kahvia kuluikin paljon. Silti kaikki nauttivat tietysti myöhemmin varsinaiset kahvit kakun kanssa.
 14. Häät kesällä 2014?

 15. Löytyisikö kellään kuvia Turun Pursiseuran ravintolassa järjestetyistä häistä? Tai kokemuksia? Se olisi mieluinen: ei erillistä tilavuokraa, menut suht edullisia, paikka on kaunis ja juuri sopivan kokoinen ja hyvän matkan päässä Turun keskustasta. Toinen vaihtoehto voisi olla Pyrkivä tai Liedon nuorisoseurantalo (molemmissa todella edulliset tilavuokrat). Melko halvalla yritetään siis selvitä, joskin haluaisin melko perinteiset "nuorisoseurantalo+tanssia"-häät.